היום כבר לא צריך להתחתן כדי לזכות במזונות

גיל1976

New member
לא אני זה שטען ההיפך...

אבל יש כאלו שטענו פה שלהיות אישה זה גן עדן לעומת להיות גבר.

פרסאוס

New member
חכמי, מהצד שני, להיות גבר שנכנס למעצר

רק כי איזו כלבלבונת החליטה להרוס לו את החיים זה גם לא בונוס.

גיל1976

New member
סטטיסטית כל אשה עברה הטרדה מינית או תקיפה

מינית או ניסיון לאונס או אונס לפחות פעם אחת בחייה. הסטטיסטיקה לא מתקרבת לזה אפילו מהצד השני. בחורה לא יכולה להשתכר בלי חשש כבד שאיזה אפס שקורא לעצמו גבר ינצל את זה וישכב איתה (ע"ע מקרה עין גדי, ע"ע פליטת הפה של עמיר מהאח הגדול). שלא לדבר על לשים עין על המשקה שלה כל הזמן שמא מישהו יכניס לתוכו סם אונס. אתה זה שטוען שעדיף להיות אישה, אני רק מראה לך שלא כל אישה היא שטן שחוגג על חשבונו של האקס שלה, ושלהיות אישה זה ממש לא גן עדן.

פרסאוס

New member
תקיפה מינית... אתה טרול של פנוי במקרה?

בוא פרט לי מה זו תקיפה מינית. שריקה ברחוב? כי אז יש מצב שאתה צודק. התחככות במרחב ציבורי? כי גם פה, בתור גבר קרו לי דברים לא נעימים. עכשיו, אם אנחנו מגיעים לניצול, אז כן אתה צודק סטטיסטית נשים סובלות מזה הרבה יותר. אבל תן צ'אנס לעניין התלונות הבדויות. זה טרנד שרק הולך ותופח. דרך אגב - אתה יודע מה יעשו למישהי שהתלונה שלה שקרית? כלום. אלא אם יש הוכחה חד משמעית (נאמר לי אישית ע"י תובע במחוז מרכז). אם מישהי תגיש נגדך תלונה על אונס, אני מציע לך לראות לאן זה ייקח אותך. לא שאני בעד אנסים חו"ח - צריך לזרוק אותם לכלא לשנים ארוכות מאוד. אבל גם את כל מתלוננות השווא. אז אני מסכים איתך שיש יותר תקיפות מהצד הגברי. הרבה יותר. אבל היחס הסלחני כלפי תלונות שווא נשיות הוא הפך משלים. וכרגע שאלתי את הזוגית - אותה לא תקפו מינית. אז כבר לא 100%. אני אבדוק עם עוד נשים ואחזור אליך. לדעתי אתה טועה. אה. ואני רוצה לראות על איזו סטטיסטיקה אתה מסתמך שלח לי לינק רשמי, או תודה שבדית את הנתונים.

הדסגו7

New member
מקווה בשבילך שהלהט הזה משרת אותך גם בזירות

אחרות בחיים שלך. כמה פאתוס יש בהודעות שלך...

פרסאוס

New member
ראשית תודה על המחמאה

גם אם לא נתכוונת לה. שנית, יש ויש. שלישית, אני נוטה לחשוב לפני שאני מתיר את חרצובות מקלדתי ואינני נוהג להתרפס כדי לזכות באהדה נשית, גברית או תעסוקתית.

הדסגו7

New member
נתכוונתי גם נתכוונתי

לפחות לגבי החלק של הלהט. פאתוס לעומת זאת, הוא קצת אוברייטד במקרים כאלה. ולגבי ההתרפסות, יש לי תחושה שזה דרייב די חזק אצלך לא להיות/להיתפס כמתרפס גם במקומות שלא כוללים שום כיוון של התרפסות או חשד לכזו. או במילים אחרות - יש קצת זילות של השורש ר.פ.ס. בהודעות שלך שקראתי. גילוי נאות: לא קראתי את כולן

פרסאוס

New member
אין לך מה לדאוג.

אני מבקר רפסנים רק כשאני מוצא אותם אבל בהחלט יש לי נטיה מקארתית לעניין. ניתוח מעניין ועד עכשיו נכון עשית לי, את מוזמנת להמשיך, בכל מסגרת שתמצאי לנכון.

הדסגו7

New member
קטונתי מלדאוג לך

נראה לי שאתה בידיים מצוינות! אבל... אני אקח את ההזמנה שלך להמשיך ולו בשל הסקרנות לראות את הלהט בזירות האחרות, ולאו דווקא באלו שבהן הלהט הוא בבחינת goes without saying

