היייייי זה חשששוווובוובוובבובובוב!

chen krispin

New member
אוףף מה זה שלח?

הקיתר זה מה שרציתי להגיד.. כשאתן מצביעות אז תצביעו גם לאלא שנגד קורן.. כדי שנעקוף אותם בשלב הבא... גם הם לא רחוקים אחד מהשני!!

קורן מכסחים לנו את הצורה!

התחלנו טוב אבל מהר מאוד הקולות לקורן עקפו את הקולות לשלושים, כרגע האחוזים הם 48%-52% לרעתנו. זה הקרב האחרון, יום שישי הכל נגמר. תשקיעו מאמץ אחרון כדי להבטיח את מקומה של הלהקה! (איך כיסחנו את אוונסנס, אה? איך?? יותר מ-600,000 קולות פער, יומיים לפני הסוף. וניצחנו. סחתיין עלינו |פרצוףגאהבמיוחד|)

בקליפ יש לנו סיכוי לא רע בכלל לנצח!

היחידים שמשיגים את הקליפ של דה קיל זה גירלס אלאוד, וגם, ממש בכלום. בקטגוריה השניה אנחנו רחוק מאחורה...אבל הי, יש לנו עד ינואר!

heli1216

New member
היייייי זה חשששוווובוובוובבובובוב!

טוב אז ככה , פרסמתי את זה בפעם שעברה , ש 30STM מתמודדים עם אוואנסנס , עכשיו, הם ניצחו אותם ונשאר להם לנצח את KRON....(נראה לי שזה השם של הלהקה...חח) תכנסו ותצביעו בעדם! http://static.fuse.tv/web/bestof2007/index.php אזז ייאאללההה תכנסו ותצביעו בעדם , שתיכנסו כבר תבינו הכל....צריך ללחוץ על להציבע ללהקה שלכם (כמובן שזה באנגלית וכמובן שהלהקה שלכם היא 30STM) ללחוץ שוב, לסמן באיקס ולשלוח........זהווווווו בייייייי D:

קוראים ללהקה KORN

ותודה שאת כל הזמן דואגת להזכיר אבל.. בבקשה.. תנצל"שי את ההודעות הקודמות שלך. אין טעם לפתוח עוד הודעה חדשה בגלל זה. אם את שמה אפילו כמה סמיילים שהופכים אותה לבולטת אנשים ישימו לב לזה

ack1

New member
גמני חדש!

אני יואכים מקיבוץ מגידו עוד מעט בן 53 מעריץ נלהב של 30stm

רק בגלל שכתבת "מעריץ נלהב", אני אאמין לך.

בעצם, גם בגלל כל שאר המשפט.
0__________0

pizi23

New member
טוב שלא כתבת כמה שירשורים למטה: "מה אני עושה

פה? משעמם בואו נביא לארץ את Franz ferdinand"... לפחות היית עקבי...

אני יודעת שאני אצא עכשיו סופר ביץ'

אבל ברצינות. את נמצאת בפורום הרשמי של הלהקה (בישראל כן?) למה נראה לך שאנחנו לא יודעים את כל זה? ולמה את מתייחסת אלינו כאל חבורת ילדים מטומטמים שלא יודעים שכדי להצביע ללהקה מסויימת (שלפי ההודעות שלך כנראה שאנחנו אפילו לא יודעים מיהי) צריך ללחוץ במקום של האיקס? ושאלה יותר חשובה, היא למה את לא טורחת לבדוק בעמוד הראשון, שבפעם האחרונה שספרתי היו בו כבר 3 שרשורים בנושא, ועוד כמה בעמוד השני. למה סתם להציף?

heli1216

New member
אני אגיד לכן את האמת -

זאתי שרשמה שאני לא רוצה לצאת ביץ' - אז את ביץ' אין לך זכות לדבר אליי כאילו את המנהלת שלי או משהו אם אני רוצה לרשום פה אלף פעם אז אני אעשה את זה , אני בסך הכל רוצה שהלהקה תנצח ואני גם עושה את זה בכל פעם שהלהקה עולה שלב , שהם ניצחו את אוואנסנס....ואת KORN(וזאת שרשמה שלא רושמים ככה KORON...או איך שרשמתי את זה - למי אכפת מהלהקה המסריחה הזאת?!..ממש משנה לי איך רושמים את זה , יצאת גבר שצדקת.)...האלו... אז אל תתחילו לתפוס עליי פה תחת ואל תגידו שאתן כבר מכירות את האתרים האלו, כי אני שולחת את זה כי אנשים לא יודעים לגבי זה , אני אוהבת את הלהקה ....וזהוו....ואני חדשה פה מאיפה לי שאתן יושבות כל הזמן מול המחשב ומחפשות חומר על 30STM..."אנחנו כבר יודעות את זה" אז תגידו תודה וזהו אה....וו...אני לא אני לא נכנסת לכאן הרבה אז זה בסדר...אני נרשמתי לאתר רק בכדי לשלוח את ההודעה הזאת , בגלל שאכפת לי , וזה הפורום היחיד שמצאתי בתפוז של 30 שניות למאדים, טוב שלא פרסמתי את האתר הזה בכל האתרים האפשריים. ....זהו.. ביי , ותכנסו עוד הפעם הם חייייביייםםם לנצח אותםםם : http://fuse.tv/web/bestof2007/votes.php XD XD XD

adiiiXD

New member
היא ממש לא תקפה אותך היא פשוט נתנה

ביקורת , ואם את לא יכולה להתמודד עם זה זה בעיה שלך . קחי את הדברים בפרופורציות , מה היא כבר אמרה ? שהיא לא רוצה שיתייחסו אליה כמו אל ילדה מטומטמת ...? אאוי, אפשר לחשוב.

:\

אבל למה בעצבים?X: ואת גם לא צריכה להתעצבן מזה שתיקנו אותך לגבי שמה של הלהקה... אפשר לנהל את זה בצורה קצת יותר מתורבתת..

קורן טובים, את מעצבנת.../images/Emo18.gif

תחזרי לחברים שלך שלא יודעים מהאתר, כי כאן, חמודה, את עולה לכל מי שכן יודע על העצבים.

למעלה