היורש - סיכום

FENOMEN22

New member
נכון אני לא קוסם

אבל מה זה קשור... אתה פוגע כאן בציבור לא בי!! זכותך לחשוף קסמים באמת שזכותך... תחשוף מה שבא לך.. אבל יותר גרוע מיזה אתה משמיץ את אלו שחושפים שאתה בעצמך חושף? זה לא קצת מפגר? סלח לי על הביטוי.. אני לא בא לריב איתך אחי אין לי כוונה לריב או להתווכח.. פשוט אני בא קצת לתת לך נקודות ראייה חדשות.. כי אין חיבור ישיר בין המילים שלך למעשים שלך זה הכול!!! אתה אומר משהו אחד ועושה משהו אחר!!! אתה מגנה משהו ועושה בדיוק את הדבר שאתה מגנה!!

LiranTheWizard

New member
אם היית רואה כמה

מתנפלים כל הפורומים כאן וגם באתרים השכנים עם תיאוריות מאוד מעניינות איך הכל עובד. לא זכור לי שהשמצתי! חשפתי כן, השמצתי לא! את זה עשו אחרים. אני לעולם איני משמיץ. (לפחות משתדל שלא - אולי יש מעידות...) גם לא את אורי גלר עצמו. איני מאמין בהשמצות והכפשות ובאמת שלא זכור לי שעשיתי כן. חשיפות זה משהו אחר - אני לא פוגע בציבור כי הציבור יודע עובדים עליו - דווקא תוכנית כזו פוגעת בציבור ובאינטיליגנציה של הצופים, למרות שקשת הזכיינית חושבת שכולם כאן מטומטמים (יש אמת בטענה הזו בחלק מהמקרים...). תראה, לגבי מה שאמרתי ולגבי מעשיי - איזה קשר אתה רוצה בדיוק? אמרתי שכל מי שמציג בתוכנית אין לו כוחות על-טבעיים. קיבלת לזה הרבה מאוד הוכחות (לא ממני). מה עוד? אתה אולי בא בטענה שאני מציג את אותם קסמים שאותם אני חושף? אז קודם כל, אמרתי לך זאת גם בפרטי (אם אני זוכר נכון) שאני מתמודד עם טענות שונות ומשונות כבר כמה שנים ואין לי בעיה עם זה. מי שיודע להציג טוב לא צריך "לחשוש" מחשיפה כלשהי. אתה חושב שהקוסם במסיכה הסב נזק כלשהו? בטווח הקצר אולי נזק קטן ביותר - בטווח שהארוך הכל כבר נשכח. ומה לגבי פן וטלר שחשפו את קסם החיתוך עם הקופסאות השקופות? גם כאן, לא נגרם יותר מדי נזק אם אתה שואל אותי. כאשר אתה רואה כאן קישור לתוכנית מסויימת בא הופיעה מישהו שמכנה עצמה "לינוי ילדת הטלפתיה" ואחרי זה, מישהו כותב כיצד זה בוצע - אז זה עדיין בגללי? אתה חושב שאני ואתה היחידים שמכירים את השיטות האלה? אתה צריך להבין משהו אחד - אורי גלר הצליח בגלל שזמנו רשת האינטרנט לא הייתה קיימת. הרשת הזו מטיבעה, גורמת לתפוצת מידע באופן נרחב שלא היה מוכר קודם לכן, וכל דבר שאתה תעשה מדי יצוצו מיליון דיעות כיצד זה בוצע. אתה מכיר הרי את הבדיחה: 2 יהודים = 3 דיעות... איני יכול לשלוט באינטרנט וגם איני רוצה בכך. כל פעם שיציגו קסם מסויים בטלוויזיה, תהיה בטוח שכל הפורומים יחרשו עליו מכל הזוויות ומכל היכוונים האפשריים (והלא אפשריים גם כן...) עד שיצליחו "לדוג" הסבר מניח את הדעת ולו כדי לספק את יצר הסקרנות של הגולשים. וזה לא קשור אלי בכל מקרה. אני יכול להשתתף בדיון כזה או אחר בדיוק כמו שאתה יכול. אני פשוט לא אוהב אנשים שמכרישים על עצמם כבעלי כוחות על-טבעייים (או מה שזה לא יהיה) ולא עומדים מול מבדק רציני אלא מול מנחה שמלקק להם את התחת - ואת זה אני לא אוהב. זה עדיין לא אומר שאני אחשוך כל שיטה בא לי - יש דברים שאני אחשוף גם מכיוון שהם ידועים וגם מכיוון שלדעתי, הם באיזשהו מקום מאוד שקופים. אני מציע שתקרא את המכתב ששלח רנדי לדליה פלד נשיאת אגודת הקוסמים (זה פורסם באתר NRG) - זה יעזור לך יותר טוב להבין את ההשקפה שלי כאן.

