היי בננות! בקשר להודעה על זה שהם כניראה יבואו

היי בננות! בקשר להודעה על זה שהם כניראה יבואו

אנני דיברה עם שוקי וייס כדי להשיג קצת אינפורמציה. תקשיבו, זה מאוד תלוי גם בנו, והרשו לי להסביר.. הוא שאל כמה אנשים יש במועדון מעריצים ולא ידענו כל כך מה לענות לו. תכלס, בחודשים האחרונים לא עשינו כלום. זה תלוי בנו בזה ש..אם אתם רוצים שהם יבוא צריך את הקהל ובינתיים בחברת הפקות לא יודעים אם יש מספיק קהל. דיברנו איתו והם לא 100 אחוז באים לארץ, צריך לדבר, צריך משא ומתן. קיצר זה תהליך ארוך. אני לא רוצה לאכזב, אני רוצה להיות ריאלית. אני לא רוצה שתבכו מאכזבה בסוף, אלא שבאמת תשמחו. ועל כן.. יש לנו כמה דברים לעשות.. אני בטוחה שיש הרבה מעריצים שלהם בארץ, אז תפרסמו את הפורום איפה שאתן רק יכולות. ככל שיהיו יותר אנשים כאן יותר טוב. (אני גם אעשה את חלקי) ב', מי בעד מפגש פורום בשבועות? אנחנו נדביק קצת מדבקות והכי חשוב, נחתים על העצומה, ואז נשב כולנו. אני לא רוצה מפגש מאכזב של פחות מ10 אנשים כמו שהיו בערך ב3 פעמים הקודמות. צריך נוכחות, אם לא נקום על הרגליים שום דבר לא יקרה, אני לא יודעת כמה אתן מבינות את זה. ועל כן.. בואו נקבע יום ותבואו, ואם אתן מתפדחות לבוא לבד תביאו חברים! תביאו חברים שאוהבים ושומעים אותם! נשב, נדבר, נדסקס, נצטלם! ויהיה כיף! רק תכתבו לי שאתן רוצות ומתחייבות לעזור, כי מה שיש לנו כאן בידיים, כפורום של הלהקה, זה הזדמנות חד פעמית שאני לא רוצה שנפספס. אז פשוט תכתבו
תציעו ימים בשבועות שאתן יכולות (תפתחו יומנים ותראו מתי יוצא שבועות.. ) אני חושבת שזה מיום חמישי ה28 למאי. בבקשה מכם! אל תאכזבו! (וסורי שלקח לי יומיים להגיב.. הייתי בטיול טייסת)

../images/Emo45.gif אני מוכנה לעשות הכל ../images/Emo223.gif

אמג;;;;;; בחיים לא חשבתי שיהיה סיכוי בכלל שהם יבואו
;;;;;; אבל לדעתי להחתים אנשים על עצומה לא כלכך עוזר, ולפי מה שאני זוכרת עשיתם את זה כבר [גמני חתמתי^^]... אני חושבת שיותר טוב יהיה לצלם סרטון שלנו וכל אחת תגיד משהו- כמה שאנחנו רוצים שהם יבואו ובלה בלה, או לצלם תמונות שלנו עם דברים שלהם כמו דיסקים/פוסטרים/סיכות וכדומה. בכל מקרה, אני איתכם בכל מצב.

זה לא נשלח אליהם..

אני פשוט רוצה להראות את הנוכחות שלנו, גם לשוקי ווייס.. אולי אפשר לוותר על העצומה, אני צריכה לעשות עוד כמה בירורים. כי הוא מביא אותם אבל הוא לא הסתמך על העצומה שלנו בכלל... אני חושבת אבל שצריך להדביק מדבקות, כי נשארו לנו ט ו נ ו ת

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג|לדעתי,עכשיו דווקא החתמה זה רעיון

מעולה!! ככה נראה לשוקי הזה שיש פה מלא מלא מלא מעריצים .. ונוכל לאסוף עוד.. אם נקיף את הסנטר (ת'דלתות כאילו)וכל מי שיכנס יחתום יהיה לנו מלא מלאD: ואנחנו יחסית קצת בשביל סרטון..צריך לפחות שרטון עם 100 איש או משהו כזה .. = \ גמני,כל הזמן . בכל זאת ... 30 D:

just sashka

New member
נאמ..../images/Emo111.gif

אני באד מיפגש..לא בתוחה באיזה תאריך אני יוכל.. אבל אני באד..

