היום כבר לא צריך להתחתן כדי לזכות במזונות

פנומן 72

New member
../images/Emo41.gif תודה על החומר למחשבה

בחיים עושים פשרות, וכשעושים פשרות זה לא צריך להתגלגל על הגב של אף אחד מהם. זה שהחלטת לעזוב לעיר אחרת - זו מחשבה מושכלת שלך ואבוי אם את מבססת את הפשרה הזו בידיעה שבעתיד בן הזוג ישלם ביוקר אם תיפרדו. מה זה הטמטום הזה ? איזה מן קונספט אווילי זה ? מזכיר קצת את הבדיחה על ההוא שהתחתן עם אלמנה ואחרי כמה שנים ביקש להתגרש ממנה. אמרה לו: "מותק, אלמנה קיבלת אותי - אלמנה תחזיר אותי"... וואלה יופי. אולי יהיה חוק גם שבחורה בתולה שנבקעה ע"י החבר הראשון שלה הוא יממן לה ניתוח איחוי בתולין ? אם לפצות על כשלון היחסים אז בכל התחומים למה רק בתחום הכלכלי ? בקיצור חארטה. ואם הוא יעזוב את ההייטק כדי לגור איתך בירושלים - את תשלמי לו מזונות בגלל שנפרדתם ?

אתה משווה את החיים לבדיחות ?!

אז צוחק מי שצוחק אחרון !!!!!!!!!!!!!!!! רק תזכיר לי בחיים לא לצאת עם גבר שחושב כמוך לפני כמה שנים טובות כשעזבתי את העבודה כדי לנסוע לבקר את הבן זוג שלי והחיים התגלגלו כמו שהתגלגלו ואנחנו נפרדנו הוא העביר לי כסף (כמה אלפי שקלים ) כדי שאני אוכל לחיות בכבוד ולמצוא עבודה . זה גבר שכיבד אותי ושמבין שאני הקרבתי משהו למענו וכשנפרדו עזר לי ! מחר אתה והסינית שלך תפרדו אתה תתן לה בעיטה ותשלח אותה לסין חסרת כל . זה לא מכובד ( סליחה היא עשתה את הבחירות שלה ) חג שמח !

פנומן 72

New member
את לא סותרת שום דבר ממה שאמרתי

קודם כל אנחנו לא נשואים אבל אולי נתחתן. מי יודע ? עד אז כל אחד עושה את הבחירות המושכלות שלו. היא עזבה את המדינה והיא מודעת להשלכות של זה [אגב, חלק מההשלכות גרמו לכך שהיא חזרה לחצי שנה לסין והיא בוחנת את העתיד שלנו מחדש וטוב שכך]. כמו שאמרת בסיום:
היא עשתה את הבחירות שלה
. בדיוק ! זה הבחירות שלה ! לא כפיתי את עצמי ולכן היא לא יכולה לכפות עלי. היא מרוויחה בחיים איתי ואם היא מגיעה לסיטואציה של דילמה היא יכולה להגיד לי "או שמתחתנים [כדי להבטיח את עתידי] או שנפרדים כדי שלא אמצא את עצמי מול שוקת". ואגב, אם ניפרד אני אדאג לתת לה סכום כסף - אבל זה יבוא
מבחירה שלי
. אני שונא דברים שנעשים בכפיה, לא חושב שהחוק צריך לכפות עלי לשלם למישהי משהו אם הדבר לא צולח. מאיפה השטות הזו ?

אבל יש גברים שחושבים שהכל מגיע להם

וזה מה שמעצבן . גם אני קיבלתי כסף מבן זוגי לשעבר מרצונו החופשי לא ביקשתי ולא דרשתי . היה לו חשוב להיות פייר איתי ועד היום הוא זכור לי לטובה .

פנומן 72

New member
זה שגברים שחושבים שהכל מגיע להם זו בעיה שלהם

והם צריכים לדעת שהם טועים...

פרסאוס

New member
ויש נשים שחושבות שמגיע להם אקסטרה קיצבה

מעל החצי ובתי המשפט עוד נותנים להן....

גלי ס

New member
זה נושא מאוד קרוב ללב שלי

יכולתי לקחת הרבה יותר מחצי אמרתי שרוצה בדיוק חצי מסתכלת כל יום בכיף במראה עם מבט מאושר וראש מורם ולא מצטערת בעיה של נשים האלה לדעתי

גלי ס

New member
@@@@ לא מסכימה!