phrizer

New member
לדעתי הקוסם במסיכה צדק בפרק האחרון

כשהוא אמר שהוא בטוח שאנחנו הרבה יותר אוהבים קסמים אחרי שגילינו איך לעשות אותם.

LiranTheWizard

New member
למה? כי זה כאילו נותן לנו

את האפשרות לבצע מעשי כשפים גם כן? בגלל שכולם (בסופו של דבר כך מסתבר) בני אנוש?

phrizer

New member
לא יודע בדיוק להסביר את זה

אבל הסדרה הזאת גרמה לי להתעניין הרבה יותר בקסמים, אולי בגלל שהיא נתנה את הבסיס שממנו כבר הרבה יותר קל להבין איך עושים קסמים אחרים...

LiranTheWizard

New member
גם אני חשבתי כך פעם

עד שגיליתי על כמה עקרונות מבוססים הרבה מאוד קסמים - על לא מעט עקרונות. אחרי שלמדתי את העקרונות האלה (אני עדיין לא יודע את כולם) אני יכול לדעת כיצד עובדים הרבה מאוד קסמים - אבל לא כולם.

Lord VoIdemort

New member
אוף

כמעט פגשתי אותו וארמתי לו שלום, הוא היה איזה שני מטר ממני, אבל חיפש מישהו שיבוא איתו לגרין רוםP-:. אבא של סושרד עצבןא ותי כמו לא יודע מה, בא החוצה, לתור של המאתיים איש והתחיל לזרוק חולצות "תבחרו בסושרד" "סושרד היורש הבא!" והתחיל לזרוק אותם לילדים שרמסו אותי כדי לקחת תחולצות.

koftan

New member
נמרוד הראל מסריח מהקנאה לגלר

למרות שתמיד כיף לכסח את גלר

LiranTheWizard

New member
לא מאמין שהוא מקנא בו

הוא פשוט רוצה לדעת את האמת ואורי ממשיך לחיות בשקר (או שלא, אבל את זה הוא יודע). כסף זה דבר נחמד אבל הוא לא מספיק במקרה הזה.

LiranTheWizard

New member
שליטה במה? בצופים? בתחום?

אין שולט יחיד. כל מי שטוב יש לו מקום. נמרוד הראל הוא לא הכי טוב כמו שגם אורי גלר הוא לא הכי טוב. את הכי טובים לא בדיוק רואים בטוללוזיה אם לומר את האמת כי אם במופעים טקנים וסגורים - שם קורים דברים מאוד מדהימים. והייתי נוכח במס' מופעים כך שאני יכול להעיד על איכות החומר שאני מחשיב כרמה גבוהה ושואף להגיע לרף הזה.

../images/Emo41.gif לנמרוד הראל ממש יש במה לקנא...

הנה מספר סיבות לקנא באורי גלר:
לקנא באורי גלר בגלל שמכנים אותו באנגליה אורי Bender = שפירושו "אורי ההומו"
מתוך ראיון עם נטלי, בתו של אורי גלר ל "ידיעות אחרונות", מוסף יום שישי.
לקנא באורי גלר בגלל יש לו חבר פדופיל מוצהר...
לקנא באורי גלר, כי כולם צוחקים על ההזיות שלו ועל ההמצאות של "כוחות" החייזרים שקיבל...
לקנא באורי גלר - שנתפס פעם אחר פעם במצלמה מבצע בצורה רשלנית קסמים עם אביזרי הקוסמות שלו ב-10 ש"ח.
לקנא באורי גלר שחוץ מפוזה מצחיקה ומבט של קרפדה לפני שהיא בולעת זבוב - אין לו מה למכור.
לקנא באורי גלר שנאלץ לשנורר כספים ולעשות פרסומות ברדיו - ואח"כ טוען שהוא מילארדר בחלומותיו.
לקנא באורי גלר כי תמיד הוא נכשל ברגעים מכריעים, משנות ה-70 ועד היום.
לקנא באורי גלר שלא מצליח להפטר מהוילה שלו באנגליה כבר כמה שנים (למישהו יש 5 ש"ח לתרום לו?) ובא לישראל לעשות תוכנית לגייס כספים בצורה נואשת? ... עד כאן להפעם.

