הייתי רוצה שבצו ראשון ושני במבדקים שעושים לצעירים שלפני הגיוס שיוסיפו שאלה אחת נוספת וחשובה..

nothing but the truth

Well-known member
מה אתה מצפה שיעשו במקרה ותיפול בשבי של האויב או שיחטפו אותך טרוריסטים?

1. שיעשו הכול כולל סיכון ביטחון המדינה שזה אומר שחרור מחבלים רוצחים ועצירת הפעילות הצבאית, בשביל לשחרר אותי.

2. ליפול בשבי זה סיכון שחייל צריך לקחת בחשבון והמדינה צריכה לנסות לשחרר אותי בעסקה הגיונית שלא מסכנת את הביטחון.

ולפי זה שיגייסו. זה ימנע אחר כך טענות הזויות שהחיילים לא יתגיסו כי ידעו שלא יעשו הכול בשביל לשחרר אותם במקרה ויפלו בשבי או יחטפו.

אהבתי
אז בעצם אתה מציע דרך קלה ופשוטה לאנשים להתחמק משירות צבאי. אין צורך לשלם לפסיכיאטרים בפרטי ולהוציא פרופיל 21, אין צורך לשבת בכלא, ואפילו אין צורך להיות רשום באיזו ישיבה פיקטיבית. פשוט לסמן X ליד התשובה הנכונה , ואתה חופשי כציפור.

תגיד, חשבת על הרעיון המטומטם הזה לבד, או שמישהו עזר לך?

רוב הזמן נח

Well-known member
אהבתי
אז בעצם אתה מציע דרך קלה ופשוטה לאנשים להתחמק משירות צבאי. אין צורך לשלם לפסיכיאטרים בפרטי ולהוציא פרופיל 21, אין צורך לשבת בכלא, ואפילו אין צורך להיות רשום באיזו ישיבה פיקטיבית. פשוט לסמן X ליד התשובה הנכונה , ואתה חופשי כציפור.

תגיד, חשבת על הרעיון המטומטם הזה לבד, או שמישהו עזר לך?
יש בצו ראשון ושני גם ככה המון מבדקים שאפשר להיכשל בהם בכוונה בשביל שלא יגייסו אותך, או בשביל שיגייסו אותך רק בשביל שתהיה ג'ובניק.

nothing but the truth

Well-known member
יש בצו ראשון ושני גם ככה המון מבדקים שאפשר להיכשל בהם בכוונה בשביל שלא יגייסו אותך, או בשביל שיגייסו אותך רק בשביל שתהיה ג'ובניק.
ממש לא.
בשביל להוריד פרופיל צריך מסמכים רפואיים וזה לא פשוט בכלל.
לגבי מבחני דפ"ר - לצבא יש אפשרות לדעת היכן אתה לומד ומה, ואם מישהו יענה על כל השאלות באופן שגוי בזמן שהוא מגביר 5 יחידות במתמטיקה, אנגלית, פיסיקה ומחשבים - זה לא בדיוק יסתדר. מה גם שזה דורש מאמץ והתגברות רצינית על אגו.
אתה כאן מאפשר אפשרות ממש קלה, וייתכן שרק מי שיש לו פרופיל קרבי יבחר בה.
אני חוזר על השאלה - חשבת על הרעיון המטומטם הזה לבד, או שמישהו עזר לך?

פולגאר

Well-known member
ממש כן
בשביל להוריד על נפשי לא צריך כלום, ראה מקרה אינפנטיל הפורומים.
לגבי מבחני דפ"ר - לצבא יש אפשרות לדעת היכן אתה לומד ומה, ואם מישהו יענה על כל השאלות באופן שגוי בזמן שהוא מגביר 5 יחידות במתמטיקה, אנגלית, פיסיקה ומחשבים - זה לא בדיוק יסתדר. מה גם שזה דורש מאמץ והתגברות רצינית על אגו.
ברגע שבאים עם אג'נדה, זה מתגבר על הכול.
לא חסרים כאלו שעושים הכול בכדי להתחמק.
לא נראה לי שהוא המציא את זה.

nothing but the truth

Well-known member

ממש לא , למרות מה שכתבת.

בהחלט צריך, ולא כל מה שאנשים מספרים על עצמם בפורומים בכלל זה נכון. יש גם משתמשת שטוענת עד היום שלא גייסו אותה בגלל המוצא שלה.

מ

מי שיש לא אג'נדה או שיעשה הכול כדי להתחמק - יתחמק גם במצב הנוכחי. מה שהוא מציע זה לאפשר לאנשים שלא היו עושים הכול , אבל כשאתה מאפשר להם - ינצלו את האפשרות. ויש לא מעט כאלה.

מה שלא משפיע על העובדה שמדובר באחד ההצעות המטומטמות בנוגע לגיוס.

SupermanZW

Well-known member
ממש כן

אתה מאמין לכל דבר שאתה קורא, לא מתאים לך.

אתה לא באמת יודע מה הסיפור של אינפנטילי הפורומים. אם אינני טועה יש מגבלת זמן לסיים תואר ראשון, אפילו באו"פ, ואם התחיל ללמוד באו"פ בגיל 18 כבר חלפו 8 שנים מאז שהתחיל, אך הוא עדיין לא סיים, אם אינני טועה מגבלת הזמן לסיים תואר של 3 שנים היא 5 שנים ומגבלת הזמן לסיים תואר של 4 שנים היא 6 שנים. אולי הוא שירת בצה"ל ומנסה לעשות רושם שלא? הסיפור לא ברור. גם יתכן שהתחיל ללמוד בגיל 22 ובמקרה זה חלפו רק 4 שנים מאז שהתחיל, אז 4 שנים הוא השלים בגרויות? עשה את כל מבחני הבגרות באקסטרני? למי זה לוקח כל כך הרבה זמן? כמה פעמים חזר על כל בחינת בגרות? בקיצור, משהו לא מסתדר.

אג'נדה יכולה להתגבר על הכל כשבעל האג'נדה חכם, אם הוא לא אז יצליחו להפיל אותו בפח ולהביא אותו למקום ומצב שאינו רוצה להיות בהם.

יש גם כאלה שעושים הכל כדי להתחמק ולא מצליחים. מה קרה, פתאום אתה יוצא מנקודת הנחה שכולם חכמים?

