היינו וראינו. עכשיו תורכם

1אניטוש

New member
גם אני..חח

תתקונני אופיר היום בערב באים אלייך לחרוש שוב חחח ולא רק על זה..

1אניטוש

New member
שם זה 61

גם אני אחרי הצבא מתכננת לעשות בתיאלנד באנג'י קיצר אופירררר כפרע עלייךךך אני עדיין כולי מסטולה :) מחכה לראות את הדיוידי שלך כבר!!!

מ צ י ל

New member
הבנות אוהבות בעיקר את הישראלים

אניטוש........... לפי הסיפורים שהיו במלון שלנו (מאוס) כל הבנות שהיו שם (טוב - רובן) הזדדינו דווקא עם הישראלים (מהמלון בעיקר). אז...... תהנו !!!!!!

ronno1

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

shayavr1

New member
גם בזמן הצבא אפשר לטוס...

אני ממליץ אחרי הצבא תאילנד...

lollypop4

New member
../images/Emo7.gifגם אני חזרתי שבוע שעבר

ואני עדיין מבואסת שאני לא שם... כל מי שועד לא נסע, אתם הולכים לעשות את הכיף של החיים שלכם!!! תנצלו שם כל שניה! כמה טיפים: 1. אל תחליפו כסף בשדה"ת...אותנו עשקו..כמעט בכל סופר שם אפשר להחליף 2. אם אתם נוסעים עם חברת נסיעות כמו השטיח המעופף: ביום הראשון יגיע אליכם נציג של החברה ויציע לכם כל מיני פעילויות וכניסות למסיבות, הוא יציג את זה ככה שההצעה שלו היא הכי זולה שאפשר להשיג, אל תאמינו להם! חוץ מלמסיבה באייס אל תקנו מהם כלום. 3. לכו לאפטר פארטי בריבר רגאיי! עם בגד ים כי זה פול פארטי! 4. לבנות מבינכם: תיזהרו מהתיירים שם...הם ישברו לכם את הלב תהנו כולם!

shayavr1

New member
אני מתכוון.... (לא מתכוונת)

להנות.. על כל המשתמע מכך
אני לא נוסע לשם בשביל זיונים. עדיין לא שילמתי בשביל סקס ובטח ובטח לא בדיל של 450$

lollypop4

New member
אה חשבתי שזה בת..חח סורי

טוב אז ברור שאצל בנות זה לא ככה

I t a M a R 1 1

New member
ומה עם הבנים?

גם לנו התיירות שוברות את הלב...חחח טוב נו לא לכולם...

WuTang21

New member
אני הולך לשבור לב של מישהי

אבל לא תיירת.. אבל הכרנו בנאפה.. חוץ מזה.. תאמינו לי אין כמו הבנות הישראליות גם מבחינת היופי וגם הרבה באות לשם כדי להתפרק..

Kurayami

New member
יש אנטישמיות..

זה שאת לא נתקלת באנטישמיות לא אומר כלום.. עקרונית לבנות לא עושים בעיות בשום מקום. אנחנו עמדנו חבורה של 4 בנים בתור לקאסל לא הוצאנו מילה בעברית ועמדנו הכי שקטים בתור שאפשר ולא עשינו בלאגן - אז איך תסבירי את זה שאיך שהגענו לשומר בכניסה הוא אמר לנו "יאללה" וכיוון אותנו החוצה מהתור? אין אנטישמיות אה?

אם לא אמרתם מילה איך הוא ידע

שאתם ישראלים? חוצמזה תמיד במועדונים מעדיפים לשמור על יחס בנים בנות (יותר בנות במועדון) וואלה לישראלים אין את השם הכי טוב ואין לנו את מי להאשים חוץ מאת עצמנו. אם באמת נתחיל להתנהג כמו שצריך בחו"ל נקווה שעוד כמה שנים יכניסו חבורות בנים לקאסל. נ.ב. סתם שתדע, חבורה של בנים שהכרתי שם שהיה להם "מראה ישראלי" (כל האירופאים בטוחים שכל הישראלים שחורים.. חח עזוב) נכנסו לקאסל בלי בעייה והם גם דיברו בתור בעברית. אז אולי אתה והחברים שלך נראתם קצת שיכורים באותו לילה או משהו.

למעלה