היה פשוט מדהים

לוטמוש

New member
ווואי היה כזה מטורףףףףףף

שיואוווו והיו הרבה גבוהים והרגשתי מזה טוב חחחחח גררררר היה כזה שווה. באלי שוב. הם לא עשו את איי מיס יו:O זה לא בסדר! הזרת שלי נתקע למישו בבית שחי המזיע שלו הוא היה עם גופיה חחחח איו זה היה די מגעיל. בזמן שהאלה עשו גלים דחפו קדימה אחורה סעמק חחח זה היה מעצבן בגללם הגעתי יותר אחורה. איזה כפפות מגניבות היו לברנדון. איך הוא עשה את זה?

Incubus Creep

New member
נינט צריכה ללמוד מהם דבר או שניים

על מוזיקה.. קצת מפתיע אותי שהיו כל מיני "סלב" מקומיים.. טובנו, זה אינקובוס.. הם פשוט הלהקה הכי טובה שיש.

orw93

New member
XDDD../images/Emo205.gif

איך אפשר להשוות את נינט לאינקיובס? איך אפשר להשוות את נינט לכל זמן שהוא?

GD ROCKS

New member
באמת היה מדהים.

כלכך נהנתי. באמת הקטע שהרס זה כל האנשים שדחפו וזה. בהתחלה הייתי שורה 2-3 ובאמת לא היה שם אוויר ובקושי היה לי מקום לעמוד על הרגליים. היו שם גם אנשים ממש מעצבנים שכל הזמן דחפו בשביל להתקדם יותר. אז פרשתי משם והלכתי לשורה 5-6. באמת שהם עלו הם היו מדהימים וכמה שהשגעתי עד שלב מסויים שכבר לא היו לי כוחות ולא היה לי אוויר אז פשוט יצאתי. ואז חזרתי והייתי בהתחלה בשורות קצת רחוקות אבל לאט לאט התקרבתי והגעתי לשורה 5 שוב [: בקיצור היה ממש מדהים כלכך התפרעתי שם וכלכך נהנתי. אני באמת לא חושבת שאתם צריכים להשים על הבעיות סאונד וכאלה ולהתבאס, זאת חוויה של פעם בחיים [:

SAMAR

New member
וואעה!!!!11

קהל ישראלי הוא זבל. סלחה אבל ככה זה. ברגע שהם עלו מישו נתן לי מרפק למפתח הלב והיה לי התקף אסטמה, סתומרת שהייתי רוב הזמן באמבולנס :S[יום אחד הוא ידרס, האיש שעשה לי את זה
] אבל! הספקתי לראות לא מעט :) וגם הייתי שורה ראשונה אז בכלל :) גם את ההדרן הספקתי לראות והיה לפאנים D: אה כע, וגם פגשתי אותם מוחעחעחע
ס'חמודים הם, אם היה לי תמונות ברורות שלהם בבאקסטייג' סבבה אבל הן לא ברורות [וגם אין כבל :(]. היה מטורף פשוט! והיה מעולה! רק שהקהל הזבל הרס לי את האוב, וחבל שזה צריך להיות ככה...

לוטמוש

New member
זה אתה??

נראהלי שראיתי אותך....או שאולי היו הרבה שהתעלפו? חח לאדעת אבל מישו התעלף והיה ממש קרוב אליי. שורה 5-7 ככה? ואז מישו הביא לך מים כזה היית אם משקפיים אם אני לא טועה שיער שחור קצוץ? חחח זה היה מזה מלחיץ שהתעלפת (אם זה אתה) חח בהתחלה מזה נבהלתי.