גיל1976

New member
../images/Emo6.gif גברים כמוך גורמים לגברים כמוני להראות טוב

אתה חושב שדיבור אגרסיבי הופך אותך לגבר אלפא הא? אולי בשביל בחורות שאבא שלהן הרביץ לאמא שלהן ושמחפשות גבר שיחזיק אותן עם רצועה. מזל שאני לא מחפש בחורה כזאת. אז בשבילך מר צדקני (יש פה כמה כאלה, מפתיע שאתה לא מסתדר איתם), אני אדייק בניסוח שלי: הרבה מאוד נשים עברו הטרדה מינית, תקיפה מינית, ניסיון לאונס או אונס. "בוא פרט לי מה זו תקיפה מינית" - מתחכם, הא? פתח גוגל, תקרא קצת סטטיסטיקה ואז תהיה ציני לגבי זה. תאמין לי שעל כל אחד שמישהי בדתה עליו אונס (ואני בטוח שברוב המוחלט של המקרים מוצאים סתירות בסיפור שלה והגבר שהואשם באונס מנוקה מכל אשמה) יש כמה בנות שנאנסו והאנס מסתובב חופשי בלי לשלם כלום על מעשיו. ונשים שבודות אונס פוגעות בנשים לא פחות מאשר בגברים, אז מה אתה מנפנף בזה בדיוק? מסכים איתך שנשים שבודות אונס הן שפלות, אבל לדמוקרטיה יש מחיר, ואתה לא יכול להשוות עבירה של תלונה כוזבת לעבירה של אונס. "תודה שבדית את הנתונים" - מישהו ציטט פה נתונים רשמיים? תשתחרר גבר, אתה לא בבית משפט.

פרסאוס

New member
אנשים כמוך גורמים לאנשים רגילים

להראות חכמים מאוד. אתה ציינת "סטטיסטית כל אישה". אז עכשיו אתה בורח ממה שכתבת. אז מה בדיוק אתה שווה? נקסט, אני אגרסיבי ובהחלט אלפא מייל. באופן מקרי, רב הנשים שיצאתי איתן לא היו עדות לאלימות במשפחה ככל שידוע לי, אבל לך בטח יש ידע ממקורות סטטיסטים. חרטטן. ואני פונה להגדרה שלך לעניין התקיפה שכל אישה עוברת. אעלק. עכשיו לא יודע מאיפה הבאת אנסים לסיפור. מישהו אמר שאין דבר כזה? ואני בהחלט יכול להשוות עבירה אחת לשנייה. במיוחד כשאתה מציין אנסים לצורך דיגול ה"עובדה" שכל אישה עוברת הטרדה מינית. וכן, בדית את הנתונים, כנראה היישר מהבנק של פנוי. זה שלא ציינת נתונים רשמיים, זו בדיוק הבעייה, היות והבאת האשמות חמורות מאוד לשולחן. והרבה מאוד נשים זה ניסוח... שמתאים לקשקשן. כי גם 100 נשים שעברו אונס זה הרבה מדי. גם 50. אז כן, בלי סטטיסטיקה, אין לך מה לשלוף את הטיעון הזה. תשתחרר גבר... את זה אומר המפסידן שנתפס בלי נתונים עם המכנסיים למטה.

גלי ס

New member
כשאני וכל הבנות מכתה שלי הלכו לעבוד אחרי י"ב

לפני הצבא כל אחת, אני חוזרת, כל אחת הוטרדה מינית בכל עבודה שהיא עבדה זה היה ברור לנו שזה חלק מהעבודה כמו משכורת הלא רשמית במזומן שקבלנו אפילו כשהלכנו לחפש עבודה היו כמעט אונסים חלק מהבנות ( לדוגמה 2 כמעט נאנסו ע"י מנהל סניף של בורגראנצ' שעדיין עומד באותו מקום בעיר צפונית), בלי לקבל אותם לעבודה לי אישית היה ברור שכאשר בעל המקום מסיע אותי בחזרה לקיבוץ הוא מתישהו (או ביום ראשון של העבודה או אחרי חודש) אבל מתישהו כן ישאל אם זה בסדר שהוא ישכב איתי ועבדתי במקומות בסדר, כמו סניף של חנות נעליים איטלקית של רשת שיש בכל הארץ טוב, לקחתי את זה בסדר, וכולנו כך, אין טראוומות אבל גדלתי ובוא נגיד שגם הטרדות גדלו אני בסדר עם זה יש בנות יותר חלשות, ועליהן חבל לי איפה אתה רואה לא 100% פה?

פרסאוס

New member
ראשית את לא מייצגת 100%

שנית לשאול מישהי אם היא רוצה לשכב איתך זה לגיטימי בהנחה שהיא מעל 18. זו לא תקיפה או הטרדה - אלא אם נעשות הצעות חוזרות ונשנות

גלי ס

New member
בדוגמה עם בורגראנצ' מנהל שם בראיון עבודה ממש

הצמיד אותן לקיר לא הלכתי לנסות שם לעבוד, אבל מאמינה למ הששמעתי ולא, מי שאני עובדת אצלו , אסור היה לו להציע לי את זה נראה לי זה יחסי מעביד-עובד אבל הבאיתי לך דוגמאות מגיל 18, אני יכולה להמשיך, זה רק מחמיר לאורך ציר הזמן רציתי לכתוב משהו לייט

גלי ס

New member
וגם הדגשתי שזה כל אחת מהכתה שלי

ממש כל אחת והיינו כתה מצטיינת כזאת

פרסאוס

New member
מצטיינת או מז***?...

בצחוק! להרגע. במיוחד פנוי והכפיל שלו. זה פשוט התבקש...

למעלה