היה את דה קיל בבובות..^^

pizi23

New member
גם אני! ואני עוד ערה מאתמול ב-10 בבוקר רצוף

ונשארתי עד עכשיו רק בשביל לשמוע אותם ולא היו. אין לך מושג כמה התעצבנתי...

my reflection

New member
\:

גם אני זה כול כך מעצבן,ואני עוד לא הייתי בבית אז הייתי על הרדיו של הפלא זה היה משגע!! כי כול רגע היו הפרעות ואני כול שניה חושבת אולי זה ABL ואני מפספסת סעמק>< זהכול כך עצבן\:

pizi23

New member
נכון. עשיתי טרור כאן בבית שיהיו בשקט ../images/Emo3.gif

Keren W

New member
אני לא מאמינה :O

הם הגיעו למקום 17 היום אררררר למה למה לא יכולנו להגיע למקום 15 לפחות :( מקום 17 שני מקומות הפרש למה????????? טוב נו די עם הכבי נשיקע לשבוע הבא !

Keren W

New member
כי שמתי לב שאחרי שמשדרים את המצעד אז שאת נכנס

להצביע השירים מסודרים לפי הדירוג שהיה בתוכנית,ו30 היו 17 אני חושבת שזה נכון אני לא בטוחה ב100% אבל לפי דעתי זה ככה כי בדקתי את ה15 הראשונים והם היו בדיוק בסדר שהשמיעו.

לא נורא אנחנו עוד נצליח בנות. זה יקרה

ואם כבר מדברים על גלגל"צ.. היום המסור בגלגל"צ ב10 בלילה עד 12 בלילה. שמים שם 30 באופן קבוע עכשיו, אז בואו נקווה שהם לא יחרגו ממנהגם וישימו.. וגם החל מ4 אחר הצריים היו םצריך להתחיל הבחירה במצעד של השנה אז אם יהיה 30 מציבעים כמו משוגעות

Keren W

New member
אה בקשר למסור!

שלחתי מייל בקשתי את הרשימת השמעה ושלושים הם השיר השני אחרי מטליקה
כמו שבוע שעבר.

Keren W

New member
הינה הרשימת השמעה יותר קל :)....

1.Metallica - Sad But True 2. 30 Seconds To Mars - A Beautiful Lie 3. העברית - מסיבת כיתה 4. New Order - Ceremony 5. The Killers - Shadowplay 6. אלי לולאי - קוד המחשבות 7. Pink Floyd - Have A Cigar 8. מלכת הפלקט - מאבדת את הראש 9. Jeff Buckly - Grace 10. Geva Alon - Memories 11. Manic Street Preachers - So Why So Sad 12. K's Choice - Not An Addict 13. היהודים - חולמת שעה שניה 1. Iron Maiden - The Trooper 2. My Chemical Romance - Mama 3. אינפקציה - עין הנמר 4. אטליז - Big Fish 5. Supergrass - Caught By The Fuzz 6. קוואמי והחלבות עם פורטיס - הסיפור נגמר 7. Sex Pistols - Holidays In The Sun 8. Green Day - Holiday 9. Got No Shame - 7 Days 10. Creedence Clearwater Revival - I Put A Spell On You 11. Foo Fighters - Long Road To Ruin 12. רם אוריון - אינסוף 13. הפה והטלפיים - זה

Keren W

New member
איזה מוזר 30 לא שניים =/

אבל הוא שלח לי את הרשימה וכתב שזו הרשימה של 6.12 אבל כנראה הוא טעה עם של שבוע שעבר. אבל בטח בהמשך התוכנית ישמיעו אותם:)

זה רק את, הוא אמר את השם בסדר גמור

ואז אני ומורן שרנו את כל השיר ביחד בטלפון

../images/Emo6.gif

אני קפצתי בחדר כמו מטורפת תוך כדי שירה/לחישה/צווחה וניסיון לא לעשות יותר מדי רעש בשביל לא להעיר את אמא שלי שישנה בקומה למטה

למעלה