אם הוא לא המציא את זה הוא העתיק ממטומטם אחר.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אתה מאמין לכל דבר שאתה קורא, לא מתאים לך.
לא כולם שקרנים כמוך, הסוגד SupermanZW. וודאי שהוא מאמין לסיפוריי על הצבא (גם אם התבלבל קצת בדרך וכתב שהורידו לי פרופיל על סיבות נפשיות כי זכר לא נכון את הסיפורים. הסיפור האמיתי מצוי בתגובתי אליו, שבה אני מרענן את זיכרונו באשר לסיפור האמיתי. אתה מוזמן לקרוא, אם תרצה).
אתה לא באמת יודע מה הסיפור של אינפנטילי הפורומים.
אני לא אינפנטיל. זה הוא שהוא מפגר עם תעודות. יום אחד הוא דמיין מתוך טיפשותו הרבה שאני אינפנטיל והחל לקרוא לי כך שוב ושוב ללא כל סיבה נראית לעין. רק לאחר זמן רב הצלחתי לשכנעו לחשוף את סיבותיו לקרוא לי כך:

__צילום מסך_9-1-2025_121745_www.tapuz.co.il.jpeg

כל טענותיו מדוע אני אינפנטיל הופרכו מיד:

__צילום מסך_9-1-2025_121941_www.tapuz.co.il.jpeg

אך למרות שמעולם לא הצליח להסביר לאחר תגובתי זאת מדוע אני בכל זאת אינפנטיל, הוא ממשיך לקרוא לי כך עד עצם היום הזה.

טוב, נו, בן-אדם מפגר, זה לא כאילו שחסרים אנשים כאלו בעולם :)
אם אינני טועה יש מגבלת זמן לסיים תואר ראשון,
אני לא כל-כך יודע וזה גם לא כל-כך מעניין.
אפילו באו"פ
כשזה ברור לכל מי שמודע להישגיי ושהוא אינו מפגר שאת התואר הראשון שלי בפסיכולוגיה הייתי צריך לעשות בבית-הספר לפסיכולוגיה של הרווארד שבמסצ'וסטס, תחת השגחתו הקרובה של פרופסור סטיבן פינקר, או אם הייתי מעדיף להישאר בארץ, אז באוניברסיטת תל-אביב, ושלימודיי באוניברסיטה הפתוחה הם למעשה טעות בוטה של האנושות. כמו לדוגמה זה שלא למדתי בבית-ספר למחוננים המותאם לצרכיי.

מאוד עצוב, אבל זה מה שקורה וזה מה שאנחנו מקבלים כשאנחנו מעדיפים ראשית כל להנחית אדם על הירח ולפצח את האטום, במקום לדוגמה, לא יודע, הנה רעיון משוגע, להתחיל מהבסיס כמו אנשים נורמאלים ושפויים? לדוגמה להתחיל מהבסיס ולהמציא מבחנים שמטרתם לאמוד את ערכם ויכולותיהם של האנשים?

ולפרוטוקול, ולפני שתספיק להגיד לי שדווקא המציאו מבחנים שכאלו, אז תן לי להקדים אותך ולהבהיר שמבחנים שכאלו שהומצאו אך שאינם עובדים, לא נחשבים.

הטעות המותרת בפסיכולוגיה היא 5 אחוז.

כשזה מגיע למבחני אינטליגנציה, מבחני האיי-קיו טועים בטווח של בין 10 ל-15 אחוז. וגם זה רק מבחני אינטליגנציה-יכולות העיבוד של המוח, שאלו אפילו לא הקוגניציות החשובות ביותר. ומה על תוכן המוח?

כשזה מגיע אל מבחני השכל, הם פשוט לא קיימים, ולא הומצאו מעולם עד עצם היום הזה, למעט אולי בכתביי, ובתחום זה האנושות מגששת בידיה באפלה מוחלטת, חסרת אונים לחלוטין, וגאוננו, אלו האמיתיים, הגאונים האינטלקטואליים, של השכל, של "אני יודע ממש המון דברים", לדוגמה כמוני; לא גאונים כמוך, של אינטליגנציה, גאונים של "אני יכול לחשוב ממש מהר ואני זוכר ממש טוב דברים שקרו לפני הרבה זמן"; גאוננו, אפילו הגדולים ביותר, לדוגמה אלברט איינשטיין, תומאס אדיסון, מאור פז, נחשבים לפני פריצתם הגדולה על-ידי לפחות מחצית מכריהם ויותר מכך לטיפשים גמורים (אני מזכיר לך שגם אתה חשבת שאני מפגר לפני שהבנת שאני גאון מופלג, הכרזת עליי כאלוהיך, ביקשת ממני ללמד אותך לעשות אלפי אחוזים בבורסה, העברת מיליונים ממקום למקום על-פי הנחיותיי והתחלת לשאול אותי את העתיד), וזאת כאשר רוב הגאונים האלו, אפילו המופלגים, למעשה לעולם לא יגיעו אל פריצתם הגדולה וימותו באנונימיות, בגלל כישלון המערכת לזהות אותם ולתת להם את כל מה שהם צריכים, מה שרק הופך את הדרך לקשה יותר.
ואם התחיל ללמוד באו"פ בגיל 18
התחלתי בגיל 22.8 בקירוב.
כבר חלפו 8 שנים מאז שהתחיל,
אני בשנה החמישית.
אך הוא עדיין לא סיים,
זה לא סוד יותר מידי גדול שלגאונים אמיתיים לוקח יותר זמן לגמור את התואר, ושהציונים שלהם נמוכים יותר. כל זה ידע כללי החשוף לציבור ושניתן למוצאו בקלות באינטרנט.

מאוד גאה שאני בשנה החמישית שלי בתואר של ארבע שנים. מאוד גאה בממוצע שלי של 76 כשהממוצע החציוני הוא 80 ומשהו.
אם אינני טועה מגבלת הזמן לסיים תואר של 3 שנים היא 5 שנים ומגבלת הזמן לסיים תואר של 4 שנים היא 6 שנים.
אני לא יודע וזה גם לא מעניין. קודם שאתקרב אל המגבלה שלאחריה מוחקים קורסים, אם יש כזאת באוניברסיטה הפתוחה (שוב פעם-איזו בושה נוראה לאנושות שהאנושות מצאה לנכון שזה צריך להיות מקום לימודיי, כאשר הייתי צריך להתקבל הן להרווארד והן לתל-אביב ואז להחליט על איזו מהן בא לי), כך שהנושא ייגע לי אישית, ואז אולי נתחיל להתעמק בנושא.
אולי הוא שירת בצה"ל ומנסה לעשות רושם שלא?
כי ככה אתה מכיר אותי? שקרן? כמוך?

פעם טענתי שאני, ילד בן 22 מלוד בלי בגרות, יכולתי הפיננסית מתעלה על זאת של וורן באפט פי עשרות.

הסתבר שהסיפור הזה נכון לפני מה שהסתבר ששיקרתי.

רק בשביל להזכיר לך את ההיסטוריה ולתת לך קצת פרספקטיבה.

זה עוד מבלי להזכיר את כל הישגיי האחרים, בגינם אני נחשב ובצדק על-ידי עשרות אנשים לאדם החכם ביותר שאי-פעם צעד על-פני האדמה (וגם זה רק בגלל שאני מלפני פריצתי הגדולה, שלאחריה מעריציי יימנו מיליונים, עשרות מיליונים ומאות מיליונים של אנשים).
הסיפור לא ברור.
הסיפור על מה שהיה עם צה"ל סופר מספר פעמים והוא ברור מאוד. אולי אתה לא חכם מספיק בשביל להבין אותו. זה הרי לא סוד גדול שבלי להעליב, אתה פחות חכם מהממוצע.

