היינו וראינו. עכשיו תורכם

חזרתי מאיה נאפה! כנסו...../images/Emo27.gif

בוקר (?) אור פורום יקר שלי, חזרתי מאיה נאפה והינה כמה דברים שכדרי שכל מי שהולך לנסוע בקרוב ידע..: -1- אין אנטישמיות!
צאו מיזה! הם לא שונאים אותנו, בעיקר כי אנחנו לא ממש מעניינים אותם. לא היה רגע אחד בו הרגשתי פחד ולא הסתרתי את הזהות הישראלית שלי לרגע. אני בטוחה ששמעתם סיפורים שלא הכניסו אנשים למועדון ה-Castle, אבל זה לא בגלל שהם ישראלים, זה כי הם לא עמדו בסלקציה והתנהגו מגעיל (בלי קשר למצוא שלהם). בואו נגיד ככה, אם סלקטור במועדון רואה חבורה של 5 בנים מציקים לשוודיות וצועקים בשפה שהוא לא מבין (אם לא שמתם לב, העיברית ממש לא דומה לכל שאר השפות המדוברות באירופה) - זה מפחיד אותו. הם מפחדים שיעשו להם בלאגנים ולכן הם לא מכניסים. היח"צנית של המועדון שאלה אותי מאיפה אני ואמרתי לה מישראל - ונחשו מה - היא הכניסה אותי (למרות שהכרטיס שלי כנראה היה מזויף!). אם תתנהגו כמו בני אדם, לא תצעקו ולא תציקו לאירופאיות אני מבטיחה שאף אחד לא יסנן אתכם בכניסה למועדונים. אז לא לעשות שטויות כמו לצעוק אל אל ישראל בסווקר.. זה פשוט מעצבן אנשים אחרים (איך תרגישו אם מישהו יבוא אליכם לחצר ויצעק און און לבנון?) הייתי גם במועדון הIce במסיבת קצץ.. היה כל כך מעולה! הסלקטור אמר לי שלום... חח. עוד משהו - לא ללכלך את הסביבה! ישר לשימו לב שאתם מישראל כי באירופה יש המון מודעות לאיכות הסביבה וחבל שסתם ישנאו אותנו. -2- המלון - Tsokkos Holiday Apartments:
שימו
- רשת טסוקוס מונה כמה מלונות באיה נאפה אז שימו לב טוב טוב לאיזה מלון אתם הולכים. אני מדברת על המלון דירות. המלון היה פשוט מעולה! היו 2 בריכות שתמיד היו נקיות, היה פאב ומסעדה ליד הבריכות, תמיד הייתה אחלה מוזיקה ברקע (שמו את כל הסגנונות.. בצהריים רוק ובערב מוזיקה שחורה וכאלה..). והכי חשוב - אחלה יחס לישראלים. יש המון מלונות שבלשון המעטה לא ממש אוהבים אותנו ומתיחסים באופן מזלזל לישראלים. אני ורצה לנצל את הבמה הזאת כדי להזהיר את כולם לא ללכת למלון דירות Mike's - פשוט אל תלכו! זה מקום מגעיל, שני בניינים נפרדים ורחוקים אחד מהשני ושמים את כל הישראלים בבניין בלי הבריכה. קיצר לא ללכת. -3- מועדונים ופאבים:
אני נכנסתי לכל המסיבות חינם (3 מהם בCastle) חוץ מזאת באייס שאין איך להשיג לה חינמים. לבנות הקטע של החינמים הוא הרבה יותר קל, כי בפאבים מציעים להן וכאלה.. בנים - לא לנסות להשיג חינמים בכוח! אם אומרים לכם בפאב שאין אז אין גם אם הם סתם לא רוצים להביא לכם. לא לריב עם יח"צנים של פאבים כי לפעמים הם גם עובדים במועדונים ואז יש מצב שלא יכניסו אתכם ואפילו ישלחו כמה אנשי אבטחה חמודים "לטפל" בכם. בקיצרו - לא מומלץ להציק ליחצנים שיתנו לכם חינמים. חוץ מזה היו מקרים שלבנים היו כרטיסי חינם "חוקיים" אבל בכל זאת לא הכניסו אותם איתם (לבנות לא עושים בעיות כאלה). -4- מסת אנוש:
אנחנו נסענו 8 אנשים ובדיעבד זו הייתה טעות - אל תסעו יותר מ4. תאמינו לי שיהיה לכם פחות כיף כי כל אחד רוצה לעשות דברים אחרים וזה גם מבאס לצאת בערב הרבה אנשים. -5- כסף:
אני בזבזתי 70 פאונד וחייתי כמו מלכה, מומלץ להביא אוכל מהבית ולבשל בדירה (לנו היו מקרר וכיריים ומטבחון ממש נוח לבישול). ובמקום לבזבז כסף על מסעדות אפשר לפעמים גם לקנות בסופר זה ממש חוסך. -6- הסברה:
ישאלו אתכם הרבה על ישראל אז עקרונית תענו אל תפחדו אבל תשתדלו לא להכנס לפוליטיקה יותר מדי כי הם יקרעו אתכם בתחום הזה (הם רואים בחדשות אותנו הורגים ילדים ערבים) אז פשוט אל תכנסו לתחום הזה כי סתם תריבו. אבל בכיף תספרו באופן כללי על הארץ (הם לא יודעים שיש גם לנו מסיבות ומועדונים). תזכרו שכל מה שהם יודעים עלינו זה מה שהם רואים בחדשות אז לא לחשוב שכולם אנטישמים כי הם פשוט לא יודעים (מישהו משוויץ שאל אותי למה אנחנו בכלל צריכים צבא..). ומי שלא מעניין אותו - לא לספר בכוח. אוקיי זהו בגדול, מקווה שעזרתי. תהנו באיה נאפה!

