היה פשוט מדהים

לדעתי וורנינג היה אחרי וויש יו וור

היר, ואחריו פייפר שוז והאב יו אוור, וארת' טו בלה היה לפני לייט גריניידס. ורידיפיין היה האקוסטי הראשון ואחריו פארדון מי ודרייב (אחרי לייט גריניידס אני חושב), ואז היה את אנדר מיי אמברלה, לאב הרטס וסיק סאד. ובהדרן מן הסתם צדקת.

Rock Bottom

New member
הסתבכתם לגמרי ../images/Emo13.gif

Quicksand A Kiss to Send Us Off Wish You Were Here Have You Ever Anna Molly Paper Shoes Warning Redefine (אקוסטי) Pardon Me (אקוסטי) Drive (אקוסטי) Earth to Bella pt. 1 Under My Umbrella Light Grenades Love Hurts Sick Sad Little World הדרן: Pistola Megalomaniac קשה לי להאמין שהייתי שם. פאקין איי.

Nezek and Co

New member
האפטר פארטי היה נחמד

אחד מהמנהלים שלהם דיבר איתי ועם חברה שלי וביקש מאיתנו לחכות בסוף ההופעה. כשהגענו אמרו לנו לא לספר לאף אחד ולא להביא חברים. אסור לצלם ואסור לבקש חתימות ואז קיבלנו צמידים ונסענו למלון דן. פתחו שם את הבאר והיינו משהו כמו 20 איש. אני חייבת להגיד שכל חברי הלהקה הדהימו אותי, הם היו פשוט חברותיים ונחמדים להפליא. מייק ישב איתי ועם חברה שלי ודיבר איתנו כאילו הוא חבר שלנו, הוא צחק איתנו ושאל כל מיני שאלות. ברנדון דווקא היה ממש מסכן כי כל הבחורות (והרוב שם היו בחורות) תקעו אותו בבאר :) וקילמור היה משעשע למדי. הוא עשה כל מיני קולות מוזרים ומצחיקים. חוזה היה ממש מצחיק ועם אחלה מצב רוח, ובכלל נורא נהניתי מהקטע שהם לא מתביישים לבוא ולדבר איתך כאילו אתה חבר שלהם והם התרחקו אחד מהשני והתיישבו ודיברו עם כל אחד שרק רצה. ההופעה הייתה אדירה, אומנם היו בעיות של סאונד וכל הקטע עם הגיטרה (אגב, למייק יש בעיה ביד ובאפטר הוא ישב עם חבישה וקיבוע וזה די כאב לו), אבל לא יכולתי לקוות למשהו יותר טוב מזה. הנאה מושלמת.

hilikus

New member
איזה כיף לכן..

מה הייתי עושה רק בשביל כמה דקות עם הלהקה..

arTT916

New member
יו איזה כיף לך.תגיד אתה במקרה...

יהה , איזה כיף לך
.למרות שהייתי בV.I.P אבל בכל זאת...וואו מגניב לך
...תגיד אתה במקרה הבחור הזה בV.I.P עם השיער הארוך שלבש חולצה שחורה או ג'קט שחור ובאת עם בחורה בלונדינית שיער גולש עיניים כחולות? או שזה לא אתה? כי שהייתי בV.I.P בחוץ אז שמעתי מישהו מדבר על אפטר פרטי עם אחד מהאחראים.

Rock Bottom

New member
אני מצטט:

"אני חייבת להגיד שכל חברי הלהקה הדהימו אותי, הם היו פשוט חברותיים ונחמדים להפליא." כיוון שהיא בחורה, זה קצת מבטל את השאלה שלך.

arTT916

New member
שיט חח התבלבלתי...זה בחורה

שיט התבלבלתי..זה בחורה עם חברה שלה...חחח כנראה מהקנאה התבלבלתי...

Nezek and Co

New member
כפי שכבר נאמר

אני בחורה :) והייתה לידי בחורה מאוד גבוהה ומאוד רזה אם במקרה ראית.