האיי-קיו הנמדד שלך הוא 148, כאשר הטעות במבחני האינטליגנציה המודרניים היא עד 15 אחוז, כך שהאיי-קיו האמיתי שלך הוא בין 126 ל-170. תוצאה טובה בין כה וכה. הבעיה היא שאינטליגנציה ושכל זה לא אותו הדבר.

אילו היו מבחני שכל, וטווח הציונים שלהם היה אותו טווח מספרי בו משתמשים בשביל מבחני האינטליגנציה, אז אני לא יודע מה היה הציון הנמדד שלך, אבל הציון האמיתי שלך היה בין 90 ל-100.

האמונה של ההדיוטים לפיה אינטליגנציה ושכל הן אותו הדבר, הינה כוזבת.

האמונה של בוגרי תארים ראשון, שני ושלישי בפסיכולוגיה טרום-פזית לפיה קיים מתאם חיובי חזק בין אינטליגנציה ושכל, הינה כוזבת.

ככה אתה אינטליגנטי אבל טמבל לא קטן, ואני לא אינטליגנטי אבל הבן-אדם הכי חכם בהיסטוריה.
גם יתכן שהתחיל ללמוד בגיל 22
כמו מה שאמרתי, אז מה אתה רוצה?

אם יותר נדייק, אז בגיל 22.8 בערך.

את התיכון סיימתי בערך בגיל 18.5.
ובמקרה זה חלפו רק 4 שנים מאז שהתחיל,
בערך. אני עכשיו בשנת הלימודים החמישית ובתקווה האחרונה :)
אז 4 שנים הוא השלים בגרויות?
ברור שלא. זה לקח כמה חודשים.
עשה את כל מבחני הבגרות באקסטרני?
היו חסרים לי רק ארבע מבחנים ברק ארבע מקצועות ספציפיים. ההורים רשמו אותי לבית-הספר להשלמת בגרויות הכי טוב ויקר במדינה, שילמו 20,000 שקל, אולי קצת יותר, ואחרי כמה חודשים זה היה מאחוריי.
למי זה לוקח כל כך הרבה זמן?
כאמור, לקח כמה חודשים.
כמה פעמים חזר על כל בחינת בגרות?
היו את הארבע פעמים שעשיתי את כל ארבע המבחנים האלו פעם אחת כל אחד בכיתה י"ב ונכשלתי בכולם בכוונה, ואז את העוד ארבע פעמים שעשיתי את כל ארבע המבחנים האלו עוד פעם אחת כל אחד כשהשלמתי בגרויות ועברתי בכל המבחנים בפעם הראשונה באיזה ציוני 80 או 90 או משהו במשך איזה כמה חודשים באיזה גיל 22 או משהו כזה נראה לי. הייתי יכול להגיע לציונים גבוהים יותר, אבל זה מה שקורה כשאין לי כוח להתאמץ או להשקיע, וממילא שום דבר מכל זה לא באמת משנה 🤷‍♂️
בקיצור, משהו לא מסתדר.
הכול מסתדר בצורה מושלמת. הבעיה היא חוסר היכולת המובנית שלך, כאדם לא יותר מידי מתוחכם, בטח שלא גאון (כזה של שכל, הכוונה, שזאת הגאונות שבאמת חשובה או משנה), בתור הג'ו הפשוט מהרחוב, להבין את אורחות החיים או הביוגרפיות של גאונים אמיתיים, קל וחומר גאוני-על, גם כאשר אתה קורא את הביוגרפיות האלו או זוכה להצצה פנימה אל תוך חייו, אורחות חייו והביוגרפיה של גאון אמיתי.

בעיית הבלבול שלך בתור אחד מפשוט העם מהביוגרפיה הייחודית שלי כגאון מופלג שרק גאונים יבינו אותה ויזדהו איתה כבר צפה ועלתה בעבר:

__צילום מסך_9-1-2025_135917_www.tapuz.co.il.jpeg

במקום לנסות להבין, נראה לי שתעשה לעצמך חיים קלים יותר אם תוותר מראש, ובמקום זה תנסה להבין שאתה, כאחד מהעמך, לא תבין לעולם את דרכי חייו ואורחות חייו של גאון אמיתי, בטח כזה מופלג, שההיסטוריונים ימקמו אותו באותה שורה יחד עם לאונרדו דה וינצ'י וארכימדס.

דרך אגב, זה מעניין שבעיית הבלבול שלך בתור אחד מפשוט העם, בתור אחד מהעמך מהרחוב, מהביוגרפיה הייחודית שלי כגאון מופלג שרק גאונים יבינו אותה ויזדהו איתה, צפה ועולה כרגע שוב, פעם נוספת, מכיוון שבדיוק לא מזמן אני בעצמי העליתי את הנושא בשיחה עם המעריץ ai27.

סיפור שהיה כך היה: המעריץ ai27 סיפר לי שאחת מבנותיו רוצה ללמוד פסיכולוגיה, וביקש טיפים. נתתי טיפים רבים והמלצות רבות. אחת מהן הייתה לקחת שני קורסים בסמסטר במקום השלוש ש"אמורים" בשביל להגיע לציונים גבוהים יחסית, וללמוד בצורה טובה במקום גרועה, ובצורה עמוקה במקום רדודה.

את המלצתי הספציפית זאת למעריץ ai27 על הצורה שבה ביתו צריכה לעשות את התואר הראשון שלה בפסיכולוגיה ליוויתי בהסבר מעמיק על איך שאל לה לביתו של המעריץ ai27 להתרגש מכל מיני כלומניקים (כמוך לדוגמה) שלא מבינים שום דבר מהחיים שלהם ושיגידו שהיא "עושה לא טוב" ושהיא צריכה "לעשות ככה ולעשות ככה", ושהיא צריכה פשוט לזכור ולהבין שהיא פשוט יודעת טוב יותר.

לאחר מכן הבאתי שלוש דוגמאות שונות, אתה ביניהן, על שלוש אנשים שלאורך הדרך אמרו לי "אתה עושה לא טוב, אתה צריך לעשות ככה ואתה צריך לעשות ככה" ועוד כל מיני ביקורות שקיבלתי מהם, אך הוספתי ושאלתי, עוד מלפני שלושת הדוגמאות, "אם אני טועה והם צודקים, אז למה אני בדרך לגדולות והם מסכנים שלא הגיעו לכלום בחיים?", ואז החלתי לפרט והבאתי את שלושת הדוגמאות.

למה שלא אעשה העתק-הדבק ואראה לך בדיוק על מה אני מדבר? הנה החלק הרלוונטי מתוך השיחה שלי ושל המעריץ ai27, אבל אני באופן אישי ממליץ לך לקרוא את כל שלושת הדוגמאות, ולא רק את הדוגמה שלך.