I AM7

New member
מה קרה עכשיו?...

מה שקורה עכשיו , זה שאני בודקת את האמצעים שלי. ומה שאני יכולה לעשות.

אני חושבת שאופק התכוונה למשהו אחר

כאילו למה שאני אמרתי. כמובן שיש דברים שיותר חשובים לך מזה, בלי לזלזל, לכולם כאן יש חיים. אני חושבת שהמפגש הזה, בניגוד לקודמים, לא הולך להיות עם להוציא כסף ופוסטרים, אלא כל השאריות - המדבקות בעיקר.. אם לא יצא סוכות נתכנן קצת על החופש.. אבל אני חושבת שבאמת חסר בפורום הזה הווי. ואני חושבת שזה יהיה ממש נהדר אם נהיה פורום קצת יותר מגובש. במיוחד אם יש סיכוי שהם יבואו

I AM7

New member
מה

חחחח אני לא דיברתי על זה....חחחח קשה לי לקחת אוטובוס???.... אני שנים מציעה את זה כבר! וגם את יכולה לראות שאז פתחתי את הSUMMIT כתבתי כביכול "מה דעתכם על מפגש קטן?"(מה שזכור לי) אני מתכוונת בנוגע ללהקה. מה אני יכולה לעשות. כרגע אני עושה כמה דברים..... עובדת על זה. הצלחתי להכניס שיר שלהם ברדיו , בכוח(אומנם) חח...אבל זה היה סבבה. שישמעו , שיכירו את הלהקה. זה מה שיעשה לנו טוב?....AM I RIGHT ?? אני בפנים.

מכיר לי ת'ימים שהייתי מתקשרת לגלגלצ ../images/Emo223.gif

ומזמינה כל שני ורביעי שירים של מכר רק שישמיעו אותם
דרך אגב, זה הצליח

I AM7

New member
וול ,

חבל שאצלי זה לא היה כזה קל. להתקשר ולבקש...

זה לא היה להתקשר ולבקש ממש, ../images/Emo223.gif

זה היה פשוט להשאיר הודעה בתא קולי עם שם השיר וזהו. אבל זה לא משנה גם ככה נראה לי אין את זה יותר בתחנהXD

Aarieli

New member
../images/Emo224.gifאני יכולה לבקש מאחותי ש...

תבקש מחברה שלה לפרסם שירים שלהם ושיש להם הופעה ברדיו רמה"ש XDD וזה.. אם זה יעזור למישהו\ למשהו .

וואי חלי תהיי לי בריאה...

אני אף פעם לא מצליחה להבין את פירוש הדברים שאת כותבת..
אני בעד להתקשר לגלגל,צ ולשגע אותם מחדש.

I AM7

New member
חחחחח

זה בסדר , אף אחד לא מבין אותי. נראה לך שלא הייתי רוצה להפגש איתך???... ומה עם דנה?.. זהו היא לא נמצאת פה?... * ואני חושבת שבקשר ל30 , צריך להתחיל לזרז עיניים ולא להרדם. זה הכי נכון.

גם אני חושבת...

אני לרגע לא נרדמתי. עד לפני חודש הייתי כל יום בתל אביב ותליתי פוסטרים עם גליפיקס. אפילו פחות מחודש. כן, צריך להתחיל לזוז. אני מקווה שרק שכולן מחוייבות הפעם

למעלה