הבחורה הזאת צריכה להפסיק לבכות. לקום, ללכת לעבוד בעצמה. לירוק על הרופא הזה. זה לא משנה אם הצעירונת תזרוק אותו עוד שנתיים או שכן תתחתן איתו ויהיו באושר (שלו) ועושר. 4 ילדים זה לא משנה. הם עשו אותם ביחד ומאבק משפטי הזה רק יכול לפגוע בהם ובקשר שלהם עם אבא. דעה שלי: שתעשה הסכם גישור עם מזונות מינימום, יתגרשו תוך כמה חודשים, ותעשה משהו אם עצמה. באמת באמת מאמינה בזה ופשוט מרחמת על האנשים שבוכים וחושבים שהם קורבן במקום לקום ולהסתכל מעכשיו והעלה רק קדימה. אני באמת חושבת שהוא לא חייב לה כלום ואם היא הייתה רוצה, אז כן הייתה עובדת. היא בחרה אחרת ואף אחד לא אומר שהיא טעתה. היא רק צריכה לא לטעות גם עכשיו בבחירה שלה. כי לפי סיפור שלך היא כן טועה עכשיו לדעתי.

במידה והיא הייתה בחורה צעירה

אז כל מה שכתבת כאן יכול להתאים אבל מדובר באשה בת 60 וכשכל הסיפור התחיל היא היית בת 56 . להתחיל קריירה בגיל כזה ?! זה לא הגיוני . היא לא קורבן אבל היא ויתרה על קריירה כדי ששלו תצליח ! הגיע הזמן להתחלק באותם 40 אלף שח שהוא מרויח ! לא יקרה לו כלום אם היית מכירה את הסיפור מקרוב היית מבינה כמה הסיפור הזה עצוב . היא אגב ממש לא קורבן אשה מלאת שמחת חיים !

גלי ס

New member
בת 56 זה באמת אחרת

חשבתי שזו מישהי יותר צעירה אז גם ילדים בעצמם הורים וקשר עם הורים שמתגרשים לא נפגע ממאבקים משפטיים כן, מסכימה, זה אחרת

פרסאוס

New member
אז מה קשורים הילדים? וחצי ממה שהוא צבר מגיע

לה ובצדק. איפה פה הבעייה? אין דבר כזה קשר בלי הסכם ממון שלא תעשה בו חלוקת כסף נצבר. זה החוק. את שלה היא תקבל.

גלי ס

New member
היא רוצה יותר מחצי

כמו שאני הבנתי לפחות ובגלל שלא עשתה קריירה ועכשיו אין לה הכנסה לא יודעת, לא הייתי במקום הזה כי אני גרושה פחות מחצי שנה ובגיל 31 (לא 56) אין לי מה להגיד כי לא יודעת מה הייתי חושבת במקום שלה

גלי ס

New member
אני ואתה מסכימים

למרות שלא רוצה לשפוט אותה, לא הייתי במקום שלה וגם לא אהיה מקווה אבל אי אפשר לדעת, יש מצב שבעלי השני \שלשי....\חמישי ירצה להתגרש ממני בגיל 50+

פרסאוס

New member
ואז היית מספיק חכמה והעמדת הסכם טוב

לשניכם, דאגת שלא לחסל את הקריירה שלך, כי היום, לא כמו 1920 לנשים יש את כל האפשרויות פתוחות בפניהן. מי שרוצה להיות כל היום בבית שתעשה הסכם מתאים.

גלי ס

New member
אל היה מה "לא לחסל"

יש לי הסכם גרוע מאוד בשבילי מבחינה כלכלית יכולתי לקבל הרבה יותר דאגתי רק לבריאות נפשית שלי והאמנתי בכוחות שלי כשאני מסתכלת אחורה כרגע אני חושבת שאני צדקתי אז כן, כרגע אני חושבת שהייתי חכמה אבל לא הייתה לי בכלל קריירה הלכתי ללמוד רק אחרי חצי שנה שבעלי אמר שרוצה להתגרש ממני ולקח עוד שנה עד שהתחלתי לעבוד הייתי עקרת בית לגמרי לפני זה בגלל זה לא יכולה לסבול כנשים בוכות "איך הוא יכל לעשות לי את זה?" דעה שלי: יאלה קומי, תעשי משהו עם עצמך הוא לא עשה את זה לך, זכותו לשפר את החיים שלו

פרסאוס

New member
בגלל זה נשים כמוך הן הן הנשים שהיו לי

ונשים כמו פנוי היחיד ישארו פנויות. ואל תגידי לי שהוא בן. זה שאתה זכר לא עושה אותך גבר.

גלי ס

New member
אני מכבדת את "פנוי היחיד"

באמת זה מישהו שנותן כבוד לאחרים בויכוחים ולא יורד בדרך כלל לרמה נמוכה, כמונילדוגמה כשמעצבנים אותי צריך אגב גם סבלנות על לקרוא לפעמים הודעות ארוכות ולנסות להגיב עליהם עם מוטיבציה באמת שמכבדת חבל שכתבת את זה

פרסאוס

New member
מכבד לא מעניין. תהיה קונקרטי במקום לנסות

לחנפן את עצמך למערכת יחסים.

למעלה