היי בננות! בקשר להודעה על זה שהם כניראה יבואו

Aarieli

New member
../images/Emo224.gifזה הפוסטר החדש?

איפה?מתי?איך?כמה?למה?מה?

30stm boo

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

רק תגידו מה-ונעשה..

LoveJared16

New member
אוקיי,

אני חייבת לציין שקצת החזרת את עצמי לקרקע, ז"א כל כך התלהבתי מזה שהם באים ולא לקחתי בחשבון שיש מצב גדול מאוד שזה גם לא יקרה.. אני מבטיחה לעשות את המקסימום שלי בקשר לפרסום הלהקה בכל חור אפשרי. אני לגמרי בעד מפגש בשבועות, רק כמו שכבר הזכירו אני לא בטוחה בקשר לתחבורה הציבורית בשבועות.. אולי אפשר בימים שאחרי שבועות? טוב, נראה כבר.. בכל מקרה, אם יהיה מפגש רוב הסיכויים שאני באה, זה בעיקר תלוי בלוח מבחנים שלי. אגב, מי זה שוקי וייס? מצטערת שאני לגמרי לא בעניינים

TA127

New member
אני בכל מקרה הולך לת"א ב1 ביוני

אז אם תעשו תמפגש בתאריך הזה אני יבוא. צריך לעשות קצת רעש

DarkSecretLove

New member
אני חושבת שעדיף באמת אחרי שבועות

ולגבי השאלה שלך.שוקי וייס הוא המנהל של החברה שאנחנו בקשר איתה בשביל להביא את החברים לארץ.. הוא הביא את דפש מוד.אינקבוס.נייטויש אם אני טועה תקנו אותי

adiiiXD

New member
../images/Emo45.gif - חוץ מהמפגש לצערי

הסיכוי שההורים שלי יסכימו קטן מאוד..תלוי גם איפה נעשה את החג. מבחינת פרסום- אני בפנים. במילא כולם כבר יודעים שאני מעריצה של הלהקה בגלל העצומה והכל, אז יהיה לי קל

Aarieli

New member
../images/Emo224.gifאני יכולה ../images/Emo45.gif

רק תגידי לי באיזה שעה.. כאילו סתם כמידע. גם אם אני לא יכולה,אני יכולה XD אני יעשה הכל כדי שהם יהיו פה !!! נראה לך שמישהו יאכזב אותך ובתכלס את כולם !?

chen krispin

New member
היי זוכרים אותי?

מזמן מזמן לא הייתי פה
... אני קוראת כאן הרבה פשוט לא ממש מגיבה.. פעם הייתי מגיבה.. בכל אופן כששמעתי שיש מצב שהם יבואו לארץ חזרתי לכתוב. אין לי בעיה לבוא למפגש ולעזור ואני מכירה מלא מלא אנשים שיבואו להופעה אם 30 יבואו לארץ. כל החברות שלי חתמו על העצומה.. אז אני לא ממש יודעת איך עוד לעזור. רק תגידו ואני יעשה.

DarkSecretLove

New member
שלום שלום ../images/Emo13.gif שמחה לראות אותך שוב פה

תראי זה מעולה.. כמה שיותר אנשים יותר טוב.. תנסי לשכנע אותם לבוא למפגש גם.. אנחנו צריכים לעשות הרבה רעש ולהראות קיום,ושיהיה גדול ככל שאפשר!

DarkSecretLove

New member
../images/Emo207.gifקבוצה בפייסבוק

אוקי אז לאלו שיש פייסבוק,נפתחה קבוצה של אנשים,שמעוניינים להביא את 30 לארץ. זה לא סתם בשביל הקטע, יהיה שם פרסום,מפגשים הכל.. רק פשוט...בפייסבוק. רק לחצו על join group ואתם שם
http://www.facebook.com/group.php?gid=78311511297&ref=mf

DarkSecretLove

New member
זו חברה שלי פתחה..

אחת שמאד אוהבת את 30. היא אמרה לי שהיא פתחה ללנו קבוצה,ושאנחנו נפיץ את זה..וכן זה יהיה הרשמי

I AM7

New member
נראה לי שאין לי אותך....

בפייסבוק..:) הוספתי את כולן , חוץ מסשה... אותך לא מצאתי...

למעלה