שוקו שוקו2
New member
חזרתי מאיה נאפה! כנסו...../images/Emo27.gif
בוקר (?) אור פורום יקר שלי, חזרתי מאיה נאפה והינה כמה דברים שכדרי שכל מי שהולך לנסוע בקרוב ידע..: -1- אין אנטישמיות!
צאו מיזה! הם לא שונאים אותנו, בעיקר כי אנחנו לא ממש מעניינים אותם. לא היה רגע אחד בו הרגשתי פחד ולא הסתרתי את הזהות הישראלית שלי לרגע. אני בטוחה ששמעתם סיפורים שלא הכניסו אנשים למועדון ה-Castle, אבל זה לא בגלל שהם ישראלים, זה כי הם לא עמדו בסלקציה והתנהגו מגעיל (בלי קשר למצוא שלהם). בואו נגיד ככה, אם סלקטור במועדון רואה חבורה של 5 בנים מציקים לשוודיות וצועקים בשפה שהוא לא מבין (אם לא שמתם לב, העיברית ממש לא דומה לכל שאר השפות המדוברות באירופה) - זה מפחיד אותו. הם מפחדים שיעשו להם בלאגנים ולכן הם לא מכניסים. היח"צנית של המועדון שאלה אותי מאיפה אני ואמרתי לה מישראל - ונחשו מה - היא הכניסה אותי (למרות שהכרטיס שלי כנראה היה מזויף!). אם תתנהגו כמו בני אדם, לא תצעקו ולא תציקו לאירופאיות אני מבטיחה שאף אחד לא יסנן אתכם בכניסה למועדונים. אז לא לעשות שטויות כמו לצעוק אל אל ישראל בסווקר.. זה פשוט מעצבן אנשים אחרים (איך תרגישו אם מישהו יבוא אליכם לחצר ויצעק און און לבנון?) הייתי גם במועדון הIce במסיבת קצץ.. היה כל כך מעולה! הסלקטור אמר לי שלום... חח. עוד משהו - לא ללכלך את הסביבה! ישר לשימו לב שאתם מישראל כי באירופה יש המון מודעות לאיכות הסביבה וחבל שסתם ישנאו אותנו. -2- המלון - Tsokkos Holiday Apartments:
שימו
- רשת טסוקוס מונה כמה מלונות באיה נאפה אז שימו לב טוב טוב לאיזה מלון אתם הולכים. אני מדברת על המלון דירות. המלון היה פשוט מעולה! היו 2 בריכות שתמיד היו נקיות, היה פאב ומסעדה ליד הבריכות, תמיד הייתה אחלה מוזיקה ברקע (שמו את כל הסגנונות.. בצהריים רוק ובערב מוזיקה שחורה וכאלה..). והכי חשוב - אחלה יחס לישראלים. יש המון מלונות שבלשון המעטה לא ממש אוהבים אותנו ומתיחסים באופן מזלזל לישראלים. אני ורצה לנצל את הבמה הזאת כדי להזהיר את כולם לא ללכת למלון דירות Mike's - פשוט אל תלכו! זה מקום מגעיל, שני בניינים נפרדים ורחוקים אחד מהשני ושמים את כל הישראלים בבניין בלי הבריכה. קיצר לא ללכת. -3- מועדונים ופאבים:
אני נכנסתי לכל המסיבות חינם (3 מהם בCastle) חוץ מזאת באייס שאין איך להשיג לה חינמים. לבנות הקטע של החינמים הוא הרבה יותר קל, כי בפאבים מציעים להן וכאלה.. בנים - לא לנסות להשיג חינמים בכוח! אם אומרים לכם בפאב שאין אז אין גם אם הם סתם לא רוצים להביא לכם. לא לריב עם יח"צנים של פאבים כי לפעמים הם גם עובדים במועדונים ואז יש מצב שלא יכניסו אתכם ואפילו ישלחו כמה אנשי אבטחה חמודים "לטפל" בכם. בקיצרו - לא מומלץ להציק ליחצנים שיתנו לכם חינמים. חוץ מזה היו מקרים שלבנים היו כרטיסי חינם "חוקיים" אבל בכל זאת לא הכניסו אותם איתם (לבנות לא עושים בעיות כאלה). -4- מסת אנוש:
אנחנו נסענו 8 אנשים ובדיעבד זו הייתה טעות - אל תסעו יותר מ4. תאמינו לי שיהיה לכם פחות כיף כי כל אחד רוצה לעשות דברים אחרים וזה גם מבאס לצאת בערב הרבה אנשים. -5- כסף:
אני בזבזתי 70 פאונד וחייתי כמו מלכה, מומלץ להביא אוכל מהבית ולבשל בדירה (לנו היו מקרר וכיריים ומטבחון ממש נוח לבישול). ובמקום לבזבז כסף על מסעדות אפשר לפעמים גם לקנות בסופר זה ממש חוסך. -6- הסברה:
ישאלו אתכם הרבה על ישראל אז עקרונית תענו אל תפחדו אבל תשתדלו לא להכנס לפוליטיקה יותר מדי כי הם יקרעו אתכם בתחום הזה (הם רואים בחדשות אותנו הורגים ילדים ערבים) אז פשוט אל תכנסו לתחום הזה כי סתם תריבו. אבל בכיף תספרו באופן כללי על הארץ (הם לא יודעים שיש גם לנו מסיבות ומועדונים). תזכרו שכל מה שהם יודעים עלינו זה מה שהם רואים בחדשות אז לא לחשוב שכולם אנטישמים כי הם פשוט לא יודעים (מישהו משוויץ שאל אותי למה אנחנו בכלל צריכים צבא..). ומי שלא מעניין אותו - לא לספר בכוח. אוקיי זהו בגדול, מקווה שעזרתי. תהנו באיה נאפה!
בוקר (?) אור פורום יקר שלי, חזרתי מאיה נאפה והינה כמה דברים שכדרי שכל מי שהולך לנסוע בקרוב ידע..: -1- אין אנטישמיות!