OK, שמעתי את זה שוב... אז ככה:
ההתחלה התחלה מזכירה לי את הסגנון של Anarchy in Tokyo... מאד מתקדם כזה... אחרי 30 שניות בערך זה ממשיך דומה ל-Battle of One ואולי את הפזמון של The Fantasy... למשך 10 שניות בערך, מהיר כזה... אהבתי את זה מאד מאד. ב-1:20 בערך שוב הסגנון של Anarchy וקצת גם מ-Attak בקטע של ...you're honesty like a back that hides a knife, I promise you, I promise... אהבתי מאד את ההפוגות הקטנות שיש באמצע כמו למשל ב-0:57-58 וב-1:36 וב-2:14 וב-2:37 בערך ב-1:47 מתחיל קטע בול Battle of One אבל בול! ל-10 שניות בערך... ב-2:37 מתחילים מילמולים כלשהם שנראה לי שהבנתי מה הוא אומר (מעניין מי אומר את זה בכלל? Jared?): the situation... obviously a major malfunction ואח"כ משהו ברקע שאני לא מבינה, ואח"כ we have no downly? או משהו כזה, ואח"כ עוד כמה מלמולים שאני לא מבינה, שדווקא נשמעים קצת כמו טומו XD וכל הזמן הזה יש פסנתר יפהפה ברקע... אחרי הקטע הזה שוב תופים מדהימים, הפוגה, ותופים מדהימים
אבל קלידים לא שמעתי... איפה שמעת? באיזה קטע? אולי זה גיטרה שנשמעת לך כמו קלידים שיש קצת בהתחלה. אבל אני יכולה להגיד שחוץ מהתופים הבולטים מאד גם הבס מאד מאד בולט... אני שומעת אותו יותר מבדר"כ... ובטח יש עוד מלא דברים שפספסתי... אבל אין, אין
|כן