היי חברים, אשמח לתת לכם מסר בתקשור, מענה על שאלה, או חלום.

oferavraham1

New member
היי חברים, אשמח לתת לכם מסר בתקשור, מענה על שאלה, או חלום.

אנא שרשרו ואחזור אליכם בהקדם !

יום נעים.

pynokyo

New member
אשמח לקבל מסר לחיים שלי (על מה שהיה ולמה היה או לא היה)

ועל המשך החיים מנקודה זו ואילך.
תודה

oferavraham1

New member
מסר

את משתדלת מאד לפתח את עצמך לאחרונה בתחום הרוחני ואת מנסה לבנות תדמית של מישהי שמבינה בתחום הרוחני כלפיי הסביבה וכלפיי עצמך. הדבר הזה מוסיף לך ערך רב בחיי היום יום האישיים, והחיבור לרוחניות בכלל. את מנסה לבנות את ההבנה והידע שלך בתחום הרוחני במו ידיך, ואת עוסקת במגוון נושאים בתחום הרוח.
יש בך רצון עז לתת מעצמך ללא פחד או חשש ממה שאנשים יאמרו או ידברו על העשיה שלך, וזה מביא אותך למצב בו יכולת המיקוד שלך עולה ומשתפרת. בעבר היתה לך בעיה להתמקד בנושאים החשובים לך ובעיקר לנפש שלך, מכיוון שהתעסקת במה אנשים יגידו, וכיום זה שונה עבורך.
&nbsp
בהצלחה.

&nbsp

pynokyo

New member
תודה אברהם

למען האמת, עד היום אין לי מושג מה אני מחפשת או רוצה. נמשכתי לרוחניות תמיד, ולמרות המשיכה אני נעה בין אמונה לספקנות.
אילו רק ידעתי מה הנפש שלי רוצה באמת ולא תוצאה של חינוך והתניות.....
אמי נפטרה לפי כחודשיים ואני מנסה לקבל הוכחות לקיום הנשמה לאחר המוות.
תודה על ההשקעה.

oferavraham1

New member
מה הנפש שלך רוצה באמת

הנפש שלך רוצה את ה"אמת".
הנפש שלך מרגישה עולם שקרי, ולכן היא מבולבלת, ומאויימת במקצת.
ובכך עולם הרוח מנקה אותה מעט, אך זה מצריך גם עבודה עצמית לגביי המודעות שלך לגביי עצמך מה נכון ומתאים לך ומה פחות.
&nbsp

pynokyo

New member
בסדר, זה לא מיוחד רק לי -

רוב האנשים מושפעים מחינוך ומציפיות חברתיות.
נחמד מצדך שאתה מנסה לכוון אותי.
פעם מישהו שאל איזה מגדת עתידות אחת - איפה הוא יכול למצוא את עצמו
אז אני בצחוק עניתי לו (זה היה בצ'ט של רדיו חיפה) - תנסה מאחורי הארון

&nbsp
עכשיו ברצינות, אפשר לתת מסר כזה לכל אדם - וזה יהיה תמיד נכון.
אני כנראה הלכתי לאיבוד לעצמי איפשהו בין הלידה לגיל העמידה

בכל אופן תודה.
&nbsp

oferavraham1

New member
כיוונתי אותך, וזה היה אישי אליך.

מכאן ואילך הבחירה היא בידך. יש לך נטיה כללית להמעיט בערכם של דברים, כי את לא מספיק מחוברת לעצמך, ולכח האוניברסלי שמניע את המציאות.
&nbsp
אני ממליץ לך במקום לעסוק במה אני אומר לך, או אם זה נכון או לא. תעסקי בחיפוש אחר האמת הפנימית שלך זה ישחרר אותך מהרבה מצבים בהם את לא מרגישה נעים עם עצמך. כרגע יש לך זרם בחיים שמנחה אותך לכיוון מסוים, ובכל זאת את מתעקשת ללכת נגדו.
&nbsp
האמת הפנימית שהנפש שלך מחפשת קשורה ביחסים עם אמך, שבהם חשת פספוס ולא ביצעת סוג של סגירת מעגל איתה.
&nbsp
בהצלחה לך, ומבחינתי הנושא ננעל.
שבת שלום.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

