היורש - סיכום

nimrodharel

New member
היורש - סיכום

בירכותיי לליאור סושרד על זכייתו ביורש. אני חושב שליאור הוא מנטליסט מוכשר וכריזמטי, ואני רוצה לאחל לו ולכל שאר המתמודדים ביורש (וביחוד ללוסטיג יקירי שפתח אתמול את כף הרגל) המון בהצלחה. עם כל הבוז שאני רוכש לגלר אני יודע שתוכנית היורש הביאה לתודעת הציבור הרחב את עולם המנטליזם ובכך עשתה שירות עצום למנטליסטים הישראלים. ועכשיו פנייה למתמודדים (וביחוד לליאור): לאחר שהחגיגה תיגמר הגיע הזמן לומר את מה אתם באמת חושבים על אורי גלר, ולהתנער ממנו. בעיניי כולכם בכמה רמות מעליו, הן מבחינת ההופעה והן מבחינת היושרה. שיהיה לכולכם רק בהצלחה והישמרו מחוצנים... נמרוד הראל

1shiran1

New member
חחחח מסכימה!

הוא באמת פתח את כף הרגל? זה מה שהרשות השנייה רצתה לצנזר? את הקטע הזה? |: אני מקווה שהוא יהיה בסדר... חח מסכימה כל כך..

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo12.gif הוא נפצע מהזכוכיות. ראו כשהוא

הרים את הרגל לנקות. ונמרוד לא התכוון לתוכנית היורש בקטע של הצינזור.. אלא לפרק מתוך "בלתי נתפס".

Lord VoIdemort

New member
לא

התפוח היה אמור להיות על מישהו, את זה צינזרו והחליפו בשקית חלב :\ ומוזר שהוא פתח את הרגל, ראיתי אותו אחרי זה, הוא לא צלע או משהו. שירגיש טוב :]

ionuke5

New member
ידעתי, בגלל זה הוא הזכיר ששקית חלב

ואדם נורא דומים וגם הקסם היה נראה לי קצת מעפן לרמה של לוסטיג, חבר שצנזרו, באמת חבל

Sweet Girl7

New member
משהו פה מסריח!!!../images/Emo153.gif

לדעתי רוב הקולות שהקהל בחר היו ללוסטינג. אבל אורי גלר בחר כבר מראש שזה יהיה ליאור. למה שאורי גלר יתן לצופים לבחור את מי שהוא לא רוצה?? אני הייתי בעד לוסטינג! ודרך אגב- שאהוד שגב אמר שאין כוחות על טבעיים והוא גרם כביכול לשולחן ולכוס לזוז אז מה הוא ציפה שנחשוב?? אז ברור שזה שולחן של קוסמים! חוץ מזה שהיה שם מישהו יחיד שלא קם מכיסא כשכולם קמו להרים את השולחן והוא גם בטח הזיז את הכוס! לוסטינג היה יותר טוב כי הוא היחיד שעשה קטע שהוא לא קסם..זה היה יותר מרתק משאר הקטעים לדעתי... חוץ מזה שבתחילת התוכנית כולם דיברו על כך שיש להם כחות על טבעיים ופתאום אחרי החשיפה אהוד אומר בשידור חי שאין כוחות על טבעיים. אין לי כלום נגד אהוד אבל התוכנית עצמה נהייתה ממש באלגן אחד גדול. ואורי גלר כזה שקוף כבר שאין לו כוחות ...הוא כל כך מרמז על זה! גם כשהוא אמר לליאור שיש לו משהו לספר לו אצלו בבית...אני ישר חשבתי על זה שהוא הולך לספר לו שהכל בולשיט אחד גדול ושום חייזר לו שיגר לו קרן אור למצח!

