היייייי זה חשששוווובוובוובבובובוב!

אפשר להפסיק עם הכעס בבקקשה, כולן?

תיראי, מה שאנשים מנסים להסביר פה, בצורה נחמדה ולא נחמדה לעיתים, זה שאפשר לנצל"ש. עושים טעות וזה קורה אבל לא נורא. לפעמים לענבלירון אין כוח להעיר לכל אחת באופן פרטני, וזה גם התפקיד של חברי הפורום לשמור על הסדר. אני מקווה שתכבדי את זה. ואת יודעת משהו, לגבי KORN זאת ממש לא להקה מצליחה, אפילו ל30 יש כבוד אליה אם זה עוזר
ובתור אחת שאוהב תת מוזיקה בערך כמו כולנו כאן אני בטוחה, צריך שיהיה כבוד ללהקות, במיוחד ללהקות כל כך חזקות כמו קורן, אבל אההה.. זה כבר שאלה של טעם אישי. עדיף לא לפתוח לדיון. ואנשים העירו לך פה זה כי כבר פתחת שרשור אז בטח שאנשיפ כבר ראו, זה הקטע..

heli1216

New member
מה?!

אנשים! אני הסברתי לכם בהתחלה! אני ניסיתי לעזור מאיפה לי שאתם יודעים על זה! מה זה שרשור בכלל?? אני אמרתי אפילו למנהל\ת....שתבינ\י אני אפילו יודעת אם אתה בן או בת... אבל לא משנה , אני אמרתי לך איך שנכנסתי לפה שאין לי מושג בדברים האלו...אני רק רציתי למצוא פורום כי חברים שלי סיפרו לי שיש פורום לכל דבר , אז חיפשתי ומצאתי את זה. כי חברים שלי בעניין של 30seconds to mars.....אני מנסה למשוך אותם טיפה - אבל ....-לא. לא הולך....קיצר אני לא אפריע לכם יותר סליחה... ובנוגע לקורן כל אחד והטעם שלו... ביי

זה לא שלא הולך.. ../images/Emo9.gif

תיראי, את יותר ממוזמנת להשאר, יש כאן אנשים מאוד נחמדים.. פשוט לכל מקום יש את הכללים שלו. בבקשה אל תחשבי שאני תוקפת אותך (ואני בת אגב) אנחנו פשוט מנסות להסביר לך את הכללים . ואני יודעת שגם אינה לא ממש התכוונה לפגוע.. היא אפילו אמרה שהיא חושבת שהיא תצא ביצ'ית אם ניא תכתוב את ההודעה הזאת. אין מה לכעוס. לפעמים כשכותבים הודעות קשה לדעת מה ההרגשה שעומדת מאחוריהם

LoveYourHate

New member
די בנות שלי בלי כעס

מצטערת החדשה אני לא יודעת איך קוראים לך ,אבל בבקשה "תרגעי" אנחנו יודעות ותאמיני לנו שאנחנו מצביעות והרבה עובדה עברנו את אוונסנס שהיינו באחוז נמוך יותר. אינה סך הכל נתנה את הדעה שלה את צריכה לדעת לקבל אותה ולא לתקוף אותה! אמרו לך את הדעה שלהם תביעי את הדעה שלך אבל בצורה יפה ומכובות ולא כמו "בשוק" אנחנו לא צריכות כעס בפורום הזה,ובמיוחד לא בגלל משהו שאנחנו כבר מצביעות לו בכל התקופה שהוא מתבצע. וזה שאת אומרת שאת יכולה להגיב כמה שבא לך אני מצטערת לאכזב אותך את לא, אם תציפי עם הודעות יותר מדי בסופו של דבר אנחנו נבקש מהמנלת שתמחק אותן או לפחות תעשה אותן כשרשור אחד גדול ולא כסתם הודעות אחדות. אין טעם באותה הודעה 4או 5 פעמים על אותו העמוד שדברים אחרים וחשובים נדחקים לדפים הקודמים בגלל הודעות לא כ"כ נחוצות שאת מפרסמת. אני מצטערת אל תתעצבני עלי כמו על אינלה אבל זאת דעתי,אני לא רוצה להתחיל בלאגן וריב כי אני יכולה לקטול אותך.אז אני מעדיפה לעשות את זה יפה ועדין אם את רוצה להמשיך עם הגישה המלגלגת שלך כלפי הבנות פה אני מצטערת אבל אני אהיה חייבת להגיב,הן כמו משפחה שלי אז לשבת בשקט אני לא אוכל,מצטערת. אני לא מאיימת או משהו פשוט אומרת לך, שאין טעם להתחיל בכלל את הריב הזה כי הוא חסר טעם. המשך יום מקסים שיהיה :)

אבל אבל אבל

היא כתבה ביי אז כתבתי לה ביי.. לא הבנתי למה אנשים כותבים ביי בהודעות...הו וול..

its only ma

New member
לא! לא סולחת!../images/Emo11.gif

אני חושבת שהם כותבים ביי כי הם הולכים....=\ מעניין....

its only ma

New member
חח מסכימה../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif אבל מה תעשי בנידון

><-נתקעתי על >< XP...

איזה כיף שאת נמצאת בפורום כדי להזכיר לנו. ^^

הם באמת ממש חייבים לנצח את KRON האלה! אבל פעם הבאה תנצלשי אומשו. יש כאן כבר יותר מידי שירשורים מיותרים.

בקשר להצבעה! חשוב!

דרך יותר קלה להצביע יותר מפעם ביום: כלים-->אפשרויות אינטרנט-->פרטיות-->אתרים-->לכתוב את האתר של פיוז בשורה ההיא ואז ללחוץ "חסום". זהו. מעכשיו אחרי כל הצבעה צריך ללחוץ רענן. בהצלחה לנו
האמת שאנחנו צריכים אותה...אנחנו במצב על הפנים! כמעט מאתיים אלף קולות הפרש לרעתנו

etmiys

New member
טוב...

טווובבב... את טובה בזה... חחח אני אף פעם ךא יודעת איך אנשים עולים על הדברים האלה...

בגלישה באתרים אחרים ../images/Emo3.gif

אני מזה לא בנאדם שמבין במחשבים, פשוט נכנסתי לפורום אוונסנס וראיתי שבאחת ההודעות מסבירים את זה. אנחנו מפסידים
ועוד יומיים זה נגמר. איפה כל המצביעים מקודם?! ביומיים סגרנו פער של יותר מ-600,000 קולות, הצבענו יותר ממיליון פעמים. איפה הם עכשיו?!

chen krispin

New member
כן... תצביעו זה חשוב...

אנחנו בשלב האחרון... חבל להפסיד ולהזניח את ההצבעות האלו אחרי שעברנו כ"כ הרבה שלבים... תצביעו.. וננצח! אה ורק להזכיר.. מחר יש את המצעד בגלגלצ ויש לי תחושה ששוב השיר לא ייכנס אליו.. אז תצביעו גם שם http://www.glgltz.co.il/default.htm

למעלה