היה את דה קיל בבובות..^^

מצטערת,חיפשתי ולא מצאתי ../images/Emo10.gif

אם אני אמצא אני אפרסם

my reflection

New member
נצלש,הודעה בקשר לABL

כידוע לכן,הקליפ היה אמור לצאת היום אבל בגלל דברים די צפויים ולא ידועים הודיעו היום שהפרימיירה נדחתה לאחרי הכריסמס(
)ואולי ב30 לדצמבר בMTV יהיה את המייקינג אוף. את האמת?אני לא אהיה מופתעת אם לא ישדרו את הקליפ בסוף
><

אני בשוק אני בהלם אני המומה!

NOT. זתומרת, אני בטוחה שהקליפ ישודר בדצמבר. פשוט, לא של 07.

וול הוא פשוט פסיכופט ../images/Emo6.gif

תיראי ת'תפקידים שלו בסרטים.. כל האנשים הכי דפווקים בשכל.. אני אומרת, כי הכי קל לו לשחק אותם

../images/Emo41.gif../images/Emo207.gif Time to wake up../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

שיר שהלהקה הוציאה מABL והחליטה לא להתשמש בו, מסתובבת ברשת הגירסא בלי המילים.. עד כמה שאני בטוחה שהם לא היו רוצים שנפרסם את זה, או שאולי כן, זה נשמע פשוט מצויין, אני מקווה שזה הכיוון פחות או יותר לדיסק החדש http://www.youtube.com/watch?v=Tb-FM6dzM04&feature=related

דאמ.

זה פאקינג מדהים. אם זה הכיוון של הדיסק החדש יש מכל זה רק מסקנה אחת - 30 לא איבדו את זה.

זה מעולה.

תמיד שאלתי את עצמי, מעניין כמה שירים מדהימים פיספסנו בגלל הפרפקציוניסטיות שלהם.

pizi23

New member
OK, אז האינסטרומנטל הזה פשוט מ-ד-ה-י-ם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וזה בטח עוד יותר מדהים עם מילים... לא יודעת מה איתכן, אבל לי זה נשמע כמו שילוב של Battle of one עם Attack עם The Fantasy ואולי קצת Anarcy in Tokyo בשביל הצליל הפרוגרסיבי. וואי, אני כל כל הולכת לאהוב את השיר הזה ולחרוש עליו כשהוא ייצא, אם הוא ייצא. אני ידעתי שהם לא איבדו את זה, הם פשוט הולכים לכיוון קצת יותר פרוגרסיבי, שלפי דעתי משלב את S/T ואת ABL ביחד. זה כמו הרבה שירים אחרים שהם לא הכניסו ל-ABL כי הם לא היו בטוחים אם אנשים מוכנים לקבל אותם והם עושים אותם בהופעות לראות את התגובה של הקהל. אינושקה, שמעת את התופים
שמעת? מדהימים או לא? איך שומעים אותם...עולם... פשוט מלך
כתר|

למעלה