היינו וראינו. עכשיו תורכם

drorzimi1

New member
חזרתי היום מאיה נאפה...

היום חזרנו היינו 9 אנשים בבית דירות שלא היו בו ישראלים בכלל היה הכי חריף שיש בדדוווק,באנו גם במטרה לא להיות יותר מידי אם הישראילים אבל אין עלינו רק צחוקים עם הישראליות,ובדוק שאנחנו לא שכונה,קיצר אני מחפש חבורה של בנות מירושלים שהיו שם איתנו וחזרו גם היום הם היו באניטאה ויש שם ולשלוש מהם קוראים רינת הילה וניצן אני חייב שם משפחה שלהם או מהשו אם מישהו מכיר או יודע מהשו בקקשה שיגיד לי האי סי קיו שלי זה 161829631 אם מישהו יכול לעזור שיגיד זה חשוב

WuTang21

New member
וואי גם אני חזרתי איתך בטיסה..

וגם אני הייתי באנטיאה.. אבל אני לא מכיר את הבנות האלו..!!

drorzimi1

New member
מאיפה אתה?

אני יודע דווקא שהבנות האלה דיברו אם הרבה מהמלון שלהם הם היו חברוה של חמש אם אני לא טועה אחת בלונדינית אחת אם ראסטות ועוד איזה 3 אין מצב שאתה זוכר כלום? ומאיפה אתה?

WuTang21

New member
אההההההה.. ברור שאני מכיר !!!

אבל היה לי איתן דיבור בקטנה.. מזה חמודותתתתתתתתתתתתתתת !!! אני מבת-ים.. כל המלון הכיר אותנו כי היינו בחלק היותר טוב של המלון ובכלל הבנות האלו כמעט לא באו לבריכה של הישראלים אז לא יצא להכיר אותן ממש.. אבל כל מי שהיה בבריכה הישראלית ובא לשחיות לילה אז הכרנו..

WuTang21

New member
עזוב אחי אבל אתה גדול אם אתה מברר

לי על כמה בנות שהיו באנטיאה ועזבו ב-31.7 והן מנתניה.. אם אתה מכיר אחי 9103969.. דבר איתי בכל מקרה אני אנסה לברר עם חברים שלי אם הם אכשהו יצרו קשר עם הבנות האלו כי נראה לי שיש לנו את המספר שלהן בגלל שאנחנו כנראה מארגנים תביעה יצוגית לכנפי משק..

drorzimi1

New member
וואלה אחי נראה לי אני יודע...

מי אלה הבנות שאתה מדבר עליהם מנתניה הכרתי שם בנות מנתניה שבאמת עזבו ביום ראשון יאני ה31 אני יודע לאחת קוראים ליאת מהם,אם אני חושב נכון הבנות האלה היו בהתחלה במלון שלי ואז עברו אליכם,קיצר אם זה הם תגיד למה אני יכול לעזור לך,ובקשר לבנות וואלה אחי תנסה לברר אם מישהו יודע את השם משפחה של אחת מהם או טלפון או מהשו אחי זה יציללל אותי קיצר תגיד לי אם יש מהשו

drorzimi1

New member
תיקון קטן

זה רינת ניצן ונועה קיצר בבקשה שמישהו יעזור לי זה חשווב בטירף

ronno1

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

1אניטוש

New member
גם אני הייתי בmaos

חחח היה הכי פאנן בעולםםםם!!!! חוזרים אחרי הצבא לנאפה זה מה שבטוח!!!!!!

גם אני חזרתי ממאוססס....

היה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף הכי מדהים שבעולם!!! בא לי לחזוררררררר

ronno1

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

1אניטוש

New member
אופיר לא היינו בכלל בשום מספר

היינו תמיד למטה בבריכה מה שכחת?! חחחח

אני מתגעגעת לרפאלווווו (להלה)

בנות התיירים שם כאלה שוויםםםם...אתן חייבות לתפוס תיירים עזבו אותכן מישראלים...למרות שיש גם ישראלים שווים

למעלה