היייייי זה חשששוווובוובוובבובובוב!

heli1216

New member
את צודקת ,

אתם חייבים להצביע כמה שיותר , כרגע נכנסתי והמצב בטטה... השיטה של להצביע ואז לרענן , אני עושה אותה , אבל לא נראה לי שהם לא שמים לב אל זה , מקבלים רק הצבעה אחת ביום , אבל תנסו....מה יקרה... אני נכנסת ויוצאת נכנסת ויוצאת נכסת ויוצאת ונכנסת D: ,

בטח שמקבלים.

והמצב משתפר. כרגע פחות ממאה אלף קולות הפרש, ויש לנו עוד יום(מישהי יודעת באיזו שעה הכל מסתיים?) פתחו כמה חלונות ופשוט תעברו אחד אחד...בזמן שאחד מתרענן אתם מצביעים בשני, וכך הלאה.

חהחהחההחהח

THE FINAL 24 HOURS OF VOTING ARE UPON US LOYAL SOLDIERS... NO BAND COULD BE PROUDER THAN WE ARE OF YOU, AND NO BAND COULD BE AS HONORED AS YOU HAVE MADE US FEEL... LET US ALL SHOW THE WORLD WHAT HAPPENS WHEN THE ECHELON AND THE MARS ARMY PUT THEIR MINDS TO A TASK... THIS IS NO LONGER ABOUT WINNING A SINGLE COMPETITION, THIS IS ABOUT SHOWING EVERYONE THAT WE AS A WHOLE CANNOT BE DEFEATED!!! SHOW THE WORLD THE POWER OF THE ECHELON, SHOW THE WORLD THE STRENGTH OF THE MARS ARMY!!! THROW YOUR FINGER-BLEEDING FISTS IN THE AIR AND SCREAM!!! עודף הדרמטיות שלהם בהודעה הזאת פשוט הצחיק אותי.

חנפנים!!!!

אוךךך גברים והאגו שלהם. כולה תחרות מטופשת מה כל כך אכפת להם אם הם יזכו או לא? אפשר לחשוב.... טמבלים. (ואני כמו מטומטמת יושבת ומצביעה. ניחא.)

במייספייס שלהם

תאמיני לי, למי שיש מייספייס אין סיכוי שהוא ישכח להצביע כי כל יום הם משאירים חמש הודעות

heli1216

New member
אתם לא תאמינו...

חחח, הייתי בטוחה שאנחנו הולכים להפסיד לקורן אבל לא נראה לי.....חח D: יש לנו עכשיו 51% להם יש 49% , אבל אסור להשאר אופטימים...חחח...אבל תיהיו.....יוואא....הייתי בטוחה שזה נשאר אותו הדבר...שהם עדיין מובילים שגעתי אתמול את חברים שלי שיצביעוXD.... טוובבבבב....תכנסו תראו

למעלה