היורש - סיכום

Octavarium

New member
את\ה יודע\ת מה ההבדל בין

אורי גלר לבין נמרוד הראל? הגישה.. אורי גלר מזיין ת'שכל שיש לו כוחות נמרוד הראל אמר במפורש שהכל פסיכולוגיה וכל מיני כאלה... חוץ מזה שנמרוד הראל לא בא לסובב לנו ת'שכל... הוא אומר מראש שהוא בא להעביר לנו חוויה, לא יותר מזה... בגלל זה את נמרוד הראל אני מעריך ואת אורי גלר אני שונא

../images/Emo99.gifיפהה יפהה...

איזה אושר ליאור זכהה.. =]] ורציתי לומר משהו בקשר לתוכנית.. התנסתי בכמה דברים מעניינים ששודרו בתכנית. אכן הדברים אמיתיים לחלוטין ומדהימים להפליא!! נימרוד אין עליך.. אתה ה-"יורש" של כולם.. באהבה.. בתאל

../images/Emo45.gif ../images/Emo15.gif

ראיתי את נמרוד הראל בתכנית של ליאור שליין וזה בערך מה שהוא אמר... מסכימה עם כל מילה

תמי רוז

New member
היורש - תגובה לנמרוד הראל

נמרוד אני מקווה שאתה קורא את תגובתי זו - אני מאד מעריכה אותך ואת הכשרון שלך באמת, אבל העליהום שלך על אורי גלר גם אם הוא נכון וצודק לא מוסיף לך שום כבוד, אז נכון הבנו אתה רוכש בוז לאורי ולא מעריך אותו למרות כשרונו בגלל שהוא טוען לכוחות על טבעיים, אז בסדר הפנמנו, אבל מכאן ועד מסע ההשמצה שאתה עורך נגדו ממש לא מוסיף להערכתי אליך, ולגבי ליאור סושרד אני מאמינה שהוא יודע בפקחותו בדיוק עם מי יש לו עסק ואין שום צורך שישמיץ גם הוא את אורי גלר - אתה עושה את זה מצוין גם בשבילו מאחלת לך המשך הצלחה בעתיד - ושתמשיך להפתיע אותנו בכשרונך...

Sweet Girl7

New member
נו באמת, אל תקחו את זה קשה!

נמרוד לא משמיץ את גלר, הוא רק אומר את כל מה שכמעט כל עם ישראל חושב- שאורי גלר עובד על אנשים ושפשוט יפסיק לטעון לכוחות שלו...הכל בציניות לא לרעה. אם מישהו אחר היה אומר את זה אז גם היית מתעצבנת? לא ניראה לי, אבל בגלל שזה נמרוד אז פתאום אומרים שזה לא בסדר..אבל אל תשכחי - הוא גם בנאדם וגם לו יש דעות. מותר לנמרוד להביע את דעותיו! ומה לעשות - הוא גם צודק!

reko

New member
Sweet Girl7 את העורכת דין של נמרו

ד? טוב לדדעת

קוב001

New member
אורי גלר-רשמים מאנגליה

כאן הקסם שלו עדיין אופף את האנשים,אינלהם מושג מה עובר על הברנש הזה בארץ ואיך עשו ממנו קירקס אחד גדול.. והמלצה לאורי גלר-יאללה סע לאנגליה,פה (אנגליה) יקבלו אותך כמו שאתה בלי להקשות עליך פה (באנגליה) לא יפריעו לך לדבר עם חייזרים כשמשעמם לך בלילה, פה לא יפריעו לך לתקשר עם נשמות דרך מסכי וידאו פה לא יעצרו אותך באמצע ה-שידורים שלך לחלל

LiranTheWizard

New member
דווקא האנגלים שיש

להם תדמית יבשה, קפואה ומשעממת - דווקא הם מקבלים אותו בזרועות פתוחות מבלי להקשות על חייו, אה?

קוב001

New member
דווקא בגלל זה ../images/Emo9.gif

אמר שיש לו קשרים עם חוצנים נכון? למה לא להאמין לו?! אם אמר כנראה זה נכון..

רן המלך2

New member
מדוע הבוז רק לגלר?

סגנך לוסטיג, הצהיר לא פעם שגם לו יש כוחות על טבעיים ואף טען לשימוש בהם במהלך התוכנית. החטא במקרה של לוסטיג אף גדול יותר - מצד אחד הוא משתף פעולה איתך ומצד שני לא נרתע מלהופיע בתוכנית של השרלטן מספר 1 בתחום, מה שאומר שלמען התהילה, הפרסום וההצלחה הוא מוכן לוותר על יושרו ועקרונותיו. ( ואי אפשר להאשים את קשת שהפעילה כביכול לחץ עצום על המשתתפים מכיוון שמתמודד אחר, אהוד שגב, לא חשש להודות בגמר שאין לו כוחות, מלוסטיג לא שמענו דבר.) מסקנה : אם אתה רוכש בוז כל כך גדול לגלר, מן הראוי שתסתייג גם מלוסטיג, לפחות עד שיצהיר בגלוי שאין לו כוחות על טבעיים. אם אינך מסתייג מלוסטיג אין שום סיבה שתשנא את גלר.

doronsds

New member
אכן נמצא היורש המתאים... קוסם בשקל

לא הגיע לגלר לקבל את לוסטיג כ-היורש שלו. ליאור הוא קוסם עלוב בדיוק כמו גלר. לילה טוב.

