היה פשוט מדהים

הנה מה שאני זוכר

את הסט כן, אבל אני לא זוכר כ"כ את הסדר. quicksand a kiss to send us off wish you were here - אלו הראשונים. עוד היו - light grenades, anna molly, paper shoes, earth to bella, have you ever, sick sad little world, warning, redifine (acoustic), pardon me (acoustic) drive (acoustic) pistola, megalomaniac, וחסרים לי איזה שני שירים, מישהו זוכר?:X

Runt

New member
../images/Emo2.gif

AeroFan

New member
כל אלה שצילמו סירטונים

יש מצב אתם מעלים אותם לקומונה? כי פה אני לא בטוח שאפשר... אני גם יעלה עוד מעט כמה לשם...

elknetld2kil

New member
הסקירה שלי

אני די בטוח שהיו שם כמה מפורום שזיהית אבל ממש בספק. בכל מקרה, אם ראיתם בחור מגודל )1.85 מטר, יחסית "רחב"), עם שיער שחור-כחול וחולצה שחורה עם לוגו של עכביש (הלוגו של Cold), אז זה הייתי אני. היה ממש מטורף ומקפיץ. בקטע של הגשר בSSLW אנשים כבר חשבו שנגמר השיר ואמרתי להם שעוד לא נגמר, ומאז חיכיתי שהם יסיימו אותו. השתוללתי די הברה ואני די בטוח שרמסתי כמה ילדות מסכנות על הדרך. היו כמה בעיות: * הבאס היה ממש זוועתי בשירים הראשונים ובקושי שמעו את ברנדון שר. * הסיפור עם הגיטרה האקוסטית שהפסיקה לתפקד. * הכולירות שדחפו בהתחלה. * הם עשו את Pardon Me באקוסטי וזה ממש ביאס כי זה השיר שהכי רציתי להתפרע בו. * למה עשו את ההופעה בהאנגר? הרגשתי כמו סרדין שם. בכל מקרה, אני לא אגזים אם אני אומר שאתמול הגשמתי חלום. תודה לאינקיובוס ולכל החבר'ה שבאו להפגין תמיכה!

orw93

New member
רק אני ממש שמחתי שהגיטרה הפסיקה|פיל

*לתפקד בperdon me? אני חושבת שזה הקטע שהכי נהניתי בו בהופעה שכולם שרו בלי המוזיקה

זה היה ממש יפה וכיף, אבל

גם ככה התאכזבתי שזו הייתה גרסה אקוסטית ולא הרגילה, אז לפחות שתהיה גיטרה.

noynav

New member
יו גם אני!

הייתי מלאת צמרמורות באותו הרגע ושרתי כמו ילדה טיפולית, אבל למי אכפת :) היה מדהים לדעתי. הכי נהניתי מ pardon me, היה ביצוע גאוני.

hilikus

New member
היה לילה בלתי נשכח,אבל..

היו המון דברים שהרסו..כמו הקהל הישראלי המטומטם שמה שהוא יודע זה רק לדחוף ולא לתת להנות מהמופע..הייתי שורה שניה ואחרי 2 שירים פשוט העיפו אותי אחורה והייתי קרובה לעילפון. הרגשתי לשניה כאילו אני במשחק כדורגל ולא בהופעה, בקושי שמעו את ברנדון בנוסף לבעיות הסאונד והקהל.. והפלייליסט? התאכזבתי.. בקושי היה מסיינס ומייק יורדסלף..ולא היה נייס טו נו יו.. אבל עדיין היה פשוט ערב מדהים ושבחיים לא אשכח..היה שווה לדפוק נפקדות :) וממש הצטערת שלא היה לי ויאיפי.. חברה שלי נשארה שורה שניה כל המופע והיא עשתה המון וידיואים אני יעלה אותם מאוחר יותר..