R o c k b i t

New member
חזרתי אתמול ואני כל כך מתגעגע ../images/Emo10.gif

היה כל כך כייף!! ולחזור לשגרה בארץ ולהסתכל ברשת עוד פעם על כל המסיבות שחיתות שם זה כל כך מעציב! אם אני אוכל, אז שנה הבאה, אני שוב פעם שם

גם אני חזרתי היום מנאפה...

איך אפשר להתחיל לתאר את מה שהיה? בחופשה כזאת מדהימה בחיים שלי לא הייתי. האנשים, הים, האווירה, החנויות, המועדונים הכללל פשוט מדהים! ישנו במלון MAOS מלון ממש נחמד וגם הבעלים ממש נחמד, הוא נתן לנו כניסה למועדון בחינם ובכלל המלון עצמו ממש נחמד יש מטבח, בריכה מרפסת וכ"ו.. הים בנאפה ממש יפה, ניסי ביץ' וגם החופים האחרים ממש שווים ביקור. כל האנשים במלון היו ישראלים והייתה ממש אווירה כיפית. בנאפה הרוב ישראלים בריטים קפריסאים ועוד כל מיני..האנשים שם ממש נחמדים ומנומסים ושלא נדבר ח--ת--י--כ--י--ם!!!!! הבנים הבריטים פשוט מושלמים שזה ממש מפחיד. לאלה שמעדיפות איטלקים, גם כאלה יש, אומנם בודדים אבל אלה שיש ממש מובחרים!!!! חיי הלילה בנאפה מתחילים בסביבות השעה 11 שבשעה זו נפתחים הברים עד לשעה 1. בדר"כ בקנייה של שתיה בברים תקבלו שוטים חינם וכניסות למועדונים או הזלות..תתעקשו לבקש אתזה. בשעה 1 נסגרים הברים ונפתחים המועדונים. אני ממליצה לכם ללכת ל Castle,black&white, river reggei,car wash ..אלה הם אלה שאני אהבתי...במיוחד הCASTLE למרות הסטיגמות שלא מכניסים ישראלים, כן מכניסים רק אל תבואו בחמולות. לאלה שמתלבטים כמה כסף לקחת לי הספיק 375$ ל8 ימים כולל הרבה ביזבוזים..מומלץ להביא הרבה אוכל מהבית כי זה חוסך המון כסף כי האוכל בסופרים שם לא זול. בקיצר את החופשה הזאת אני לא אשכח לאורך זמן, אני עדיין לא מעכלת את העובדה שחזרתי הבייתה....אחרי הצבא אני בטוחחחח חוזרת לשם שוב! אנשים אל תחשבו עלזה יותר מידי, תטוסו לשם ותעשו חיים לפני הצבא או אפילו אחרי...בכל גיל שהוא... ואני רוצה למסור ד"שששש חם חםםםםםם לאנה'לה ולכל הבנות המתוקות שהיו איתי בחדר, לחיים ולשותפים שלו לחדר...(כןכן חרמן 23....)וכמובן שללולו האיטלקי המהממםםםםם שהכרתי...כזה בחור מושלם בחיים שלי לא ראיתי...