pynokyo

New member
תודה על ההשתדלות עופר - יש לי גם מסר בשבילך

אתה לוקח את עצמך ברצינות רבה מדי - יש לך נטייה לכוחנות/שתלטנות שהיה ראוי למתן אותה כלפי הזולת, במיוחד זולת שמעולם לא פגשת ואינך מכיר באופן אישי, ולאור העובדה שכל אדם בוחר לעצמו את נתיבו בחיים על פי הבנתו ועל פי הרגשתו.
&nbsp
כמעט לכל אדם אפשר להגיד שיש לו עניינים פתורים עם הוריו - מאחר והקשר עם ההורים הוא הקשר החזק ביותר והמשפיע ביותר על חיי אדם.
&nbsp
ורוב האנשים מחפשים את האמת הפנימית שלהם פחות או יותר מהרגע שהם מודעים לעצמם.
&nbsp
שתהיה לך שבת נעימה

pynokyo

New member
מסרים כלליים שווים כקליפת השום -

אילו פעם אחת היה מישהו אומר לי מסר אישי המכוון ספציפית לחיים האישיים שלי, זה מעולם לא קרה - תמיד, אבל תמיד מוסרי המסרים למיניהם מדברים במשפטים כלליים אוניברסליים שכל אדם יכול לאמץ לעצמו - אין בהם כלום, אלא רק מעטפה ריקה מתוכן.
והכי מרגיז שיש כאלה שלוקחים עבור פניני השטויות שלהם כסף - לפחות אתה עשית זאת חינם - גם זו לטובה.
אילו היה מסר אישי - ואילו היתה איזה אמת פנימית נסתרת, המסר היה ברור יותר.
מה זה בכלל אמת פנימית?
כשאדם מרוצה מחייו ומסופק מהם - הוא חי את האמת הפנימית שלו.
כשאדם לא מרוצה מחייו הוא צריך למצוא/לחפש/לעשות דברים שיעניקו לו סיפוק.

elar84

New member
קיבלת מסר ממקום לא אהבת חינם

ללא עלות כספית נטו מאהבת חינם.
זכותך המלאה לא להתחבר, זה לגיטימי.
זכותך גם להגיד בפה מלא שלא התחברת ושזה לא עזר לך במאומה....אבל למה להתמרמר?
חשבת שיושב שם בן אדם מאחוריי המקלדת? בן אדם שטרח מזמנו והעניק לך מסר ממקום של רצון אמיתי לעזור ולהעניק.
אומרים בנימוס תודה לא התחברתי ועוברים הלאה, למה זה הפך אישי?
הזלזול הזה לא נעים לאף אדם.
גם אם אנשים בעבר פגעו בך בהונאה, זה לא אומר שכולם כאלה.

pynokyo

New member
מרגיז שלטמטום יש תכונה להתפשט

מסר של התחברות לאמת הפנימית - נו באמת?
מבחינתי מסר אמיתי אמור להיות אישי ולא פילוסופי אוניברסלי.
אפשר להגיד לכל אדם שהגיע הזמן שלו להתחבר לאמת הפנימית....
כשאדם מתיימר בעל יכולת למסור מסרים - שיקח בחשבון שמאחורי המקלדת יושב אדם - בדיוק כפי שכתבת בעצמך.
אי אפשר לצפות מכל אדם להיות אידיוט רפה שכל.
מצד שני, לא יכולתי לצפות למסר אישי מאדם שכל מה שאני יודעת עליו זה כינוי וירטואלי ואותו דבר הוא יודע עלי.
אין ערך למסרים כאלה - ולכן גם אין ערך להצעות כאלה על גבי מסך וירטואלי.

