היום כבר לא צריך להתחתן כדי לזכות במזונות

גיל1976

New member
קודם כל זה לא מזונות

מזונות זה מושג שקשור לבני זוג נשואים ולכן הוא לא רלוונטי פה. אם המקרה הוא אותו מקרה רק הפוך, אני לא רואה למה לא. אם הגבר יצר תלות כלכלית באישה זה לא שונה מזה שהאישה יצרה תלות כלכלית בגבר. זה פשוט הרבה יותר נדיר. אם בפועל זה קורה או לא - אין לי יכולת לדעת...

צלשלספק

New member
אם גבר היה תובע בבית המשפט אישה

זאת לאחר ש-35 שנה חי על חשבונה + דמי כיס וצ'ופרים והביא לקשר "רק את עצמו - ועצמו בלבד", לא רק שבית המשפט היה קובר אותו קבורת חמור כבטלן שלא עשה כלום, לא לפני שהיה עוד מחזיר את רוב הכסף בכפוף לריבית והצמדה. אני שם את יהבי, שאם היו מחליפים בין הגבר לאישה בתביעה - אותה שופטת הייתה פוסקת אחרת לגמרי.

גיל1976

New member
יתרה מזאת

אני בטוח שבין בני זוג ידועים בציבור יש הרבה פחות אפליה לרעת הגבר מאשר בין בני זוג נשואים, מהסיבה הפשוטה שחוקי הנשואין מושתתים בחלקם על חוקי ההלכה, שלא נוטים לטובת הגבר בכל הקשור לפן הכלכלי. הרי גם זוג הומוסקסואליים הם יכולים להיות ידועים בציבור ויחולו עליהם אותם חוקים כמו זוג הטרוסקסואלי. אז האפליה תהיה לטובת הפסיבי?...

פרסאוס

New member
אתם שניכם טועים

הבעייה היא לא החצי שמגיע או לא מגיע אם היה הסכם ממון. לידועה בציבור יש אותן זכויות וחבל שאנשים פה פותחים את הפה לפני שהם מבינים על מה. פה מדובר על מזונות אישה, שזה יצור רבני מוזר שאישה מקבלת לפני הגט כדי לתמוך בה ואינו קשור לחלוקת הרכוש. העניין שפה אין נישואים ואין גט. חוק יחסי ממון מבהיר איך יחולק הרכוש במקרה של פרידה/גירושין. מזונות אישה (אפילו ילדים אין להם, ראבאק. אכלה ושתתה על חשבונו, מה בדיוק היא הביאה שמגיע לה ולו שקל מחוק?!?!?) ניתנים בדכ כאמצעי לחץ על הבעל לתת גט כדי לשחרר אותו מעול האישה. די ברור שכאן אותו אדם לא מעוניין באישה הזו. ומה שמגיע לה תקבל כמו אישה נשואה לכל דבר אחרי גט. העניין הוא שגם אם הם נשואים היא לא הייתה מקבלת מזונות אישה בהנחה שאותו קשיש היה מעוניין בגט מהיר.

אתה טועה ולא יודע על מה אתה מדבר

לא מדובר במזונות אישה אלא "מזונות אזרחיים"/"דמי שיקום"/"מזונות משקמים". לכן כל ההודעה שלך לא רלוונטית/לא נכונה.

פנומן 72

New member
א-הא. מזונות שיקום.

טוב שלא אישפזו אותה בבית לוינשטיין בגלל טראומת הפרידה ...

אותה שופטת

לא יכולה לקבוע מזונות אישה משום שזה לא המקרה הקלאסי לכן "הומצא" מונח חדש כתבתי את זה רק כדי לתקן את הגאון הגדול שהסביר כל כך יפה שמדובר במזונות אישה אותה שופטת קבעה את פסיקתה גם על סמך תקדים/חוות דעת של פרופסור שחר. אני לא בא ואומר לך שבתי המשפט באמת עושים צדק אלא שבאופן כללי במקרה הזה אפשר להבין שהמניע או ההחלטה היתה פחות או יותר סבירה, אי אפשר לזרוק אותה לכלבים בלי כלום אחרי שהיתה בת הזוג שלו במשך 35 שנה, רק כלב מתנהג כך.

