אוקיי... אז זה כמו שיוליה אמרה.! אני נכנסת מאח שלי.
ח חסבי New member 15/6/05 #69 תשמעי אם את בן או לא זה לא אכפת לי אני יודע שאת מעלה לי תעצבים עד שאני יגרום פה לדברים לא נעימים סתמי!!!! עשי טובה וזכותי להיות חרמן כמה שבא לי תגידי לי מה להיות לא! ואני באתי לפה כדי לדבר על גרין דיי
תשמעי אם את בן או לא זה לא אכפת לי אני יודע שאת מעלה לי תעצבים עד שאני יגרום פה לדברים לא נעימים סתמי!!!! עשי טובה וזכותי להיות חרמן כמה שבא לי תגידי לי מה להיות לא! ואני באתי לפה כדי לדבר על גרין דיי
W whatsername 234 New member 15/6/05 #75 אז אם באת לדבר על גרין דיי אז שב בשקט,אל תאיים,ותדבר על גרין דיי...
ח חסבי New member 15/6/05 #78 שמעי אני יאיים כמה שבא לי את נחמדה מה את מתערבת ולשניה הנשמה את עושה לי בחילה את מגעילה אבל מ'כפת לי
H HANSAMA New member 15/6/05 #89 החסה דיברה אלי לא אליך! אבל אני שמה - עליה, הסריחה כבר.. צרכים לזרוק אותה..
ח חסבי New member 15/6/05 #101 היי תרגעי גם לחסות יש רגשות! אני מודע שאני קצת דביל (נו מה חברתי הטובה ביותר היא גם חסה- שזאת ברבושקיס יעני שחר) חחחחח יאללה פותחים דף חדש... מה שלומך? ממצב?
היי תרגעי גם לחסות יש רגשות! אני מודע שאני קצת דביל (נו מה חברתי הטובה ביותר היא גם חסה- שזאת ברבושקיס יעני שחר) חחחחח יאללה פותחים דף חדש... מה שלומך? ממצב?