היום כבר לא צריך להתחתן כדי לזכות במזונות

פנומן 72

New member
אנחנו לא מדברים על אותו דבר

מי דיבר על דייטים ? אני בדייטים הכי לארג' עד כדי טמטום. יותר נכון הייתי כי כמו שאמרת אני כבר לא יוצא. אני מדבר על זכויות במסגרת המשפחה למשל, כמו למשל המקרה שבו החברים נפרדו והוא חויב לשלם לה מזונות. הפוך זה לא היה קורה. כמו למשל שבית המשפט פוסק אוטומטית משמורת לאמא. שהוא פוסק סכומי מזונות שערוריתיים. שבמקרה של גירושים לגבר אין באמת שום זכויות וכל מה שהאישה רוצה היא מקבלת. אני לא אפרט דברים שאת בטוח מכירה. אני לא מכניס את כולן אבל סתם דוגמא היתה לי ידידה באמת נחמדה ויום אחד היא עמדה להתגרש ואז היא שתתה מכוס התרעלה [כלומר מישהי "נחמדה" אחרת הרעילה אותה] והיא תבעה את הכתובה. כשהיא סיפרה לי את זה שאלתי אותה למה היא חושבת שמגיע לה את הכתובה מעבר לעובדה שהיא יכולה על פי חוק, אבל למה **היא** חושבת שמגיע לה בכלל משהו והיא דיברה על נקמנות נטו. מאותו רגע שלחתי אותה לאלף עזאזלים ואני לא מדבר איתה יותר. כל הנשים מדהימות אבל הרבה מדי מכן כשאתן רוצות לנקום, אין עליכן בנקמות, והקטע המטומטם שהחוק מעודד אתכן לזה. בגלל זה התפקדתי ל"קדימה" כדי לתת לח"כ שמאלוב כח לעשות קצת צדק וסדר בכל הטירוף הזה.

hofit1980

New member
מדהים שנותנים רק את דוגמת הכלבה

ואיך שהגברים כאן מרשים לעצם לנבל את הפה, עם הפה הזה אתם מנשקים את אמא שלכם? גם לה לא יגיע במידה ותקלע לסיפור דומה? גם לאחותכם לא? גם לבת שלכם לא? נו, חלאס, מכירה מספיק סיפורים שנגמרו יפה, כשכל צד הבין מה הוא לוקח מהסיפור. נצלנים יש בשני הצדדים, ולמען האמת זה ממש דוחה להתקל בהתבטאויות הללו, אני מקווה שאתם נוהגים כך רק בחסות הפורום. אפשר להרגע ולהסכים שישנם הרבה מקרים לא צודקים, גם כאלו שקרו לנשים (תפסיקו להתמסכן כ"כ).

פנומן 72

New member
אם אחותי תעיז לעשות דבר כזה

היא תפתח איתי חשבון ארוך מאוד. אבל אחותי היא נשמה טובה ואני אדאג שהיא תישאר כזו.

פרסאוס

New member
אני לא מכליל. שתי אלו ספציפית רעות.

גם זו שחייה במלון ותובעת עוד וגם זו שנתנה לה. יש נשים נפלאות. לא מעט והיה לי את העונג להיות איתן. ולעניין האפליה. נכון להיום (האמת ללפני שנה ומשהו) נשים הרוויחו 87 אחוז מגברים. אז אני מוכן לוותר ברגע זה על 13 אחוז (גם לטובתך) אם תתני לי את כל התנאים הבאים: כל דייט ישלמו עלי הטרדה מינית? אין דבר כזה. אני יכול למשש כל מי שתתחשק לי, במקרה הכי גרוע לא ייצא מזה כלום אבל ברוב המקרים כן. אני מקבל משמורת אוטומטית על הילדים וכסף מסביב. כנל בפרידות וגירושין. עזבי - המדינה תעזור לי להביא ילד גם לבד אם יתחשק לי. אורגזמות מסביב לשעון, בלי טנטרה ונעליים. ואם כבר מדברים על נעליים.... לא צריך לתקן תקרים או להעביר את האוטו טסט, יעשו את זה בשבילי ואחרי זה יש אופציה לסקס חופשת לידה. יעזרו לי עם סלים הובלות ובכלל דברים כבדים. בסוף יש גם אופצייה לסקס. אם אני משמין יש לי - יש לי פטישיסטיים לזה. כנל אם אני נמוך. אני יכול לעשות חיים משוגעים 35 שנים ובסוף לקבל חצי מכסף שלא עשיתי כלום כדי להרוויח ובנוסף עוד קצבת "שיקום". במיוחד משופט אחר. גם אני יכול לסרב לדייט עם פנוי היחיד. יש לי בגדים יותר יפים. מותר לי להסתובב עם תיקים ויש לי הרבה. סולחים לי על פאדיחות בחנייה. ועוד כהנה וכהנה. אם יש מישהי שמעוניינת לספק את הסחורה הזו, אני מוכן להעביר לה 13 אחוזים ממה שאני מרוויח. אני ראש צוות בתחום התוכנה והשכר סבבה. יש מתעניינות? בקשר לנעים למטה. ברור... אבל זה לא פורום סקס והנחתום לא מעיד על עיסתו (למרות שהיא משובחת מאין כמוה+פרסים מחול) ובנימה אופטימית זו, אלך לזוגתי הישנה...

גלי ס

New member
אההההה מה זה?!

"ראש צוות תוכנה" ו"זוגתי ישנה" באותה הודעה?

פנומן 72

New member
יש מצב שמישהי תסכים לתנאים האלה

בתנאי שהיא זו שתוקעת לך בתחת. המממ... עכשיו נראה הרבה פחות אטרקטיבי, הא ?

גיל1976

New member
ידידי, שכחת כמה דברים שנוח לך לשכוח

- מחזור פעם בחודש - הריון ולידה - להוריד שערות בבית שחי, שפם, ורגליים - לחזור אחרי חופשת לידה כדי לגלות שנתנו לך תפקיד אחר רק כי אי אפשר לפטר אותך - פחד מתמיד ללכת לבד בחניון תת-קרקעי/רחוב חשוך - אונס - לעבור חקירה אחרי אונס ועוד כהנה וכהנה. אתה בטוח שהיית מתחלף?

פרסאוס

New member
מתחלף.

מי ישמע הריון זו כזו חוויה הרסנית... גם גברים מורידים שערות. ולהם יש יותר.

פנומן 72

New member
הריון זה לא נעים

אבל לדעת שאתה תאבד את הילדים שלך במקרה של גירושים רק כי החוק החליט שילדים הולכים אוטומטית עם זו שהולידה אותם - זה נעים הרבה פחות.

גיל1976

New member
ולדעת שגבר שאנס אותך ימשיך הלאה בלי

לקבל עונש, רק כי הזמנת אותו אליך הביתה, ולכי תוכיחי שזה היה אונס - גם זה נעים הרבה הרבה פחות. it goes both ways.

פנומן 72

New member
אי אפשר להציג שלהיות גבר או להיות אישה

זה או הכל יתרונות או הכל חסרונות. יש חרא ותועלת בשני הצדדים.

למעלה