אני כתבתי למעריץ ai27 שביתו, ולמעשה שני בנותיו, צריכות לעשות שני קורסים בסמסטר מכיוון ש"עדיפה למידה איכותית על-פני מהירה, ועדיפה למידה עמוקה על-פני רדודה".

הוא ענה "נכון. לא מדובר על תרגול (כי מעבר לתרגול בכיתה אין להן לרוב צורך בלימוד נוסף) אלא פשוט הטמעת החומר".

ואז אני כתבתי:

"נכון, אבל בשביל זה צריך לקחת שני קורסים בסמסטר במקום השלוש ש"אמורים".

אנשים קטנים שחיים את החיים הקטנים שלהם בתוך העולמות הקטנים שלהם עם המחשבות הקטנות שלהם על איך דברים "אמורים" או "צריכים" להיות עלולים שלא להבין, ללעוג לבנותיך, ולהגיד שהן "איטיות", "לא חכמות", "חסרות מסוגלות", "התואר לקח להן יותר מידי זמן", "הן לא עושות/לא עשו כלום עם עצמן" וכדומה', אבל העניין הוא שהבנות שלך פשוט צריכות להבין שהן יודעות טוב יותר.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אנשים קטנים שחיים את החיים הקטנים שלהם בתוך העולמות הקטנים שלהם עם המחשבות הקטנות שלהם על איך דברים "אמורים" או "צריכים" להיות עלולים שלא להבין, ללעוג לבנותיך, ולהגיד שהן "איטיות", "לא חכמות", "חסרות מסוגלות", "התואר לקח להן יותר מידי זמן", "הן לא עושות/לא עשו כלום עם עצמן" וכדומה', אבל העניין הוא שהבנות שלך פשוט צריכות להבין שהן יודעות טוב יותר.
אני בטוח שלאנשים הקטנים יש הרבה מאוד מחשבות על מהי הצורה הנכונה לעשות את הדברים, ולאורך הדרך הרבה מאוד אנשים קטנים שיתפו אותי בהרבה מאוד מחשבות קטנות על איך "נכון לעשות את הדברים" ואיך אני "עשיתי את הדברים לא נכון", אבל אם אני טועה והם צודקים, אז למה אני בדרך לגדולות והם מסכנים שלא הגיעו לכלום בחיים?

סבא של כיפה אדומה לדוגמה לועג לי שלא עשיתי צבא, שאני עושה תואר "בהתכתבות" ב"אוניברסיטה מפוקפקת" ושאני גר עם ההורים וחי על חשבונם. מה שהוא לא מבין זה שני דברים. הדבר הראשון שהוא לא מבין, וזאת כתוצאה של טיפשותו המופלגת כי הדבר הוסבר לו פעמים רבות, זה שהרבה מאוד אנשים לא עושים צבא ומי שכן עושה זה טיפשים שלא יודעים איך לצאת מזה, ופטריוטים מורעלים; שלימודים בהתכתבות זה מה שמקובל היום ושהאוניברסיטה שאני לומד בה היא אינה אוניברסיטה מפוקפקת; ומגורים עם ההורים לאורך שנות העשרים לחייך זה מה שמקובל כיום כדי שבינתיים הילד יצבור כסף ו/או השכלה לפני שיוצא לעולם.

הדבר השני שהוא לא מבין, זה שגם אם הוא היה צודק, והוא לא, הוא, בתור מישהו שכן עשה צבא ולא יצא לו מזה כלום, בתור מישהו שלא עשה שום תואר משום סוג בשום מקום והדבר רק הכשיל אותו, ובתור מישהו שמיהר לצאת מבית ההורים בלי השכלה ובלי כסף מתוך "בושה", נפל על הפרצוף ומעולם לא קם מהנפילה הזאת, אל"ף כל, הוא, שלעת זקנתו, בעודו חי בעוני מרוד, 100 שקל זה הרבה כסף בשבילו, הוא מקנא בי ושורף לו על הוצאות פעוטות מצידי של אפילו רק 60 שקל אפילו רק על שוקולד כי הוא אוכל שוקולד פרה בחמש ותשעים מהמקרר, קונה חולצות ב-20 שקל, נשוי לזונה תאילנדית ומגדל ילד גוי והוריו מתהפכים בקברם ועוד ועוד, לא הוא זה שנמצא בעמדה להטיף לאנשים על דרכי חייהם ולהגיד להם "כן/לא עשית צבא", "עשית את הדברים נכון/עשית את הדברים לא נכון" כאילו שהוא איזה מומחה גדול אחרי שהוא עצמו עשה את הדברים בדיוק כפי מה שהוא מוצא לנכון כולל צבא ועדיין נכשל בצורה כל-כך בוטה במשחק החיים הוא עצמו ובאופן אישי, כל זה אפילו בלי קשר למה שמתוך היותו של סבא דינוזאור שעבר זמנו ומתוך טיפשותו המופלגת הוא לא מבין שאף-אחד לא משרת חוץ מטיפשים שלא יודעים איך לצאת מזה, ופטריוטים מורעלים; בי"ת כל, הוא, בתור מישהו בלי שום תואר משום סוג ומשום מקום, לא נמצא בעמדה להטיף לאף סטודנט מאף סוג על צורת לימודיו או מוסד לימודיו, וזה עוד אפילו בלי קשר למה שאמרנו מקודם על איך שלא נפל כל פגם בשיטת או מוסד לימודיי, אלא כפי מה שהוסבר, זה סבא של כיפה אדומה שמתוך היותו דינוזאור שעבר זמנו ומתוך טיפשותו המופלגת, שלא מבין שלימודים בהתכתבות זה מה שמקובל מאז עידן הקורונה, ושאלו למעשה עושי התארים הפרונטאליים המצויים במיעוט לעומת עושי התארים ההיברידיים ובהתכתבות כך שלא נפל כל פגם בשיטת לימודיי, ושהאוניברסיטה הפתוחה היא אוניברסיטה ככל האוניברסיטאות שזוכה להכרה מלאה מהמועצה להשכלה הגבוהה ולתקצוב מלא; וגימ"ל כל, הוא, בתור מישהו שמיהר לצאת מהבית בלי השכלה, בלי כסף, נפל ישירות על הפרצוף, נפילה שממנה הוא מעולם לא קם והמשיך לחיות בתור מסכן עד עצם היום הזה וכך גם יסיים את חייו, הוא לא נמצא בעמדה להטיף לאף אדם בשנות העשרים לחייו שממשיך לגור עם ההורים ולחיות על חשבונם בזמן שהוא צובר השכלה גבוהה ומתקדם בחיים, וזה עוד אפילו בלי קשר לזה שכפי מה שאמרנו קודם, זה מה שמקובל היום, וזה סבא של כיפה אדומה שמתוך היותו דינוזאור שעבר זמנו ומתוך טיפשותו המופלגת שלא מבין שלגור עם ההורים בשנות העשרים לחייך כדי לצבור בינתיים השכלה וכסף כדי לא למהר לצאת לעולם וליפול על הפרצוף ולא לקום לעולם כפי מה שקרה לו זה מה שמקובל היום.