Lord VoIdemort

New member
היה שם משתף פעולה בחלק של אהוד

הגבר שהיה עם הז'קט השחור וחולצה לבנה, הסתכלתי עליו כל הזמן מקרוב, גם אחרי זה הוא הלך אל חברים שלו והתנהג כל כך באדישות בזמן שהאחרים התלהבו כמו לא יודע מה

לנימרוד מה קורה

עם החלטת הרשות השניה על שידור הפרק? אם כל הכבוד לסושרד את לא יכול להתעלם מכך שהיתה מאחוריו מסה תקשרותית עצומה עובדה יכולתיו של לוסטיג הפיעמו לא רק בארץ אלה גם בעולם יאמר לזכותו של אמיר שהוא לקח את ההפסד בכבוד צר לי לאכזב אותך בקשר לליאור שיגיד מה הוא חושב על " מר שקר כלשהו" הוא לא יבגוד בפטרונו זה חלק מהשואו לא יורקים מהבאר של קשת

nicole mas

New member
הכל מכור

נימרוד מסכימה איתך, אבל עדיין לוסטיג היה צריך לזכות אני בעצמי שלחתי מספר הודעות בישביל שלוסטיג יזכה אבל הכל מכור בטלוויזיה ואין מה לעשות עם זה. ובכל זאת שיהיה בהצלחה לכולם. ביחוד לך נמרוד וללוסטיג בהצלחה מעוק הלב.

kobi1298

New member
כל מי שהשתתף ב"יורש" הפסיד בבחינתי

מהרגע הראשון שהם השתתפו בתוכנית הם הפכו לנוכלים. פתאום כשכבר עלו על הנוכלות הם ניסו לרכך ולהגיד שמעולם לא טענו לכוחות אל טבעיים. המשתתפים לא שונים משחקנים , גם אני הייתי יכול לתאם מראש לפני התוכנית ואז בשידור חי "לקרוא מחשבות".

רון94

New member
רמאות!

אני גם חושב בנוסף לכולם שהגיע לליאור סושרד לנצח היום. אבל משהו מסריח פה לא?, אני מאמין שזה יותר מידי מוזר שהוא ניצח, ועוד בכזה הפרש. לדעתי, כמה שליאור סושרד טוב, אמיר לוסטיג יותר טוב, ואני לא מעריץ שלו, לדעתי זה דבר טיפשי להעריץ בן אדם, אלה אני חושב שהוא מנטליסט ברמה הרבה יותר גבוהה מכולם. אני אישית חושב שאו שהייתה תקלה במערכת או שמישהו פרץ למערכת, אני לא אתפלא אם נשמע על כך בימים הקרובים..

kobi1298

New member
אתה מבין משהו במנטליזם?

לפני שאתה מחליט מי מנטליסט טוב יותר?

dsad1

New member
חחחחחחח זה שזכה סתם אפס

או שערוץ 2 תיכנן עליו מהתחלה ..... הם מחפשים אחד עם פרצוץ מניאק כמו שלו אחד שיגיד שיש לו כוחות ותע תע כזה גלר מניאקקקק

MasterCool

New member
אני הרגשתי בצפייה בתוכנית

שלאמיר התהילה קצת עלתה לו לראש.. ששאלו אותו מספר שאלות, הוא די איכזב אותי עם התשובה, לדוגמא, ששאלו אותו מי לדעתך ינצח , הוא אמר שהוא (גם ליאור אמר.. רק אהוב היה קצת צדיק ואמר שכולם מנצחים) או ששאלו אותו מי לדעתך המתמודד שאתה הכי חושש ממנו, או מתמודד ברמה טובה, שוב, במקום לנסות להביא תשובה יפה הוא אמר שאהוד חד משמעית, ולא פירגן לליאור.. ואז ששאלות את אהוד, אז וואלה הוא פירגן לשניהם, אני לא בא לטובת אף אחד, אבל לדעתי אהוד התחיל לעשות צעדים חכמים לקראת סיום התוכנית.... ובאמת באמת שלא אכפת לי מי זכה ולמי היה ממש מגיע, אני עדיין ישאר בהחלטה שאמיר היה מגיע, מכון שהוא מכיר קצת יותר טוב מכולם את נמרוד, ולנמרוד אני מביא הערצה רבה..