מיכל 87

New member
../images/Emo45.gif

נמרוד הראל מצליח בזכות עצמו.. אני מאמינה שגם הוא מרוויח הרבה כסף אבל בניגוד לאורי גלר הוא משאיר קצת כבוד עצמי

kobi1298

New member
אורי גלר הוא מישהו שבחיים לא תהיה

הוא אישיות עולמית ואדם שיש לו כמעט הכל ואתה (מופ7טה מן ) יושב פה ומקטר בפורום.

0Pandemonium0

New member
לא מדויק:

לא "מכנים" אותו כך באנגליה, אלא יש אנשים שמכנים אותו כך. יש הבדל. גדול.
מייקל ג'קסון, חוץ מזה שהוא לא "פדופיל מוצהר" אלא סתם פדופיל, הוא לא חבר של אורי גלר. אורי אמר משהו על זה שהוא הפסיק להיות חבר שלו בגלל דברים אנטישמיים שמייקל אמר.
את כל הכסף שהרוויח בפרסומת שעשה תרם לאיזו עמותה לילדים או משהו כזה. הוא אמר את זה באיזה ראיון. והוא אכן מיליארדר.
לא נכון. היו כמה פעמים שהוא נכשל, אבל היו גם פעמים שהוא הדהים אפילו מדענים, שלא הבינו את הקסמים שלו וחשבו שהוא אמיתי.
הוא לא בא לישראל כדי לגייס כספים כדי למכור את הוילה שלו. למה לו למכור את הוילה שלו? הוא בא לישראל כדי שיוכל לחזור שוב לתודעה הציבורית הישראלית, בגלל השחצנות שלו. גם אני לא מת על אורי גלר, אבל דייק כשאתה שופט אותו. אין טעם בלערוך תחרות בין שניים, כאשר אתה ממעיט בערכו של האחד. ... עד כאן להפעם.

Jacko12

New member
נמרוד אני מעריך אותך על היושרה...

אבל בכל זאת קצת פירגון לגלר...מה קרה? אז הוא נתפס כמה וכמה פעמים בשקרים אבל שום רע לא נגרם לאף אחד. וגם אם אורי גלר אכן משקר לאורך כל הקריירה ואין בו שום כלום אלא קוסם פשוט לכל דבר (אני לא מדבר על כוחות על טבעיים או משהו) אז אפשר קצת לפרגן על אחד שבידר ושימח קהלים רבים באירופה בשנות ה-70 ה-80 וגם תודות ליורש לוסטיג ואחרים זכו להכרה יותר רחבה... אני אגיד לך את האמת נמרוד אני דיי מאוכזב מהחברים באגודת הקוסמים שהשתתפו בתוכנית,הרי צופית גרנט שיבחה אותך שאתה לא מתכנן דברים ומדהים על המקום בזמן שלוסטיג מדריך אותה לפני התוכנית...אני מבין שהוא חבר טוב שלך אבל בכל זאת זה לא מתאים,זה גם סוג של שקר... בכל אופן אני חושב שאתה היית מגיע רחוק בתוכנית.... שבוע נפלא

reko

New member
נמרוד מספיק עם ההתקפה שלך על גלר

די לא נמאס לכם כל הזמן לתקוף אחד את השני? רק אנחנו הישראלים לא מפרגנים אחד לשני. בסדר הבנו שאתה הצדיק ואורי הוא הרשע.

1קישקשתה

New member
ברשותך, אביע דעתי על שניכם

שניכם "רמאים טובים", כל אחד בדרכו. לשניכם אני רוכש בוז באותה מידה. האחד הצליח לעשות המון (אבל המון) כסף, השני עדיין לא ולכן מקנא. אגב, מה שלום לוסטיג? הבנתי שהיו לו קצת בעיות בשיניים מאז שהוא תפס את הקליע בפה...
הקטע עם הפציעות ועם ה"טריקים שלא תמיד עובדים" הוא רעיון שיווקי נהדר
.

reko

New member
חצי מצחיק

בכלל אני חושב שאמיר הוא קוסם ענק פשוט ענק אז לא יפה בכלל לצחוק עליו חחחחחחחחחחחחחח

למעלה