פנומן 72

New member
סבבה על מה שאתה חושב. אני לא חושב כך.

נפרדו ? נפרדו. מאותו רגע היא בידי המדינה. בשביל זה הומצא הביטוח הלאומי שיש לו רזרבות של 10 מיליארד שקל ! שהבני זונות יפתחו את היד.

פתרון מצוין!

המדינה צריכה לממן את כל הזוגות שנפרדים. היא ויתרה על רכוש- המדינה תפצה. הוא ויתר על דירה- המדינה תפצה. היא ויתרה על מזונות- המדינה תפצה. להמשיך? המדינה זה אני ואתה, למה אתה חושב שאני ואתה צריכים לפצות אותה על זה שהיא עוזבת את החבר שלה? למה שלא במקום זה יתנו לשנינו את הכסף לטיול בהוואי?

פרסאוס

New member
גם לא נכון. זוג צריך לדאוג לעצמו.

אם הבעל לקח על עצמו אחריות אז סבבה. ואם לא אז האישה. המדינה לא צריכה לדאוג לך כי מערכת היחסים שלך כשלה. זה לא התפקיד שלה

פרסאוס

New member
קרי אתה מסכים איתי רק לא יכול להסכים איתי

כמה טיפש רפסן אחד יכול להיות? אם היא לא יכולה היא לא יכולה! מחר השופטת תמציא מינוח חדש "רפסנות פושעת" ויכניסו אותך לכלא. נראה לך הגיוני? יש רשות מחוקקת והשופטת היא לא הרשות הזו. מעבר לזה, אם בחקיקה שיפוטית עסקינן, זה תפקידו של בית המשפט העליון ולא תפקידו של בית המשפט לענייני משפחה. אם לבעל יש שכל, שיערער. כזו כלבה מוצצת דם זו מצווה לגרור אותה בערכאות עד שתצא נשמתה.

hofit1980

New member
וואו, שאתה נחמד

איזה רעל שתית על הבוקר? יש לך היכרות אישית עם האנשים מהסיפור, שאתה יוצא באיחולי לב מזעזעים כ"כ?

פרסאוס

New member
לא אוהב פרזיטים, לא משנה מה מינם

ויש לי גם אלרגיה קלה לחסרי חוליות. בנאדם חי במלון 35 שנה עם התנאים הכי טובים, בלי להזיז את התחת. החוק נותן לו חצי על כלום - חוקי אבל מסריח. באה השופטת הזו, שאני מקווה שלכל הבנים שלה יעשו אותו דבר, וממציאה תקנות חדשות. אני לא אוהב לראות חרדים חולבים אותנו או גרושות חולבות את המסכנים שנישאו להן. ואל תביני לא נכון, לא עשית הסכם? שלם. והוא ישלם. אבל לפסוק מעבר? כי הוא נתן לה ופינק אותה? זה גם לא בקנה עם החוק, גם לא מוסרי וגם לא הגיוני. שיגרור אותה בבתי משפט.

פחחח

תתעורר, היא יכולה! והראיה לכך שזה מה שהיא עשתה. אתה יכול להיות רגוע, הבעל יערער.

פרסאוס

New member
זה ניסוח של השופטת ולא קיים דבר כזה

חבל שאתה לא בודק לפני שאתה מתרפס. אין דבר כזה מזונות משקמים. זו הגדרה חדשה של השופטת. יש מזונות ילדים ומזונות אישה. סה טו. ההודעה שלי לא נכונה... תקרא קצת על סוגי מזונות: http://www.gever.co.il/mezonot.shtml אם זה לא לילדים אז זה לאישה.

סילה 120

New member
הנייר לא שווה כלום..

מה שכתוב בו שווה וקובע.אבל חייב את הנייר כי איך יתן לה אותיות פורחות באוויר?

למעלה