כנ"ל אני. חזרתי לפני שבוע בדיוק,

וכל יום אני מתגעגעת יותר ]; אבל אני נראה לי אסע רק אחרי הצבא
מקווה לסוע שוב.

ומשו נוסף...

קיימת די אנטישמיות לגבי ישראלים, אם אתם רואים שלא ממש רוצים להכניס אותכם למקום מסוים אל תתעקשו עלזה, הם אלה שמפסידים את הכסף של הישראלים שבאים ומבזבזים המון בנאפה.... תיכנסו למקומות שבאמת רוצים אותכם שם! למי שיש שאלות בכיף אני פה בשביל זה!

לינור17

New member
גמני רוצה איטלקי!!

עוד שבוע . וואיייייייייי ואני רוצה אחד מכל ארץ
חחח

טוב אנשים זה לא הולך ככה...

עברו כבר איזה 8 שעות מאז שחזרתי הבייתה ועדין לא חזרתי לעצמי..אני לא רוצה ביתתת...אני רוצה נאפפפפפפפפפה לחזור לגן עדן הזה!!!!!

1אניטוש

New member
חזרתי גם היוםםםםםםםם!!!!

אין אין חזרתי היום גם עם ד'נלה הספינרית וכל החבריה והיה פשוט מדהיםםםםם המקום הזה פשוט גן עדןןןןןןןןןן.!!!!!! מי שנוסע תעשו חיים תשתו תשתכרוו ראק אל תעשו פדיחות לישראלים כי היו הרבה כאלה שעשו!! אה וגםם אתם הבנים לא להתחזות לאנגלים או בריטים הבנות שם גם אוהבות ישראלים ..נכון שפחות אבל עדיין..חח קיצר תעשו חייםםםם ואם יש לכם שאלות אז בכייף :) נ.ב דש לד'נלה הספינרית שהייתה איתי בחדר ועשינו כייף חיים משוגעיםם אההה ואגב מי שחושב על לעשוןת באנג'י אבל מהסס תעשווווווווו בלי לחשוב פעמיים זה ה-ח-ו-ו-י-ה של החיים היה פשוט מדהים שווה כל גרוששש היה מדהים לראות עכשיו את הDVD מהבאנג'י יאללהההה ניפגש שוב בנאפה אחרי הצבא..חח:]

drorzimi1

New member
גם אני חזרתי היום...

אם כמה בנות היית עוד ומאיפה את בארץ?

שאלה על הבאנג'י:

קודם כל: אותי שכנעת.. פאאק את ממש גירית אותי לעשות עכשיון.. ממש באלי:)) השאלה: יש הגבלת גיל???

o f i r 1 7

New member
באנג'יייייייייי

אנהההההה חברתי לבאנג'י!!!!! היה הכי שווה בעולם, הדי.וי.די מהמם וגם התמונות! את החולצה אני לובשת עכשיו :] מי שלא עושה מפסיד בגדול, היה מדהים והייתי אחרי זה בהיי כל היום, אפילו עד עכשיו כשאני מסתכלת בתמונות!!! כל הצוות שם ממש נחמד ויש לנו תמונות איתם :]

shayavr1

New member
כמה מטר זה הבאנג'י?

עשיתיי כבר באנגי' 50 מטר ביוון בסנטוריני.. ובאנג'י 100 מטר בתאילנד.. אם יש שם יותר גבוה אני קופץ שוב

1אניטוש

New member
שם זה 61

גם אני אחרי הצבא מתכננת לעשות בתיאלנד באנג'י קיצר אופירררר כפרע עלייךךך אני עדיין כולי מסטולה :) מחכה לראות את הדיוידי שלך כבר!!!

o f i r 1 7

New member
זה בחירה שלך..

אם אתה לוקח את הדיל שבו אתה גם מקבל חולצה, גם שתי תמונות וגם מסריטים אותך במצלמה ואתה מקבל דיסק של הקפיצה שלך..

למעלה