היי לכולם...

דורית41

New member
קרן,מצטערת שהתגובה שלי נכנסה באמצע

השרשור,כנראה כתבתי לפני שסיימת להעלות הכל.

kapit5

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif גלית את ע-נ-ק-ית

מדהימה,כישרון מהלך.אני לא יודעת במה את עוסקת אבל את פשוט אומנית. הנאה צרופה לראות שני הורסים בפריים אחד. חייבת לצרף לאךבום בקובץ של שעת יצירה.מקסים.

Nova5

New member
התייחסות לעבודות של קרן

קסם, פשוט ככה. את קוראת לזה "תמונות"...מישהו אולי יכול לקרוא לזה קולאז. אני קוראת להן יצירות. ויש כאן כמה שניתן לקרוא להן - יצירות מופת. אהבתי כולן. מאוד אהבתי את 2, 3, 4, ו - 15. יצירות מופת שלי - !7, !10, !11. !13 - כחול עמוק - אסורה לגיל הרך שלנו. ו"התמונה שלי" - תמונה מס'1 - תרתי משמע. ג'קו כג'זוס לצד של ג'וני (בפרופיל מזכיר להפליא את ג'קוש עצמו) על גופו של גיא......יש מצב "להשתיל" גם אותי שם? לרגל ט"ו בשבט? קרן, תודה לך, נהניתי מכל רגע ואמשיך ליהנות הרבה, אני מקווה, כי חזרת אלינו בגדול.

תודה רבה....

תודה רבה נובה! זה כיף לקבל כאלה תגובות. גם אני מאד אוהבת את 7, ו-10, משהו בתמונה 10 "מזכיר" (מתחבר) לי את "נובמבר rain" של guns and roses, ו-7 יצאה כל כך הזוייה ומציאותית!

rootteem1

New member
יואו את ענקית!!

מלכה! את כ"כ מוכשרת! מדהים! איזה חתיכים! משאף מהררררררר הורסי בריאות..............
תודה ענקית!!
תתארו לכן שג'קו רואה את התמונות האלו..=]

דורית41

New member
תמונה 11-

אותה אהבתי יותר מכולן. יש מצב שכך ג'קו היה נראה אם היה מסתפר?(לא,לא,אל תבהל,אנחנו לא מעלות על הדעת שתסתפר ,אלה סתם ספקולציות)

rootteem1

New member
אני הכי אהבתי את 4!! ../images/Emo99.gif

אבל לא נראה לי שעולה או יעלה בדעתו להסתפר... לפחות לא בזמן הקרוב ככה בעשר שנים הקרובות? חח לא לא סתם..... אנחנו מרשות להוריד את הקצוות.... בשביל שתראה קצוות לגמרי=]

rootteem1

New member
חח ברור ברור הקצנתי כמו תמיד....

אבל קצוות שרופים צריך... בבוא הזמן חח...

shongold

New member
התמונה הראשונה..הפנים זה הורג אותי

בלי להתיחס לגופו החסון של..גיא..הפנים - אם זה לא דמיון מדהים אני לא יודעת מה כן ....?! למרות פרופיל - חזית - שימו
על תאומים סיאמיים שמעתן...?!

shongold

New member
תמונה שלישית מהממת...אומנות לשמה

מדהיםםםםםםם הורסססססססססססס/יםםםםםםםםםםםםםם (סליחה בטעות הגבתי קודם ..בתוך היצירה שלך!!!)

למעלה