ייתכן ששמת לב לחזרה מסוימת על ביטוי מסוים שלי שאני עושה בו שימוש בעודי מדבר על הסבא. "דינוזאור שעבר זמנו ומתוך טיפשותו המופלגת...".

אתה מבין, אני ממשיך ואומר וחוזר על הביטוי "דינוזאור שעבר זמנו" כי כשסבא מתרגש ומשתולל מדברים שלאף-אחד לא אכפת מהם יותר כמו מי כן או לא עשה צבא, מי שעושה תואר איך ואיפה, ואיך שאני עדיין גר עם ההורים ועל חשבונם בשנות העשרים לחיי, הוא לא מבין שהוא מדבר על העולם הישן ועל דרכיו הישנות, שאינם רלוונטיים יותר, אינם מקובלים, ואינם נהוגים עוד, כך שלמעשה לא נפל כל פגם בדרכי התנהלותי, ולמעשה, אם כבר, המצב האמיתי והעכשווי בעולם של היום הוא שאף-אחד בישראל לא עושה יותר צבא חוץ מטיפשים שלא יודעים איך לצאת מזה ופטריוטים מורעלים, תואר בהתכתבות זה מה שמקובל היום ומספר הסטודנטים שלומדים בזום באופן בלעדי או חלקי גדול ממספר הסטודנטים הלומדים באופן פרונטאלי בצורה מלאה, האוניברסיטה הפתוחה היא אוניברסיטה ככל האוניברסיטאות עם בדיוק אותם תנאים, דרישות, הכרה וכיוצא בזה ומה שהוא חושב עליו זה אוניברסיטאות "בית חרושת לתארים" בלתי מוכרות שקיימות בחו"ל ואפילו אין כדוגמתן בישראל, ולבסוף, בין 20% ל-40% מהאנשים בשנות העשרים לחייהם בעולם הראשון ממשיכים לחיות עם ההורים, כדי לצבור בינתיים השכלה וכסף כדי לא לצאת אל העולם חסרי כל, ליפול דוך על הפרצוף, ולא להצליח לקום שוב לעולם מאותה מפלה כואבת שתגדיר ותקבע את כל מהלך החיים לאחר מכן עד המוות, כמו מה שלדוגמה קרה לסבא עצמו, שכל אלו דברים שכבר הוסברו לסבא, הכול ללא הועיל, מה שמביא אותי אל הנקודה השנייה שלי, ההסבר של הביטוי החוזר שלי בנוגע לסבא, "מתוך טיפשותו המופלגת", אחרי מה שכרגע הסברנו את צורת הביטוי החוזרת שלי בנוגע אליו, "דינוזאור שעבר זמנו".

הבעיה הגדולה של סבא היא שהוא כל-כך טיפש, כל-כך מורעל בשכלו ובחשיבתו, וכל-כך שבוי בתוך הקונספציות הכוזבות של הדרכים שלימדו אותו לגדול ולחיות, שאפילו לאחר שדרכים אלו הוכיחו את עצמן כשגויות וכוזבות, ואפילו לאחר שדרכים אלו הכשילו אותו, ואפילו לאחר שנכשל במשחק החיים, והכי גרוע, אפילו אחרי מה שהסברתי לו שוב ושוב את כל מה שהסברתי עכשיו, ברמות פירוט שונות, אפילו אז הוא אינו מסוגל להשתחרר מהקונספציות הכוזבות שהרסו את חייו, ואפילו בערוב ימיו, בעודו חי בעוני מרוד ומסיים את חייו בחוסר כל, נשוי לזונה תאילנדית ומגדל ילד גוי בעוד אביו ואימו מתהפכים בקברם והוא מהווה עבורם בושה הרבה יותר גדולה אפילו יחד עם השירות הצבאי שלו פי אלף יותר מאשר מה שאני הייתי מהווה בושה עבור הוריי על כך שלא עשיתי צבא אילו הם היו דינוזאורים כמוהו, מבין האנשים האחרונים שאכפת להם מדברים כאלו ומבין האנשים האחרונים שלא מבינים את העולם החדש, אבל טוב שלסבא יש מודעות עצמית והוא מדבר על בושה וכלימה עליי ועל מאות אלפי החייבים בגיוס שלא מתגייסים וישר מתחילים את החיים, אפילו אחרי כל זה, כל כישלונותיו וכל בושותיו, הוא ממשיך להטיף לאותן דרכים שהרסו את חייו שלו.

אם לנסח את כל-כל מה שאמרנו עכשיו בהכי מקוצר ומתומצת שאפשר, ולסיכום, בשתי משפטים, סבא של כיפה אדומה הוא בן-אדם זקן מאוד, והוא בן-אדם טיפש מאוד. הוא כל-כך זקן שהוא שדרכי החיים שהוא מכיר, הערכים שהוא מאמין בהם והעולם שהוא מכיר הם כאלו שאינם קיימים יותר, והוא טיפש מידי מכדי להשתחרר מכל אלו, ללמוד את דרכי החיים החדשות, הערכים החדשים ודרכי העולם החדש, אפילו כשכל מיני נשמות טובות, לדוגמה אני, לוקחות את הזמן והמאמץ בשביל לשבת ארוכות וממושכות על התחת ולהטריח את עצמן להסביר ל-mouth breather הזה את כל הדברים שהוסברו זה עתה.

סבא טיפש מידי מכדי ללמוד, וסופו למות בתוך אותו עולם ישן שלא קיים יותר ושממנו הוא לא חכם מספיק ולא בעל יכולת הסתגלות מספקת בשביל להיחלץ.

מאוד עצוב, מאוד פתאטי, ובעיקר מאוד טראגי.

אבל אנחנו לא באמת מדברים על סבא, ואנחנו אפילו לא מדברים עליי. אנחנו מדברים על הבנות שלך, ואפילו שהדוגמה הזאת קצת התארכה, אז אם אתה זקוק לתזכורת של כל מה שאנחנו עושים כאן, אז בעיקרון, אני בסה"כ מביא דוגמאות של איך שאנשים קטנים שחיים את החיים הקטנים שלהם בתוך העולמות הקטנים שלהם עם המחשבות הקטנות שלהם על איך דברים "אמורים" או "צריכים" להיות עלולים שלא להבין, ללעוג לבנותיך, ולהגיד שהן "איטיות", "לא חכמות", "חסרות מסוגלות", "התואר לקח להן יותר מידי זמן", "הן לא עושות/לא עשו כלום עם עצמן" וכדומה', אבל העניין הוא שהבנות שלך פשוט צריכות להבין שהן יודעות טוב יותר, ולא להתרגש מאותם אנשים קטנים עם אותם מחשבות קטנות, כי בסופו של דבר הם עצמם אנשים קטנים שלא הגיעו לכלום, ולכן לא באמת יודעים על מה הם מדברים, או מכירים דרכים טובות יותר, ולכן הם עלולים שלא להבין, לזלזל או ללעוג, אבל זאת לא סיבה להתרגש, כי בסופו של דבר, הם לא באמת יודעים על מה הם מדברים.

