היי לכולם...

CharmeD3

New member
ממש יפה!

התכנית מראה להרבה בני נוער המשוחחים בצ'אט לאיזה סכנות הם יכולים להכנס....

inbaly

New member
חס וחלילה../images/Emo13.gif

מספיק לי להתחזות לילדה בת 13... אני לא יכולה להתחזות גם לעצמי

דבורדק

New member
האם ניתן לקבל מידע נוסף?

צפיתי אתמול בתוכנית והקול של האדם איתו דיברת בטלפון נשמע מאוד מוכר. האם סיומת מס' הטלפון הסלולרי שלו היא 108 (חברת סלקום)? מאוד יעזור לי לדעת את המידע הנ"ל. תודה.

איזה טיעון מטומטם

אני מלך אנגליה. כמלך אנגליה אני לא יכול להתחזות למלך אנגליה.

55

New member
היי ענבל אני בתור בחורה קצת מבוגרת

ממך התרשמתי ממך לטובה את בוגרת לגילך לפי דעתי ואת אמיצה מאד ואני לא חושבת שהיו בנות שהיו מוכנות לעבור את מה שעברת מבחינה פיזית ומבחינה נפשית

הייי עניבלינג....../images/Emo24.gif

בהתחלה עוד לפני שהראו אותך ואמרו שאת זו שהתחזתה לנועה הוקרנה חלק מהשיחה ואני כזה חושבת לי-"מעניין מי זאת הילדה הזאת? מעניין אם אמרו לה מה לענות לו?" מזה נובע-שיחקת אותה אחלה!!! אבל יש לי מספר שאלות: 1-איך ידעת מה לענות?-כאילו המטרה היתה לפתח קשר? 2-מישהו ידע על מה שאת עושה חוץ מהמערכת של אמנון לוי וממך? 3-עכשיו, אחרי התוכנית, המטריד הזה במקרה שצפה בא-אולי ינסה להתנקם....חשבת על זה? בתודה...והערכה רבה...

inbaly

New member
תשובות../images/Emo13.gif

בהתחלה קיבלתי סיוע והכוונה מהצוות אבל בהמשך עניתי לו בעיקר מתוך אינטואיציה, פשוט שיחקתי ילדה בת 13. זה לא כל כך מסובך, הייתי פשוט צריכה לשאול אותו שאלות בצורה שתיראה טבעית ולענות תשובות אמינות. המטרה הייתה לראות לאן זה מתפתח. אני הייתי פאסיבית כל הזמן, הוא זה שיזם את הקשר - הוא זה שפנה אליי בצ'אט, שרצה לדבר בטלפון, שרצה להיפגש... הכל בא ממנו ואני פשוט היססתי או עשיתי עצמי נבוכה. זה דבר שכל ילדה בת 13 באמת הייתה עושה לדעתי... בקשר לשאלה האחרונה, הוא לא ינסה לדעתי, כי הוא יודע שכל ניסיון ולו הקלוש ביותר ליצור איתי קשר יביא לחשיפה שלו, והרי הוא לא רוצה שזה יקרה...

fisherlior

New member
המטרידן

אם זכרוני אינו מטעני פרסמו את שמו האמיתי בסוף התחקיר... הייתי מעוניין לדעת מה שמו. תודה!

למעלה