LiranTheWizard

New member
אתה אולי לא רואה זאת כך

אבל התוכנית גם גרמה נזק לא קטן לענף הקסמים ולתחום המנטליזם. ואני מדבר על חשיפת השיטות השונות בכל מיני מקרים (אם זה בעיתון כאשר פורסמה הכתבה על החנות של דיקו ואם זה בתוכנית התחקירים של גיא פינס בנושא) וכמוב, הרעש התקשורתי סביב לוסטיג והפצצות (הכפתור שהוא סימן) וכמובן, היה או לא היה? המגנט על האצבע של אורי? כל זה גורם לנזק מסויים. לדעתי, "היורש" במרכאות כפולות ומכופלות או כל מי שלא לקח חלק בביזיון הזה וכל מי שלא סיגל לעצמו את המילה הנלעגת הזו שנקראת "פרפורמר" - השתגענו לגמרי. גם אריה עמית עשה מעצמו צחוק. "כולם פרפורמרים מדהימים" אני לא חסיד גדול של השפה העברית, אבל אני לא אשתמש לעולם בביטוי לועזי כאשר יש חלופה עברית הולמת. את התוכנית הזו היה צריך להציג בתור תחרות קוסמים ולא תחרות של ה"ירושה" של אורי גלר, כיוון שאז לא היה כזה עליהום תקשורתי שיצר די הרבה נזק סביבתי. בקיצור, את הקוסמים הטובים באמת לא ראינו - ויש כאלה בארץ שיצא לראות אותם אישית ולא התפלאתי שהם לא היו בין באי התוכנית.

FENOMEN22

New member
אתה האחרון שיש לו זכות דיבור!!!

אתה בעצמך בכול הזדמנות חושף קסמים עם כול הכבוד!! אז אל תיתמם ותשחק אותה צדיק!!! בוא נאמר שאתה חשפת יותר ממה שהתקשורת חשפה בכול החודש וחצי האלו מאז התוכנית של גלר... יש לך בכלל זכות דיבור? לדעתי אתה יותר גרוע מדיקו ומניב הדר.... אז מה אתה משחק לי אותה בכלל "דואג" למקצוע של עצמך?

LiranTheWizard

New member
אני גם הרבה יותר גרוע

מג'יימס רנדי - סתם שתדע. עם כל האנרגיות השליליות האלה אתה עדיין מצליח להפעיל את יכולת הטלקינזיס שלך? אני מקווה שכן. אני עדיין מחכה למס' שלך - אני כן רוצה לראות את זה בפעולה. וכן - כל עוד מישהו יטען לשרלטנות אני אחשוף אותו - לא בהכרח את השיטה אבל אומר שהוא עובד עלינו בעיניים. למי שיש בעיה עם זה שלא יקרא. אני לא צריך לדאוג למקצוע שלי - את המקצוע הזה הורסת האגודה שנזכרת מאוחר מדי לנסח תגובה הולמת לכל העליהום סביב התוכנית של גלר. וכן - אני באמת צדיק - אני אומר לאנשים את האמת בפנים. האמת כואבת ולא כל אחד אוהב לשמוע אותה - זה נכון. אולי גם תבוא בטענות לנמרוד שחשף בבלתי נתפס את הקסם עם הארגז? ותאמין לי שלא כולם מכירים את השיטה מאחורי זה. אם אתה קורא לפרסום קישורים לחנויות קסמים הריסת המקצוע, אני חשוב שאתה גם צריך לפנות לאתר וואלה שמפרסם שם את הקסמים שאופיר לב מוכר. ושאני לא אזכיר את הפורום השכן שמנהל אותו הבעלים של חנות "שפן". אז מי כאן חוטא בדיוק? הסברתי לך כבר בפרטי - לא משנה כמה תחשוף, אנשים עדיין ייהנו מהקסם אם תציג אותו טוב! וחוץ מזה, אתה יודע כמוני שאת הקסמים הטובים באמת לא הציגו ואני לפחות באופן אישי לא הייתי חושף אותם לעולם כי גם לי יש קו אדום שאני לא חוצה ועדיין לא הגעתי אליו, אז אתה יכול להיות גרוע בקשר לזה. יום טוב. נ.ב. אתה בגלל לא קוסם אז למה אתה מתעצבן? אתה לפי דבריך, מייצג את הדבר האמיתי - אני באמת רוצה שתחזיר את הכבוד האבוד לתחום - תגיד לי רק מתי זה ייצא לפועל.

למעלה