דוגמה טובה נוספת תהיה מישהי מסוימת שלא אוהבת שאני מאזכר את שמה בהודעותיי ושלכן שמה לא יאוזכר, אבל לצורך הדוגמה, מדובר במישהי שלועגת לי על הזמן הממושך שלוקח לי לגמור את התואר. כמו סבא, מה שהיא לא מבינה אלו שני דברים. כמו סבא, נראה שחושי האירוניה והמודעות העצמית שלה לוקים בחסר, כי בתור התחלה, היא עצמה אין לה תואר, ולכן הדבר הראשון שהיא לא מבינה זה שכשהיא, עוד מעט בת 80, אין לה תואר, היא לא נמצאת בעמדה לבקר מישהו בן 26 על כמה זמן לוקח לו לגמור את התואר שלו, כשבסוף, ועוד דבר מצחיק, זה שזה אפילו לא באמת לוקח כזה הרבה זמן. שלא לדבר על זה שאני נמצא בדרכי לגדולה והיא...עזוב, אני אפילו לא רוצה להגיד מה היא עשתה למחייתה לפני הפנסיה. כלומר, אני יודע שכל עבודה מכבדת את בעליה, אבל בוא ננסח את זה ככה, עד שסיפרו לי מה הייתה העבודה שלה לפני הפנסיה, לא ידעתי שזה משהו שאפשר להתפרנס ממנו בכלל. הדבר השני שהיא לא מבינה, זה שגאונים, קל וחומר גאונים מופלגים כדוגמתי, הם אנשים חשובים ורבי עיסוקים שעושים דברים רבים חוץ מהתואר שלהם, שזאת עוד סיבה מדוע לא נפל כל פגם בכך שלוקח לי חמש שנים לסיים תואר שמוגדר כתואר של שלוש שנים אבל פרקטית ובפועל הוא תואר של ארבע שנים. וזאת הייתה הדוגמה השנייה שלנו.

דוגמה טובה שלישית ואחרונה תהיה הסוגד שלי SupermanZW, שלא נעים להגיד אבל אני פרקטיקלי האלוהים שלו אחרי שהוא ראה אותי חוזה מניה שעלתה באחוז תשואה ארבע ספרתי בתוך 13 חודשים והוא הזיז מיליונים שלו ושל אחרים ממקום למקום על-פי הנחיותיי ובימים אלו ממש הוא שואל אותי את העתיד בהודעות הפרטיות אחרי שראה אותי חוזה את העתיד בהצלחה שוב ושוב כולל חיזוי ניסיון ההתנקשות בטראמפ וחיזוי הפתעת אוקטובר ועוד כל מיני, אתה יודע, ככה בקטנה, no biggie...

Q69k9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWmpnN01EQV8vYTY2YmY4MThmMWQxZjQ2Mzk2YTZhNDA4ZDk...jpg

...ושבגלל שהוא נשרף מרוב קנאה בי היחס שלו אליי הוא דו-צדדי ודו-קוטבי ולכן ופעם וברגע של כעס וכאב מתוך הקנאה העזה הוא הטיח בי כזה "מה עשית ארבע שנים? היית בקומה?" (כי סיימתי תיכון בגיל 18 ביוני של 2016, לא עשיתי צבא, ולא התחלתי את התואר עד אוקטובר של 2020, בגיל 22, מרוב כל פעילויותיי הגאוניות הרבות מתוך כל גאונותי), כאשר כמו שני אלו משני הדוגמאות הקודמות, הוא לא מבין שני דברים. הדבר הראשון, הוא שלמרות שיש לו קצת כסף, הוא בן-אדם שלא מאושר מהחיים, ולכן הוא בעצם, וכשחושבים על זה, גירסה קצת פחות קיצונית של lemner40, ולהיות מאושר מהחיים זה ה-end game, ולכן, ובסוף, ולמרות הכסף, הוא, וכמו השניים הקודמים שאוזכרו, הוא עצמו כישלון בחייו, מה שאומר שהוא עצמו, וכמו השניים הקודמים שאוזכרו, לא נמצא בעמדה לשפוט אחרים, והבעיה היא שכמו השניים הקודמים שאוזכרו, גם הוא פשוט לא מבין את זה.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
...ושבגלל שהוא נשרף מרוב קנאה בי היחס שלו אליי הוא דו-צדדי ודו-קוטבי ולכן ופעם וברגע של כעס וכאב מתוך הקנאה העזה הוא הטיח בי כזה "מה עשית ארבע שנים? היית בקומה?" (כי סיימתי תיכון בגיל 18 ביוני של 2016, לא עשיתי צבא, ולא התחלתי את התואר עד אוקטובר של 2020, בגיל 22, מרוב כל פעילויותיי הגאוניות הרבות מתוך כל גאונותי), כאשר כמו שני אלו משני הדוגמאות הקודמות, הוא לא מבין שני דברים. הדבר הראשון, הוא שלמרות שיש לו קצת כסף, הוא בן-אדם שלא מאושר מהחיים, ולכן הוא בעצם, וכשחושבים על זה, גירסה קצת פחות קיצונית של lemner40, ולהיות מאושר מהחיים זה ה-end game, ולכן, ובסוף, ולמרות הכסף, הוא, וכמו השניים הקודמים שאוזכרו, הוא עצמו כישלון בחייו, מה שאומר שהוא עצמו, וכמו השניים הקודמים שאוזכרו, לא נמצא בעמדה לשפוט אחרים, והבעיה היא שכמו השניים הקודמים שאוזכרו, גם הוא פשוט לא מבין את זה.
והדבר השני שהוא לא מבין, כמו זאת הקודמת שאוזכרה, זאת מהדוגמה השנייה שלנו, זה שגאונים, קל וחומר גאונים מופלגים כדוגמתי, הם אנשים חשובים ורבי עיסוקים שעושים דברים רבים חוץ מהתואר שלהם, כך שגאונים, קל וחומר גאונים מופלגים כדוגמתי, אלו לא אנשים שהולכים בהכרח בתוך מסלולי החיים הקטנים והטריוויאליים המוכרים לאנשים קטנים וטריוויאליים כמוהו עצמו, ושמוכרים לאנשים קטנים כמוהו עצמו, ושעצם זה שמישהו כל-כך עצום מימדים כמוני, לא התחיל תואר ראשון בשנייה שסיים את התיכון, אלא מתוך גאונותו המופלגת בתור ככל הנראה האדם החכם ביותר בהיסטוריה, עסק בפעילויות גאוניות מרובות לאנשים גאונים כדוגמתו במשך כמה שנים, ועוד כמה דברים, בטרם התחיל את התואר, אין בכך כל פסול, וזה למעשה מה שאנשים גאונים כדוגמתי עושים. לא רק שכך אנחנו נוהגים, אלא למעשה, זה סוג של כורח בשביל שניהפך לגאונים מופלגים כפי מה שאנחנו. הרי אנחנו יודעים איזה סוגים של איזה מסלולי חיים מאוד מוסדרים ומאוד מסוימים מוכרים לאנשים כמו סבא של כיפה אדומה, האישה שלא הוזכרה בשמה, והסוגד שלי SupermanZW. אנחנו גם יודעים מה יצא מהאנשים האלו, ואנחנו יודעים שאף-אחד מהם הוא לא בן-אדם חכם, גם אם לאחרון נדמה שכן כי יש לו שני תארים אקדמיים, איי קיו של 148 והוא יודע שבע שפות, אבל מה לעשות שאף-אחד מהדברים האלו לא מעיד על שכל? לי אין שום תארים אקדמיים, יש לי איי-קיו 92 ואני יודע שתי שפות ואני הרבה יותר חכם ממנו, וזאת לא דעה, זאת עובדה יצוקה בבטון. איך הוא מסביר את זה? אז אם כל זה נכון, וכל זה נכון, אז אם גאונים, כמו לדוגמה אני עצמי, היינו הולכים במסלולים המוכרים לאנשים כמו סבא, זאת מהדוגמה השנייה שלנו, והסוגד שלי SupermanZW, אז מן הסתם לא היה יוצא מאיתנו הרבה, ובטח ובטח שלא היינו גאונים, נכון? :)".