MoonyAvFreak

New member
ואו היה כלכך כלכך מדהים

אי אפשר לתאר את זה בכלל.. הכל..מאן. זיהיתי איזה 4 אנשים מהפורום P: אבל לא אמרתי שלום כי כי כי. ככה. XD הממ בהתחלה הייתי בשורה 4 ככה..אחרכך אחרי שייגעצ (שממש לא אהבתי אותם) נאלצתי ללכת אחורה כי מחצו לי את הצלעות ולא יכלתי לנשום יותר ושומדבר..אז יצאתי טיפה יותר אחורה שהיה שם פחות לחץ.. כמעט פתחתי שרשור בלילה אבל הייתי חייבת להתקלח ולישון כי כבר לא יכלתי XD הממ. צילמתי טיפה מהמצלמה של ספיר :) יצאו כמה טובות. ואיך הם ידעו לנגן את השיר האהוב עליי הכי בסוף XD לא נורא זה היה אחלה רק כלכך חבל שנגמר. איך הם שרו את סיק סאד וורלד מדהים..טוב את כולם. באמת שהכל היה מדהים. רק שאני עדיין לא מאמינה שראיתי אותם..זה עדיין לא נקלט. הנה משהו מעצבן היה לי את כרטיס מספר 0001 והוא נפל לי מהכיס בהופעה..רציתי לשים אותו בחדר שלי :( אז אני אקח את של דוד שלי אם עדיין יש לו אותו.. לו היה מאה ומשהו אבל עדיין היה לי את הראשון XD והיה...אין לי איך לתאר זה באמת לא יעזור XD

brass monkey

New member
את העלת אותו לרשת לא?

אני זוכר שהראת לנו... קיצר, חפשי, ותדפיסי...(ותתלי)

noynav

New member
וואי אחות, תבורכי

כמעט הכנסתי את המכנס שלי עם הכרטיס ועם שטר של חמישים שקל לכביסה עכשיו. אם לא היית אומרת משהו על הכרטיס זה עוד היה קורה:) תודה.

shanzi11

New member
כמו שאמרתי...

Incubus- when music and quality merge oneself (אני צריכה להוסיף את זה לחתימה) נהניתי מכל שנייה שם. לא משנה שהרחתי בתי שחי, שהזעתי כמו סוס יאור, שחטפתי אין ספור מרפקים, ספגתי מספר קללות.. כל זה לא הצליח להוריד את המורל הגבוה. ובלי ספק היה מדהים...(לא הכרתי הרבה שירים) אבל פשוט נהניתי! זאת חוויה שאני אנצור לכל חיי.
לילה טוב

Pink Roses

New member
אני היחידה שלא התלהבה?

יתר על המידה? כי הם נהיו נורא רכים ושכחו בכלל מscience, חוץ מredefine שגם אותו הם עשו בגרסא אקוסטית מה קרה??? כשהאורות נדלקו בירוק הייתי בטוחה שיפציצו ב a certain shade of green אבל לא... חוצמזה שהיה play back נוראי פשוט! די, אבל עדיין, אלה אינקובס ואני שומעת כל חצי צליל שלהם במשך 5 שנים. אז בכל זאת כבוד, והאווירה היתה מחשמלת. אבל עדיין, קשה לי לומר שלא התאכזבתי מה"רכות" של light grenades ושל ההופעה. אבל הshow שהם נתנו היה מפציץ, עם האורות שברנדון החזיק בידיים, ובכלל האווירה. דעות חלוקות....

CitizenErased

New member
לא התלהבתי גם...

הייתה הופעה סבבה אבל לא יותר. אבל האמת שאני גם לא מעריצה מטורפת שלהם אז זו אחת הסיבות (וגם העובדה שאחרי שאתה נמצא בהופעות ענקיות בחו"ל ...)

ברור שהייתי!../images/Emo223.gif

אל תתיחסו לדיליי האינטרנט שלי לא רצה להתחבר אתמול ועכשיו הוא החליט לא לשלוח הודעות אז בקצרה כל מה שכתבתי מקודם: היה פשוט מדהים!! התייבשתי, עמדתי להתעלף, הסאונד לא היה משהו אבל לא אכפת לי היה כל כך שווה! ואני רוצה עוד הופעה! הנה ברנדון כשהם יצאו
הוא כזה חמוד!

למעלה