גם לי sapir barsano
S SimpleSecondsToMc New member 16/5/09 #58 ../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif גם לי ../images/Emo9.gif sapir barsano
D DarkSecretLove New member 15/5/09 #54 ../images/Emo41.gif באותה נשימה הכנסו גם לisraeli Echelon../images/Emo41.gif בפייסבוק ישנו גם אשלון ישראלי.. כולם מוזמנים להכנס http://www.facebook.com/inbox/?drop&ref=mb#/group.php?gid=56568443771&ref=ts
../images/Emo41.gif באותה נשימה הכנסו גם לisraeli Echelon../images/Emo41.gif בפייסבוק ישנו גם אשלון ישראלי.. כולם מוזמנים להכנס http://www.facebook.com/inbox/?drop&ref=mb#/group.php?gid=56568443771&ref=ts
S SimpleSecondsToMc New member 16/5/09 #59 ../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif בכייף הייתי באה , עוזרת, מביאה חברים מה שצרייךךך DDD: אבל אני באיילת בשבועות >< אם יש משהו שאני יכולה לעשות משם חח רק תגידו ..
../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif בכייף הייתי באה , עוזרת, מביאה חברים מה שצרייךךך DDD: אבל אני באיילת בשבועות >< אם יש משהו שאני יכולה לעשות משם חח רק תגידו ..
S SimpleSecondsToMc New member 16/5/09 #60 ../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif אני אכתוב לי במסנג'ר ככה : "רוצים את 30 שניות למאדים בארץ? הכנסו לפורום ואולי נזכה לראותם D:" חח XD
../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif אני אכתוב לי במסנג'ר ככה : "רוצים את 30 שניות למאדים בארץ? הכנסו לפורום ואולי נזכה לראותם D:" חח XD
S SimpleSecondsToMc New member 19/5/09 #75 ../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif כןן .. ../images/Emo69.gif
L LoveJared16 New member 17/5/09 #69 שאלה קראתי שהאלבום שעוד מעט יצא יהיה האלבום האחרון שלהם. זה נכון?
I I AM7 New member 17/5/09 #70 תראי את הכתבה... גם אם כן , את מאמינה למה שכותבים??... , חוץ מזה.....הם לא צפויים... וגם לא נראה לי שזה האלבום האחרון , נקווה. קודם שיצא השלישי ואחר כך נדבר
תראי את הכתבה... גם אם כן , את מאמינה למה שכותבים??... , חוץ מזה.....הם לא צפויים... וגם לא נראה לי שזה האלבום האחרון , נקווה. קודם שיצא השלישי ואחר כך נדבר
D DarkSecretLove New member 18/5/09 #73 אני חושבת שאני יודעת למה הבילבול בראיון שהם עשו במיספייס [זוכרת?] אז הם אמרו בצחוק שאחרי האלבום הזה הם מפסיקים לעבוד כאילו שאחרי הסיבוב הופעות הם הולכים להתחרדן בשמש ולא לעשות כלום יותר. אולי היה כתב אידיוטי שחשב שזה רציני אז כתב על זה? אני לא יודעת... לפחות נראה לי שזה בגלל זה
אני חושבת שאני יודעת למה הבילבול בראיון שהם עשו במיספייס [זוכרת?] אז הם אמרו בצחוק שאחרי האלבום הזה הם מפסיקים לעבוד כאילו שאחרי הסיבוב הופעות הם הולכים להתחרדן בשמש ולא לעשות כלום יותר. אולי היה כתב אידיוטי שחשב שזה רציני אז כתב על זה? אני לא יודעת... לפחות נראה לי שזה בגלל זה
I I AM7 New member 17/5/09 #72 שחר גם יכולה לבוא (ShAhArnavonXD) ואני מצוטטת " אני אבוא לא משנה מתי"....