VInterrupted

New member
ואוו אני שונאת אותכם:(

לא הצלחתי/הספקתי להשיג כרטיסים!!! וכל מי שהיה אמר שהיה מדהים:(.... אוף:( :(:(:(:(:( בעעעעע

kilmore89

New member
היה מרגש, פשוט אין מילים

אם היו אומרים לי לי לפני 8 שנים שרק התחלתי לשמוע אותם, שהם יבואו לארץ בטח הייתי צוחקת ,היה לי מדהייים! אז נכון, היה צפוף ודחיפות אבל אני מכירה את זה מהופעות ועמדתי בשורה השניה באמצע בערך ולא נתתי לזה להרוס לי ,וגם אני אהבת יותר את השירים היותר כבדים שלהם ואת הגרסאות הלא אקוסטיות , אבל רק להיות בהופעה שלהם (שזה חלולם שהתגשם בשבילי) ועוד בארץ! לשמוע אותם בלייב, לראות אותם מקרוב! זה היה מדהים!! ואני גם מקווה שהם ראו כמה שהקהל אהב אותם פה כמה שרוב האנשים שהיו שם (כולל אותי) גדלו עליהם ויודעים כל שיר שלהם בעל פה, ואולי זה יגרום להם לבוא שוב! למרות שזה רק הבהיר לי שאני חייבת ,איכשהו ,ללכת להופעה שלהם בחו"ל! התבעסתי קצת שלא היה לי כרטיס VIP ,אבל לא נורא, חח הופעה הבאה (איפה שהיא לא תיהיה) אני אנסה להשיג=) נורא שמחתי שהם נגנו את ,Have You Ever ואת Wish You Were Here אבל כשהם ניגנו את Under My Umbrella זה היה אדיר פשוט, הזכיר לי תקופות ששמעתי אותו כ"כ הרבה... לסיכום, חחח אני עוד צריכה לעכל את החוויה הבלתי נשכחת הזאת.. אהה ושחכתי להוסיף שאחד השומרים הביא לי מפרט מהבמה! אומנם לא מאלה של מייק אבל עדיין חח זה גם משו!

NoWords

New member
אחלה הופעה הייתה...

בעיות טכניות מעצבנות >: היה מחניק בצורה מטורפת, כל הדחיפות היו ממש לא במקום >: הייתי בהתחלה באמצע, ואז פשוט פרשתי הצידה כי הרגשתי שעוד שנייה אני מתעלפת, אבל עדיין נהניתי נורא... חתיכת חוויה. חבל שלא היו עוד כמה שירים (רציתי נורא את are you in ועוד..) אהבתי את הגירסאות האקוסטיות. ומסכימה עם מי שהתבאס על ההדרן הקצר..
אגב תודה לכולם על התמונות והסרטונים
תעלו עוד...

noGz

New member
איזה קטע!!

קניתי את הכרטיסים להופעה ממש בהתחלה, בסביבות ינואר, ומאז חיפשתי פורום. כשבדקתי בתפוז ולא מצאתי (!!), הייתי דיי מופתעת...ורק עכשיו אני מגלה שכן קיים כזה פורום!! כנראה לא אייתתי נכון או משהו. ב כ ל מ ק ר ה אין ספק שההופעה הייתה ענקית. קראתי את הכתבה של YNETת שם נכתבו דברים נכונים על כל מיני פאקים, אבל עם זאת, היה פשוט גדול! נהנתי מכל רגע!! ויש וידאו ביוטיוב של הביצוע של PARDON ME עם הפאשלה באמצע, וממש כיף לראות אותו!! מחזיר אותי לשם=] היה מרגש!! וכיף!! וברנאדון בחור נאה למדי^_^ (טוב, הוא למעשה הכי שווה שיש) ערב טוב=]

noGz

New member
נחמד

רק עכשיו אני רואה שפתחו את הפורום הזה הרבה אחרי שחיפשתי אותו. אז לא טעיתי! כבר אמרתי שהייתה הופעה מדהימה? אלוהים, ה-pardon me הזה מרגש אותי כל פעם, מה יש לי?? ותודה לכולם על התמונות והסרטונים!!

CitizenErased

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

תפוז הגנבים השתמשו בתמונה שצילמתי בעמוד הראשי. I'm flattered.

itzikch

New member
מה שמעצבן אותי :

לא כותבים שום כתבה על אינקובוס בעיתון, כזה מעצבן !!! וכתבות לבריטני כן נותנים , שתמות :O

למעלה