היי לכולם...

juanes

New member
ג'קו! ../images/Emo24.gif

נראה שנהנית בחופש הזה, היית זקוק לו. לפעמים זה טוב להוריד את כל הלחץ, במקומות שלא מכירים אותך, ולא מצפים ממך. אני כל כך סקרנית לשמוע ממך שירים חדשים, לחדש את הפסקול הקבוע, וכמובן לראות אותך בגודל טבעי (מה שעוד לא ממש יצא לי לעשות, אם לא נחשיב הופעה שבה ראיתי אותך ממש ממש מרחוק...). יופי שחזרת!
נחיתה רכה, נועה.

rifkin1

New member
מחכים לדיסק בקוצר רוח

ולהופעות. וכמובן מקווים לשמוע ממך קצת יותר. יש כאן המון אנשים שאוהבים אותך ותומכים בך!!!

בהצלחה..

ג'קו, בהצלחה רבה עם התקליט, תודה שכתבת כמה מילים. ותוספת קומית: הנה תמונה של ג'קו באמסטרדם.......

talytal

New member
../images/Emo6.gif נהדר!

איזה יופי!
גרמת לי להתגעגע אפילו לקרוקס הכתומות....

shongold

New member
קרן כרגיל ..ענקית איך עשית זאת ?

איך איתרת תמונה נדירה שכזאת..?! מקורות יודעי דבר..יפה יפה לך יקירתי.. מעבר לקרוקס ...הסקסיות..לעזאזאל...מה עם הקור...איפה מעיל השלג הערדליים..הצעיף כובע גרב....? לא דבר על קורררררררררררררררררררררררררררר..????? תעלומה גברתי מבקשת - את פתרונה...!

livi4

New member
מצחיקולה שון

היא הדביקה תמונה שלו על תמונה של אמסטרדם .

שון...

תתפלאי לשמוע שג'קו מאד פופולרי גם באמסטרדם
ג'קו נאלץ גם שם לרוץ מהפפרצ'י ההולנדיים ונאות לצילום אחד אחרי שפשט את ערדליו וכובע הגרב שלראשו... עוד ספקולציות יצירתיות לגבי התמונה, יתקבלו בברכה

shongold

New member
קרן..הוא שאמרתי את ענקית...

וואו..איך לא חשבתי על זה כמובן צלמים פפרצ'י אוף זה מתחיל...מסכן...מה שהבחור מוכן לעשות בשביל תמונת ..פפרצ'י. ....רגע אני נזכרת..דברנו כבר על יחצ"נות לא...?! הנה זה מתחיל.....

kapit5

New member
גלית את ענקית../images/Emo6.gif

את יכולה באותה שיטה "לישתול " את ג'קו אצלי בבית??? אוי זה ממש מדליק.האפשרות להדביק אותו לכל מקום. מדהים.

גלית את ממש כשרונית!../images/Emo106.gif

אם אני לא טועה את זו שמהתחלה עוד מהקמונה עשית לנו נפלאות בתוכנות שלך.. (אם אני זוכרת טוב,הייתה תמונה של ג'קו וג'ולייט לואיס חח , גם נראה לי ביצוע שלך בעקבות ראיון שהעלתי אז.. ), אם כבר את מתעסקת בזה, העליתי תמונה של guns n roses בשרשור בוקר טוב, אם בא לך תארגני מחדש שם את ג'קו במקום אקסל, נראה לי שייצא נחמד.. תודה ביי

הי שמיים...

כן, את זוכרת נכון.. תודה.. עשיתי שלוש ורסיות של ג'קו במקום אקסל, ככה בחפיף
אבל רק את הפנים. לשים ממש את ג'קו כולו במקום אקסל זה יותר עבודה כדי שזה ייראה טוב... אז אולי בהזדמנות.. אז הנה..

moon line

New member
יפה../images/Emo6.gif איך מתאים לו ...וסלאש

שווה יותר מאקסל
ותודה גלית

Rivka01

New member
ג'קו אם אתה פה כנס זה חשוב.

אממ קודם אני שמחה שנהנת באמסטרדם [נהנת נכון?] ואני כבר מצפה בקוצר רוח לדיסק שלך. רציתי לשאול אותך משו שקשור לחברה שלך הילה.. אממ היא סיפרה לך משו עעל פתק שהיא קיבלה? פתק שהיה רשום שם בהצלחה בזוגיות איתך וזה? זה מאוד חשוב לי ומקוה שקראת את זה במקרה. תודה.

למעלה