האמת הבנתי למה התעצבנת אבל

זה באמת לא היה נעים הצורה בה הוצאת את העצבים. ואגב אחרי ששאלת אותו הוא כתב לך פירוט קצת יותר אישי בקשר לאמת הפנימית וכל זה. כמובן שזכותך לא לקחת את המסר איתך הלאה.

pynokyo

New member
אני מפוקחת - יש שטויות שאנשים נאחזים בהם בשעת משבר

ויש אנשים שנאחזים בכל שטות שהם שומעים כאילו קיבלו תורה מסיני.
כל אדם זקוק לפעמים לחיזוקים ועידוד - ועצוב שיש כאלה שמנצלים זאת לרעה בשביל עשיית רווחים קלים.
מבחינתי מסר אמיתי זה מסר עם סימנים מזהים ולא משפטים כוללניים עם מסר אוניברסלי.
מסרים אמיתיים מתקבלים דרך חלום או דרך אותות בחייו של האדם עצמו - לפעמים אפילו דרך מישהו שלא מודע למסר שהוא מוסר.
מסרים מגיעים באופן ישיר לאדם ולא דרך מתווכים. המתווכים יכולים רק לעזור בפרשנות המסר אם המסר לא ברור לאדם.

את צודקת אם מדובר בשרלטנים

אבל א' הוא לא שרלטן וללא קשר אליו אי אפשר להסיק מתשובה אחת באינטרנט על כל האופי של האדם . את מפוקחת אז את יודעת כמובן שהסקת מסקנות נמהרת ונחפזת עלולה לגרום לך להטעייה וקצת רצח אופי של האדם השני
מסרים יכולים להגיע בכל הצורות שמנית וגם בתקשור. חג שמח

דרך אגב מהניסיון שלי גם מתקשרים טועים לפעמים לכן

את צודקת שלא צריך לבלוע את המסר בפה פתוח מידי ולקחת רק מה שמוצאים מתאים או כיכול לקדם

pynokyo

New member
מסרים אדם מקבל מתוך עצמו, סימנים, חלומות, אירועים, מפגשים

הכל מתוך חייו שלו - מתוך עצמו.
אדם זר יכול לעזור לאדם לפרש את המסרים - לא למסור לו אותם.

pynokyo

New member
מי זה א'? נראה שיש כאן פספוס למסר שלי בתגובה

מסר חייב להיות אישי עם פרטים אישיים - מסרים כוללניים אוניברסליים אין בהם כלום, מלבד כלי ריק.
זה לא עניין של טעות - זה עניין של הונאה, בעיקר הונאה עצמית.
לא ניתחתי אופי של אף אחד - זה פרשנות של הקוראים בלבד.
כתבתי בצורה ברורה - שלחפש את האמת הפנימית איננו מסר אישי - זה מסר שנכון לכל אדם באשר הוא על גבי הגלובוס.
מניסיון אישי - כשאדם מאמין במשהו או במישהו - קשה לו לוותר על האמונה, וויתור על האמונה זה כמו להיות תלויים באוויר, ללא קרקע יציבה. וזה מפחיד. לעיתים גם כאשר מפקפקים באמונה חוששים לנטוש אותה, בגלל חוסר ביטחון מהלא נודע, חשש מליפול לתהום.
ישנה אפשרות שכל המילים שאני כותבת כאן יפלו על אוזניים ערלות - למי שמכור לחזיונות שווא, לפטפוטי סרק, ולמשפטים ריקים מתוכן.
רק אדם עם עצמו יכול למסור לעצמו מסרים או לקבל אותם - כשאדם מתקשה להבין את המסרים הוא יכול לפנות למישהו שיעזור לו לפרש אותם.

זה לא הונאה לפעמים יוצא כללי חוץ מזה זה על גבי אינטרנט

ולא פגישה אישית אז המסרים עשויים להיות יותר כלליים זה לא הונאה כי הוא כותב מה שיוצא זה לא שהוא מחפש בספר איך כדאי לעבוד עליך.
חוץ מזה ממה שראיתי הוא כתב דברים נכונים עלייך את בעצמך אומרת שאת איבדת את עצמך כלומר את בעצמך מודה שאת לא מחוברת לעצמך ומתוך כך איבדת קשר לאמת הפנימית שלך ואת חיה ב"שקר"

למעלה