היום ראיתי אמא שמאכילה את תינוקה

Tamo daleko

New member
את נהדרת

ואני לא נוהגת להגיד את זה לכל אחת
. והמדליה שלך זו הבת שלך והקשר ביניכן. ואת לא צריכה להתנצל על מה שכתבת וגם ההסבר היה "מיותר", שכן זה מספיק מסוכן לאכול בסלקל במצב של ערות כשתשומת ליבה של האמא נמצאת במקום אחר (וכמו שכבר אמרתי - אם כבר בקבוק, לפחות כשהילד מחובק ואהוב).

אמאדובה

New member
את אמא נפלאה!

גם מחקרים מדעיים מוכיחים מה שברור לנו באינטואיציה האימהית שלנו - שפגים שנגעו בהם, עיסו אותם, החזיקו אותם - מתפתחים מהר יותר מפגים שנשארים באינקובטור ללא מגע אנושי (אני דומעת מלחשוב על זה אפילו). כל הכבוד לך שהתעקשת לתת לבתך את המקסימום, ואיזה כיף לשמוע שאת קוצרת את הפירות! ואת לא צריכה להתנצל על מה שאמרת לאמא ההיא, את גם לא צריכה להסביר את עצמך. ברור לי שרק רצית למנוע מצב מסוכן ותו לא.

ImaAvaza

New member
אני איתך

לא היה לי אומץ להגיד כלום אם הייתי רואה את זה אבל זה היה ממש כואב לי. אני רואה פה אימהות עם תינוק בעגלה, בן פחות מחודש, עושות קניות, מחכות בתור לקופה, התינוק צורח צורח צורח, האמא לידו קוראת עיתון באדישות, לא מעיפה לו מבט. אני נלחמת באינסטינקט של לגשת אליו ולהרים אותו מהעגלה ולחבק אותו, זה פשוט עצוב לי. ואת עם ההיסטוריה שלך בטח יותר רגישה לדברים כאלה. וכן, אני אשמח אם אני בלי לשים לב יביא את ביתי למצב לא בטיחותי ואפילו סתם מצב עצוב לה שיעירו לי על זה. זכותי להתעלם, אבל לפחות אני יעשה זאת במודע ומבחירה

דינגו2

New member
לדעתי

את צודקת. אני בד"כ מאוד ביישנית ולא מעיזה להגיד כלום גם כשאני רואה משהו לא בסדר (לא רק במה שקשור לילדים). כל הכבוד שהיה לך אומץ להעיר. אולי האמא הזאת תקח את זה לתשומת ליבה....

mevav1

New member
בנות..המון תודות לכן וריגשתן אותי

כעת במילותיכן
את האמת????כשהעניין נוגע לילדים,כבר בגיל מאוד מאוד צעיר לא יכלתי לראות זאת ולהשאר אפטית,זה עשה לי שיט בלב. אבל בגלל שכל אמא וחינוכה אז ברור שאני לא אתערב,אלא כמו שראיתי את האמור ושמתי לב שהאם בכלל לא רואה איך המתוק אוכל אז זה הייתי חייבת!להעיר לה ע"כ. אגב,אני כזאת לא בגלל המקרה שקרה לי עם אהובתי,אני כזאת גם עם ילדיי הגדולים,זה אופיי ואבוי למי שיגע בילדיי(אני מזל אריה),אבל מה שקרה לבתי הוסיף לי פי מליון יותר רגישות ממה שהיה לי..אז אם היה לי 100%רגישות,כעת יש לי פי 4 יותר ואני לא צוחקת. אבל אני ממש לא רוצה שיחשבו כאילו אני איזו לא יודעת מה, פשוט יש דברים שאי אפשר להישאר אדישים ולא מטעמי לימוד או התנשאות,אלא מטעמי רגישות ומצפון. טוב,יאללה,מספיק עם ההתנצלות והמון תודות לכן , מירב.

למעלה