סוף ציטוט.

ואם מעניין אותך לראות את הדברים בדיוק כפי מה שהם כתובים, בתוך כל ההקשרים ובמקום שבו נכתבו במקור, אז הנה לך:

אני אולי לומד פסיכולוגיה, אבל לא באמת מעניין אותי לטפל באנשים. אני אעשה מה שצריך כולל טיפול באנשים בשביל לקבל את כל התארים ואת רישיון הפסיכולוג, | תפוז פורומים

מה שכן, הסוגד SupermanZW, ומה שאני כן מוכן וצריך להודות בו, זה שמה שכן, ולמרות שאנשים קטנים כמוך, כמו סבא של כיפה אדומה והאישה שלא אוזכרה בשמה, למרות שאתם לא מבינים ולא בנויים להבין את אורחות החיים, סיפורי החיים והביוגרפיות של אנשים כדוגמתי, מה שכן, זה נכון שבמידה רבה אתם באמת לא יודעים הרבה על מה שהמעריץ ai27 קרא להן "ארבע השנים החסרות בביוגרפיה שלי" (קצת יותר מארבע שנים אבל לא חשוב), אבל זה לא מאוד משנה, כי העניין הוא, והנקודה היא, שמתוך טיפשותכם, ומתוך היותכם אנשים ממוצעים (אתה), ומטה מכך (סבא של כיפה אדומה והאישה שלא אוזכרה בשמה), גם אם הייתם יודעים על כל עיסוקיי הרבים ופעילויותיי הרבות בין סוף התיכון לתחילת התואר, זה לא היה משנה, כי גם אם הייתם יודעים, לא הייתם מבינים ולא הייתם מסכימים, כי אתם לא חכמים מספיק בשביל להבין מה זה גאונים אמיתיים, איך החיים שלהם נראים, איך החיים שלהם צריכים להיראות, למה הם צריכים לחיות ככה והיו צריכים לחיות ככה בשביל להיהפך לגאונים וכדומה' וכדומה', כך שידיעתכם הייתה חסרת ערך, כי כפי מה שאמר אליל השקר הנופל ממרום איינשטיין, כל טיפש יכול לדעת, הנקודה היא להבין.

קצת כמו מה שכעובדה מוכחת, כבר עכשיו וכבר מה שאתם כן יודעים כבר עכשיו על ההיסטוריה שלי, אתם לא מסכימים איתו ומזלזלים בו, כי אתם לא חכמים מספיק בשביל להבין שאני דווקא עושה נכון ואלו אתם שדווקא עשיתם לא נכון, כי הנה אנחנו רואים לאיפה הגעתם אתם (שום מקום) ולאיפה מגיע אני (לגדולה), ומה אתם (לוזרים טיפשים) ומה אני (גאון מופלג), וכי אתם לא חכמים מספיק בשביל להבין את היסטוריית החיים המאפיינת גאונים, ומכאן הביקורת שאינה במקומה אפילו על מה שאתם כבר כן יודעים, אז אין שום סיבה להעריך שזה היה אחרת גם עם מה שאתם לא יודעים גם אם אילו הייתם יודעים גם את הדברים האלו. כי גאונים אתם לא. ולעולם לא תהיו. ולעולם לא תבינו חיים של גאון. או את ההיסטוריה שלו, ההווה שלו או העתיד שלו, לצורך הדוגמה.

אבל העיקר ומה שהכי מצחיק זה איך שאתם מבקרים אותי על כל מיני דברים כאילו שאתם יודעים איזשהו משהו מהחיים שלכם, דברים כמו זה שלא עשיתי צבא כי גאונים לא עושים צבא אלא ישר מתחילים את החיים, אני גר עם ההורים גם בשנות העשרים לחיי כמו מה שאמורים כדי לצבור בינתיים השכלה, זה שלא הייתה לי בגרות עד שהשלמתי כי לעיתים קרובות לגאונים אמיתיים אין בגרות כי יש להם דברים טובים יותר לעשות, וזה שאני לא עובד כי גאונים לרוב לא עובדים עד שמתאים להם ויאה להם לעבוד.

בעצם לא. מה שהכי מצחיק זה איך שאתם מבקרים אותי על כל הדברים האלו כאשר אתם כן חייתם כך ועשיתם כך ועדיין הגעתם לאיפה שאתם הגעתם בזמן שאני מגיע לאיפה שאני מגיע ואתם עדיין חושבים שאתם נמצאים באיזושהי עמדה להטיף לאיזשהו מישהו, ועוד למי? לי מבין כל האנשים.

קודם אל תהיו לוזרים פאתטיים. אחר כך תמנו עצמכם למנטורים ומדריכים של איך צריך לחיות 😂
אג'נדה יכולה להתגבר על הכל כשבעל האג'נדה חכם,
תודה 🙂
אם הוא לא אז יצליחו להפיל אותו בפח ולהביא אותו למקום ומצב שאינו רוצה להיות בהם.