אוקיי שמעו, היה אירגון חרא וזה היה

בהאנגר, אבל ידעתם את זה, ובטח כבר הייתם בהופעות בארץ, לא ציפיתם שהולכות להיות דחיפות וכאלו? גם אותנו דחפו איזה כמה אנשים, אבל בסוף הם היו סבבה ולא ניסו להעיף אותנו מהמקום. ולמה להתאכזב? זו לא הופעה מיוחדת או משהו, זו פשוט הופעה כחלק מהטור שלהם, היה די ברור שהם הולכים לעשות בעיקר חדשים ו"קלאסים" ולא מהישנים. משחק כדורגל? ממש לא, אבל איך שתרצו, למרות שהיה קצת מפחיד כל אלו שהתעלפו ושות'.. אה, והבעיות סאונד - זה היה מ.א.ע.פ.ן.

hilikus

New member
זה לא בדיוק ככה..

סבבה,אולי בגלל שאתה בן אז הסתדרת איכשהו אבל אני לא הכי חזקה בעולם ופשוט העיפו אותי לקיבינימאט ופספסתי כמה שירים בלהיות עסוקה בלעוף מהמקום..לי אישית זה די הרס. והתאכזבתי כי בפלייליסט הקודמים שלהם כן היה שירים מסיינס ומייק יורסלף ואתמול לא, אבל בקטנה היו שירים טובים זה לא משנה את העובדה שהיתה הופעה בת זונה (וכן, רבע מההופעה שמעתי רק את הקהל ולא את ברנדון אז זה די היה נשמע לי כמו משחק כדורגל). מצטערת על החפירה,הייתי צריכה לרשום את זה.

בקטנה, זה לא קשור לבן או לא,

פשוט צריך לבוא מנקודת הנחה שגם את תצטרכי להאבק על המקום, ולא צריך הכי הרבה כוח, צריך יותר כוח רצון, ואולי זה גם תלוי איפה עמדת, נגיד בצד שמאל (שלנו) לא היו הרבה דחיפות, רק בשורות מאחורינו. וכן שמעו את הקהל יותר מאת ברנדון, אבל זה רק בגלל ההגברה.

hilikus

New member
הגברה מזדיינת..

ואני כן נאבקתי על המקום..והייתי עוד באמצע בשורות הראשונות..והיה זוג מעצבן שעשו פרנציפ ולא זזו מהמקום ורבו איתי ועם חברה שלי..אמרתי לעצמי על הזין, ההופעה לא תהרס לי על מריבות ועפתי משם,לא ירדתי לרמה שלהם. חברות שלי היו כמה דקות ליד נינט ויהודה הן שמעו את המפגרת אומרת 'מאמי בוא נידחף' והן חיקו איך הם רקדו..חח איזה טמטום.

brass monkey

New member
עפר שכטר דחף אותי...

ואני מסתובב ואני כזה אומר לעצמי "וואו, הוא מפורסם מאיפשהו"...

i n n a 1 9 8 8

New member
חח מה...? עפר שכטר..? הדוגמן?

ביצ'ס! ולי לא נשאר כרטיס:((((((( רגע רגע....עפר שכטר היה שם...? חחחח אגב כמה אנשים היו בהופעה-בערך...?

Rose131

New member
וואו.

היתי בשורה חמישית כל הזמן עד שאינקובס עלו. 10 דקות לפני שעלו החלטתי שנמאס לי ושכואב לי יותר מדי הראש. התחלתי ללכת הצידה, ולמזלי הרגליים שלי החליטו שזהו בדיוק ליד השומר שרץ להביא לי מים. וזה היה מוזר כי היה אור, והעיניים שלי היו פקוחות, אבל משום מה הכל החשיךXD בכל מקרה, מה שמבאס זה שבזמן Wish you were here שהכי רציתי לראות הייתי בשירותים ושטפתי פנים כדי לראות שאני עדיין חיה. נו מילא, בכל זאת נהניתי. רק הישראלים צריכים להרגיע בדחיפות. ולהעביר מים בקהל לעזאזל.

Incubus Creep

New member
Playlist?

ניסיתי לקחת את הליסט המבולגן ולסדר אותו אבל לא ממש הלך.. quicksand a kiss to send us off wish you were here anna molly light grenades earth to bella warning pardon me drive redefine love hurts paper shoes sick sad little world under my umbrella have you ever pistola megalomaniac מישהו יודע מה היה הסדר?

למעלה