שלום לך
תראי, אני מודע לעובדה שהדברים האלה *קיימים*. ועדיין, לפי דעתי אתם יישמתם בתחקיר הזה כלל חשוב מאוד בחיים- מי שמחפש צרות, גם מוצא אותן. כן, אין שהספק שהכלל הזה תופס גם באינטרנט, בתור שיקוף של המציאות. אבל אם חושבים על זה קצת יותר לעומק... מה בעצם ההישג הגדול? שרכבתם על גל הבהלה מהאינטרנט של רבבות הורים מפוחדים, נכנסתם לצ'אט שנפתח למטרה הזו, שיחקתם ילדה אקסטרה תמימה, נאיבית, שמתנהגת בטיפשיות יתרה, שעושה פשוט את *כל* השגיאות הכי נוראיות, אחת אחרי השנייה ומשחקת בשלמות לתוך הידיים של כל סוטה מזדמן. נו באמת, תנו לבני הנוער לפחות *קצת* קרדיט? משהו בסגנון של לא להכנס לתוך גוב האריות, ליצור שם קשר אישי עם אריה שמודה מראש שהוא רואה להרע לה, לתת ישר את מספר הטלפון ואז גם סתם ככה להחליט: "ייאי, אני רוצה לפגוש אותו, בואו ישר נלך ונראה מי הבנאדם החביב שרוצה להכניס לי את הידיים לתוך התחתונים! זה חייב להיות כיף! כן, וגם נפגוש אותו לבד, אפילו לא נספר לאף אחד, כי לא יכול להיות שבנאדם כזה רוצה לפגוע בי! הוא בעצמו אמר שהוא רק רוצה לעשות לי טוב! ^_^"? ואחרי זה עוד מתפלאים איך התעורר החשד שלו... טוב, מה זה משנה מבחינתכם, עשיתם את שלכם, הדאגתם אלפי, רבבות, לא יודע אם אני אגזים או לא כשאומר מאות אלפי הורים שמתים לראות בילדים שלהם את כליל הטוהר והתמימות, עד כדי כך שהם באמת מאמינים שהילדים לוקים בנאיביות שגובלת בטיפשות. בסופו של דבר לא חידשתם כלום. יכולתם לקחת את הנושא ולהסביר אותו מנקודת מבט בוגרת, שתסביר איך באמת להימנע מהסכנות אבל גם איך לדעת לנצל את היתרונות של האינטרנט, והם לא מועטים. במקום זה בחרתם בדרך הקלה, שהיא זריעת פחד ופאניקה מפני הלא-מוכר בקרב אלה שלא כ"כ מבינים בנושא. וחבל.