היי בננות! בקשר להודעה על זה שהם כניראה יבואו

A Modern Myth

New member
אז חוץ מלפרסם את הפורום

ולהביא לפה אנשים שירצו להגיע להופעה שלהם, מה תכלס אנחנו צריכים לעשות? אמרת שזה תלוי בנו, אבל מה בעקרון חוץ מלחתום על העצומה אפשר לעשות? אני חושבת שזה קצת מעבר ליכולתנו, נשאר לנו רק להביא כמה שיותר אנשים ולעשת קצת רעש, להפיח חיים בפורום הזה. לא ממש נראה לי שזה תלוי בנו כמו שהצגת את זה... אבל אולי אני מפספסת או לא רואה פה משהו. בכל מקרה- לגבי מפגש בשבועות אני לגמרי בעד, אני לא סגורה לגמרי על העניין אם אני אלמד בחופשה (ביום חמישי) וביום שישי זה לא כזה פרקטי שאני אגיע מאיפה שאני גרה לתל אביב. אבל באמת שאני אעשה מאמצים להגיע.

I AM7

New member
זהו

אני חושבת שכבר יש חיים בפורום הזה. אנחנו לא קצת כמו פעם. זה משתנה. ואם נעשה עוד יותר הכרה - יהיו פה עוד הרבה.

זה לא רק תלוי בנו

אבל בואי נגיד שאנחנו צריכים להראות לבחרת הפקה שיש כאן מועדון רציני של מעריצים שמוכן לעשות דברים. אני לא יודעת אם עוד ישהו מכם היה בהופעה של דפש, רוני תוכל להעיד על זה גם, אבל נגיד המועדון מעריצים של דפש מוד התאספו ועשו סרטון שהקרינו אותו לפני ההופעה.. זה בטח לא אותו דבר כי דפש מוד ידועים בכוחות עצמם. 30 שנה של מוזיקה עושה את שלה. אבל עדיין, הם בטוח לחצו על מישהו כדי שהם יבואו אחרי הביטול של ההופעה הקודמת. והתפקיד שלנו זה להראות נוכחות, להראות שבאמת יש עוד אנשים.. זה בינתיים המעט שאנחנו יכולים לעשות, ואם נראה שאנחנו רציניים אולי החברת הפקה תפנה אלינו כבר באופן אישי לקבלת עזרה, שלזה, אגב, אני שואפת.

TA127

New member
בואו נגרום לזה לקרות

עד כמה שאני מת שהם יבואו, אני מעדיף שהם לא יבואו מאשר שהם יבואו ויהיו שם 20 אנשים. חייבים פשוט ללכת לת"א ולצרוח provehito in altum עד שנאבד את הקול! אני מוכן לבוא למפגש רק קחו בחשבון שבשבועות אין ממש תחבורה ציבורית סדירה. Spread the word of the MARS!

אם אנחנו רואים שזה מסובך מידיי

להפגש בשבועות, אפשר לדחות את זה לחופש... אבל מאוד חשוב לפרסם את הפורום והמייספייס. המייספייס, תודה לאל, במצב טוב, כל יום יש מצטרפים, יש לנו 400+ חברים. אבל עדיין, זה לא מספיק.. אם מישהו רוצה מדבקות להדביק בעיר שלו אין לי בעיה לשלוח גם

Aarieli

New member
../images/Emo224.gifנכון,אבל זה גם תלוי בנו ...

כמו שאת אמרת "אם נראה שאנחנו רציניים...." כי אם אנחנו לא נעשה את זה,מי יעשה את זה? ובתכלס גם נראלי שכאילו אם נעזור באישהי דרך..אז זאת תהיה הופעה אחת הטובות כי כל הזמן יהיה לך בראש "הם פה בזכותי .." וזה... *לכל מי שקרא את התגובות שלי ,,אני יודעת שהם מטומטמות אבל אני פשוט משתגעת!!* ד"א...תגידי תוך כמה זמן אתם משערים שהם יבואו? *אני בנאדם לא סבלתי..* כי אני רואה את עצמי סופרת "עוד 12 חודשים...11 חודשים.. "

ממש אין לי מושג

א' כי הדיסק לא יצא וב' צריך לקחת בחשבון שאנחנו בטוח נהיה אחרי הסיבוב הופעות בארה"ב ובטח באמצע או אחרי הסיבוב הופעות באירופה

Aarieli

New member
../images/Emo224.gifאחח ...לא פייר.

הם בטח יבואו לפה עוד שנתיים ..(אם בכלל..) *הולכת לספור כמה ארצות הם יעברו עד שיהיו פה...*

Aarieli

New member
../images/Emo224.gifאע..עדין../images/Emo7.gif

אני לא יכולה לחכות...!! אני כבר רואה את היומן ואת יד שלי שכתוב עליהן עוד 948593 ימים,עוד 948592 ... איזה כיף שמתישהו היום הזה באמת יגיע (העזרת ה'..)

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

MadinaLake

New member
לא כותבת כאן בד"כ אבל ../images/Emo9.gif

אני ממש אשמח לעזור,הם אחת הלהקות האהובות עליי כבר לפחות שנתיים.
המייספייס הישראלי שעשיתם מעולה לדעתי ואפשר לפרסם גם אותו הרבה,שיהיו המון חברים בו זה גם מראה על פופולאריות (אני יודעת מנסיון כי כשעשינו מייספייס למדינה לייק הוא הצליח מהבחינה שקיבלנו המון הודעות ממעריצים במקומות שונים בעולם שרצו לעזור לנו,אפילו הצלחנו לשלוח משהו ללהקה דרכם ) אז אולי זה גם רעיון

רעותוש02

New member
אני אצל דודים בשבועות:(

אבל מה שבטוח שאם הם יבואו לארץ אני ועוד חברה בטוח נבוא להופעה!

נו למה זה שולח לפני הזמן אבל?!$@../images/Emo122.gif../images/Emo223.gif

מה רציתי להגיד?
אה, כן אפשר לצלם כאלה תמונות ולעלות למייספייס ישראל, או לעשות סרטון כזה עם התמונות...

וואו אני בעד

אפשר לעבוד על זה במפגש. ואפשר שכל אחד ישלח כזה סרטון שהוא יגיד "30stm come to israel" ואני אוכל לערוך את זה לסרטון גדול. אפשר גם לעשות את זה במפגש. אני אוהבת את ההתלהבות שיש כאן, אני מקווה שהיא תהיה תקפה גם לשבועות/חופש גדול כשנפגש

../images/Emo45.gif ../images/Emo223.gif

אפשר גם סתם לצעוק להם בסרטון '30סטמ ווי לאבב יוו!'
נחפור להם,נו. אני לא יודעת אם אוכל בשבועות, אבל יש מצב. זו תקופה של מגנים ובגרויות אצלי אבל בעיקרון אין יותר ביצפר אז אולי יהיו לי כמה ימים חופשיים. ^^

אני מבינה.

ואני אתחשב. בגלל שרוב הגולשים כאן הם בתיכון ויש להם בגרויות בתקופה הזאת, אולי באמת עדיף בחופש.

למעלה