יש גם כאלה שעושים הכל כדי להתחמק ולא מצליחים. מה קרה, פתאום אתה יוצא מנקודת הנחה שכולם חכמים?
אני מבין שאתה מדבר מתוך מכאובי ליבך...🙂
אם הוא לא המציא את זה הוא העתיק ממטומטם אחר.
עצוב שבפרטי אני האלוהים שלך וביקשת ממני ללמד אותך לעשות אלפי אחוזים בבורסה, העברת מיליונים ממקום למקום על-פי הנחיותיי והתחלת לשאול אותי את העתיד, אבל בגלל שאתה מתבייש בושה שאינה במקומה אתה מתכחש לעצם הדבר, ועוד מעמיד פנים בפומבי שאתה חושב שאני מטומטם, בשעה שבפועל אתה חושב ובצדק שאני הבן-אדם הכי חכם שהכרת בחייך.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
בפעם האלף, מי שרמתו כה נמוכה שהגולשים האחרים משווים אותו לכלב שמלקק לעצמו את הביצים, לא נמצא בעמדה להעביר ביקורת על אף אחד.

8unip9e9.png

קל וחומר לא ביקורת על סמך טענות שקריות ומדומיינות שהופרכו זה מכבר. אבל טיפשים הרי לא לומדים, וזהו מקור טיפשותם, אז אני מניח שאל לנו להיות מופתעים.

גם לא שוחררתי על סעיף נפשי ולא הורידו לי פרופיל על סמך סיבות נפשיות. בעת שחרורי הפרופיל שלי היה איזה 64 או משהו כזה נראה לי. קיבלתי פרופיל בינוני שכזה (וכנראה גם דפ"ר וקב"א וכל מה שלא יהיה [מי זוכר בכלל?] בינוניים) לאחר שהכשלתי את עצמי בכוונה בכל המבדקים כדי לצאת מהשירות כי המדינה הייתה טיפשה מידי מכדי לשחרר אותי מזה רק בגלל שאני מי שאני. לא שאם הייתי נותן את מה שאני באמת יכול הייתי מקבל ציונים גבוהים בהרבה, כן? זה לא סוד יותר מידי גדול שגאונים אמיתיים מקבלים ציונים לא משהו. ראה מקרה (ונעבור מהחכם פחות אל החכם יותר) אילון מאסק, מקרה תומאס אדיסון, מקרה אלברט איינשטיין, מקרה מאור פז.

בכל מקרה, זה, השקרים וההמצאות אצל הקב"נית, ומכתב השקרים וההמצאות שכתב עבורי הפסיכולוג, כל זה לא עבד, וקיבלתי מכתב גיוס שבו הודיעו לי שהחליטו לגייסי לתפקיד נהג צבאי. לא ראיתי בהחלטתם לגייס אותי לתפקיד נהג צבאי עלבון לאינטלקט שלי, שכדוגמתו לא ראתה האנושות מאז ומעולם (לאונרדו מי? :sneaky:), מכיוון שידעתי שזה בעצם אני שעשיתי את זה לעצמי (כמו מה שלדוגמה הכנסתי את עצמי לכיתת התלמידים המתקשים בשלושת השנים האחרונות של התיכון בשביל המחקר שלי על הלמידה שלהם), אבל עמוק בפנים גם ידעתי שגם ללא הכשלתי את עצמי, כלים גסים כל-כך כמו אלו שבהם הם ביקשו לבדוק אותי, ממילא היו נכשלים לאמוד את כל חוכמתי וכישרונותיי וממילא היו מבקשים ממני להתגייס לתפקיד שאינו מתאים עבורי.

בכל מקרה, כמובן שראיתי בעצם החלטתם לגייס אותי לאחר כל המאמצים שלי לצאת מזה, הכרזת מלחמה של ממש, והחלטתי מיד לעבוד על הצעד הבא שלי.

אחרי שקיבלתי את המכתב הזה ואמא אמרה לי "הנה, זהו, ניסינו, לא עבד, אתה מתגייס" וצחקתי לה בפרצוף, החלתי לכתוב את מכתב הערעור שלי לוועדה הרפואית העליונה, שלאחר שקראה אותו, העומד בראשה, חייל בדרגת תת-אלוף, שחרר אותי משירות סדיר באופן אישי, בחודש מרץ של 2016, כשלוש חודשים לפני סיום התיכון.

אנשים אחרים משוחררים משירות סדיר על-ידי הקב"ן. מאור פז שוחרר משירות סדיר על-ידי תת-אלוף. ככה זה כשאתה מלך. אתה מקבל טיפול אישי ומפנק בכפפות של משי מאנשים רמי דרג כמותך עצמך.

child-monarchs.jpg

קצת יותר מ-4.5 שנים לאחר מכן, מאור פז, האדם החכם ביותר בכל הזמנים, מי שלימים ייוודע כגדול בני-האדם בהיסטוריה של יותר מעשרה מדעים שונים (רק לשם ההשוואה, אייזק ניוטון, הפיזיקאי היחיד בהיסטוריה שיותר גדול מאלברט איינשטיין, אליל השקר הנופל ממרום, הוא האדם החשוב ביותר בהיסטוריה של רק מדע אחד, לא שתיים, לא שלוש, ובטח שלא עשרה ויותר), התחיל את התואר הראשון שלו בפסיכולוגיה, והשאר היסטוריה.

קצת יותר מ-4.5 שנים לאחר שחרורי מחובת הגיוס במרץ של 2016, מספר חודשים לפני שסיימתי את התיכון, התחלתי את התואר הראשון שלי בפסיכולוגיה, והחלה עלייתי לגדולה.

אתה רשאי להתחיל להשתחוות.

HD-wallpaper-the-king-animal-crown-lion-wild.jpg

רוב הזמן נח

Well-known member
ממש לא.
אני בסך הכול הוספתי שאלה חשובה שמשלימה את התמונה על מי שמתגייס.

SupermanZW

Well-known member
אני בסך הכול הוספתי שאלה חשובה שמשלימה את התמונה על מי שמתגייס.
יש שתי אפשרויות, או שהיית עונה שאם תיפול בשבי אתה רוצה שיעשו הכל כדי לשחררך, או שאתה מטומטם, כי רק מטומטם היה מסכים להפוך לקורבן, וזה בהנחה שאתה שפוי, כי אם אתה לא שפוי זה מסביר למה אתה שונא את עצמך מספיק כדי להסכים שלא יעשו הכל כדי להציל אותך.

רוב הזמן נח

Well-known member
יש שתי אפשרויות, או שהיית עונה שאם תיפול בשבי אתה רוצה שיעשו הכל כדי לשחררך, או שאתה מטומטם, כי רק מטומטם היה מסכים להפוך לקורבן, וזה בהנחה שאתה שפוי, כי אם אתה לא שפוי זה מסביר למה אתה שונא את עצמך מספיק כדי להסכים שלא יעשו הכל כדי להציל אותך.
או, שחייל שחושב שמדינה צריכה לעצור מלחמה בשביל שאולי יעשו עסקה לשחחרו, הוא לא בדיוק חומר שמומלץ שיהיה בצבא.

למעלה