michaeler

New member
הלוואי שכל הקוסמים ידעו לבצע קסמים

ברמה שאורי גלר מבצע אותם.. הוא יכול להיות מה שבא לך, אבל קודם בשקל הוא לא(ותן לי לנחש, הידע שלך בקסמים מסתכם כלום?).

lital31

New member
היי נמרוד

שלום לך איש יקר, אני לא יודעת אם קיבלת את המייל ששלחתי,לכן אני אשלח שוב את אילו המילים. אני רוצה לומר לך שאני פשוט מהופנטת לתוכניות שלך( ואליך..) כל הכבוד לך על תוכנית כזאת מוצלחת ,תמשיך ככה עם כל היכולות המדהימות ותגיע עד מעבר לכל דמיון...אתה בן אדם מקסים ומתוק ואני רק מקווה שזה אתה שקורא את האימייל הזה ולא מישהו אחר כי זו תהיה ממש פאדיחה.. אז בקיצור נשמה טהורה, שיהיה לך ערב מקסים. ממני ליטל

../images/Emo41.gif הסיכום שלי ליורש הוא כזה ../images/Emo216.gif

חשיבות התוכנית "היורש" עבורי היתה בכך שהיא נתנה לי קריטריון להשוואה. ראיתי זה מול זה - מנטליסט מוכשר (=נמרוד הראל) מול פנטזיונר מוזר (=אורי גלר). נוכחתי לדעת כמה חובבני אורי גלר, כמה לא מהוקצע ה"פרפורמנס" שלו וכמה האיש מנותק מהמציאות. מולו ראיתי מקצוען אמיתי (שאני מודה, עד לתוכנית ה"יורש" לא ידעתי עד כמה!) בכמה וכמה רמות מעל מה שאורי גלר יוכל אי-פעם להגיע. ראיתי מקצוען שמחדש מבחינת הטריקים עצמם ומה שחשוב יותר דרך הצגתם (ע"ע הפרק האחרון) - וזאת מול מי שממחזר את אותם 3-4 טריקים משנות ה- 70 - בביצוע שמבזה את המקצוע. - לגבי יתר המתמודדים, אין הרבה מה להעיר על הופעתם...
אז לסיכום, אולי טוב שהיה למה להשוות, אישית אני מקווה שהיה זה מפגע ויזואלי חד פעמי, ומר אורי גלר יפטור אותנו מנוכחותו ההזויה והמעיקה במהרה בימינו ויחזור לתהום הנשייה בגולה.

donlondon

New member
נמרוד מעתיק בכל מדראן בראון

נמרוד לא מחדש כלום הכל מועתק מדראן בראון הכל הכל שינוי קטן פה ושם לא נקרא לחדש ונמרוד צריך להגיד תודה לאורי גלר בלי אורי גלר לא היה עולם לאנשים כמו נמרוד או לוסטיג נמרוד היה עובד במפעל תרופות או אלקטרוניקה בתור מהנדס

זה היה ביזבוז אם ככה

כי גם אם תרצה וגם אם לא, לנמרוד יש משהו שלא לכל אחד יש- כריזמה (לגלר יש בגדול),והוא בעצמו יודע את זה, אז אל תהיה בטוח שהוא היה עובד בסתם עבודה כדי להרגיש טוב יותר עם עצמך..

michaeler

New member
נו באמת.

אחת ולתמיד - נמרוד הראל לא העתיק מדרן בראון, אולי למעט קטעים בודדים (מאוד). דרן בראון לא ייסד את המנטליזם, ורוב הטריקים בתוכנית שלו הופיעו לא פעם לפניו בטלוויזיה ובדרכים אחרות, נמרוד לא ישב שינן ולמד את התכנית של בראון, הוא עשה תוכנית בה כלל טריקים ידועים מהתחום- וזו זכותו! זה כמו שאם אני אשיר עכשיו את "ים של דמעות" אתה תגיד שגנבתי את זה מנינט, אבל זה לא יהיה נכון בשום פנים ואופן, כי שרו אלף פעם את השיר הזה עוד לפני שנינט בכלל שמעה עליו, ואין לה שום סוג של בעלות עליו.

donlondon

New member
הכל גנוב מדראן בראון

מצטער מאד נמרוד העתיק הכל מדראן בראון את הסגנון את האפקטים את הרעיונות את הכל מעניין מה דראן בראון חושב על זה כשנינט שרה ים של דמעות היא קבלה אישור מאקום ושילמה תמלוגים כל התכנית של נמרוד מבוססת על תוכניות קודמות של דראן בראון מעניין יהיה לראות את צביקה הדר עושה קיטע סטנד אם של אדי מרפי הוא בטח גם יגיד שאדי מרפי גנב לו שני קטעים

michaeler

New member
אוקיי, אז "ים של דמעות" לא הייתה

דוגמה טובה, כי היא באמת בבעלות של מישהו. אם החבר'ה שבשכונה השנייה ארגנו משחק כדורגל, והחלטתי שגם אני רוצה אז ארגנתי גם בשכונה שלי טורניר כדורגל, סימן שאני מעתיק מהשכונה השניה? לא! כי טורנירי כדורגל יש כבר מאה שנה ואין לאף אחד בעלות על זה. 95 אחוז מהטריקים בתכנית של דרן בראון לא הומצאו על ידיו, אלא על קוסמים אחרים לפניו, וזכותו של כל אחד להציג אותם כאוות נפשו. אני בספק אם מישהו בא בטענות ליורם ארבל על זה שהוא מנחה את "מי רוצה להיות מליונר"(שכידוע, לא הומצא בישראל).

למעלה