היי לכם

גאמי

New member
היי לכם../images/Emo140.gif

זה שאני כותבת סידרתית, כבר הבינו כולם מזמן (אני גם עוברת טיפול תרופתי מאוד מאוד אגרסיבי
, ללא הועיל עד כה). רציתי לשתף, להתיעץ, לשאול אתכם איך זה איתכם, קיצר רציתי שיחה צפופה איתכם.... להבדיל מהתיאוריה שאם הבלוג שלך כבר די מוכר, אתה לא זקוק עוד להמלצות, שכן תמיד יבואו לבקר שם, המציאות מוכיחה אחרת. אתה לא מופיע בשום מקום, לא זוכרים אותך עוד....לא כפי שהיית בימי הזוהר שלך
בכל אופן... לכן, כל פעם (ואני מקווה שלשמחת הרוב, כי אי אפשר לרצות את כולם) אני מפרסמת בין מומלצי היום, בפורום השכן את פוסטי, כך שגם אם אינני מופיעה במומלצים, לפחות חלק מכם בא לבקר....ובאים, לא מתלוננת. אך האם הייתם עושים זאת גם אתם? אילו חשבתם שהפוסט שלכם הוא ממש לא תירוץ לתשומת לב, כמו פוסטים שמסתכמים בשתי מילים כ: "מה המצב?" או "חטפתי היום קריזה" (3 מילים) ומיד מתפרסמים באיזור רווי צופים? וואלה תגידו משהו, אל תשתקו....האם אני צריכה לחוש לא נוח שאני עושה זאת?

דם דם

New member
לא הבנתי את הסוף

למה בדיוק התכוונת אבל היי אני הגעתי אליך לא דרך הפורום של המומלצים אלא תתפלאי אבל דווקא דרך פה כמו לעוד כול מיני אחרים *מגלגל עיניים*

גאמי

New member
נו בטח שאתה לא

חחח יודעת בדיוק לאחר מה, נכנסת אלי, חובב דם דם שכמותך
אז, מגלגל עיניים, אה?

דם דם

New member
בואי נא

את מתגרה בי הרבה בזמן האחרון לא היית צריכה להיות באיזה כיכר ליד שעון היום ב12 בצהריים

גאמי

New member
../images/Emo25.gifשמחה, קראת את תגובתי לך הבוקר?

אהבתי לאללה את התמונות שלך שקושרו בחסות מרי לו, יפה אחת, יאפ זה מה שאת...

ע ל ו מ ה

New member
בסופו של דבר, גם זה עניין של מוניטין

עם הזמן לומדים איזה בלוגרים ממליצים בשרשור ב-1762 על רשומות ראויות ואיזה "ממליצים" (כלומר מדווחים) על כל רשומה שלהם. אז מי שמדווח גם על רשומות "מה המצב?", עם הזמן ידעו שפחות שווה להקליק על ההמלצה שלו (בסגנון "זאב זאב"). מי שממליץ (גם עם על עצמו) רק על רשומות "נבחרות", שומר על מוניטין טוב יותר. כיוון שבכל זאת יש תחלופה לא קטנה בפורומים האלה, שאינם פורומי קהילה אלא פורומי תמיכה (אלה = קודם 807 ועכשיו 1762) הרי שהמוניטין משחק תפקיד קצת יותר קטן. אני משתמשת בשרשור להמלצה על רשומות "נבחרות" שלי (ועושה זאת יותר כדי להיכנס למומלצים מאשר לזכות בכניסות מאנשי הפורום עצמם. אבל לאחרונה הבנתי שזו כנראה מטרה אבודה לאור "עברי המפוקפק" עם מי שמחליט)

siv30

New member
עלומה אל תרגישי ככה

אני חושבת שפעם היתה תחלופה גדולה יותר בין המומלצים (אם אני לא טועה) והיום היא נמוכה מאוד וככה פחות בלוגרים נכנסים למומלצים. אפילו כשהרשומה שלי זכתה להכנס למומלצים תהיתי מתי היא תרד משם כי ביום השני שהיא היתה שם כמות ההקלקות עליה היתה נמוכה. זה גם הביך אותי אם לאמר את האמת כשביום השני הרשומה שלי עוד היתה שם. בזמנו אם את זוכרת סוקי העלתה את זה לדיון בפורום הבלוגיה והדיון לא הניב תוצאה לגבי קצב התחלופה. לפעמים, אחרי שאני כותבת רשומה מאוד מושקעת, בליבי אני מייחלת לחשיפה. אני לא גרגרנית, בחיי. אני לא תאוות פרסום. אני רק רוצה לפעמים לקבל את ההכרה, בשביל התענוג שזה גורם כשנכנסים לרשומה שלי 1000 איש ולא כמה בודדים כרגיל.

siv30

New member
../images/Emo99.gif תודה

גלית רציתי לאמר לך וניסיתי לנסח את הדברים שזה לא ישמע פלצני ולא הצלחתי. אז אני אומר לך ככה איך שאני יכולה: את צריכה להרגיש טוב עם הפרסום של עצמך, השקעת מגיעה לך ההכרה. הכרה ופרסום הם לא משהו בזוי כמו שזה נראה ונשמע כל פעם שהנושא הזה עולה לאוויר. אף אחד לא כותב בשביל להיות מפורסם, אבל לנוכח המאמצים שבלוגרים שמתמידים משקיעים בשביל לספק חומרים מעניינים לקהילת הקוראים שלהם, אין מן הנמנע שפרגון קטן, כמו פרסום בדף הבלוגיה או דף הבית, יכול להרים מורלית ולהזרים אנדרנלין לדם. אני מקווה שאני מצליחה להבהיר את עצמי נכון.

ע ל ו מ ה

New member
אני לא כל-כך עוקבת אחרי עמוד הבלוגיה

אבל ממה שקראתי בפורומים הבנתי שדווקא התחלופה יותר גדולה - כי כל פעם שמרעננים את הדף מקבלים אוסף אחר של מומלצים. 1000 איש
?!. השיא שלי לדעתי (כתבתי אותו פה פעם אבל לא ארוץ שוב אחורה בסטטיסטיקות) הוא משהו כמו 400 ומשהו, וזה לא שלא הייתי הרבה במומלצים. ו... בהחלט, כלל לא גרגרנות. סתם הכרה בקיום (מה את חושבת אני עושה פה כבר 20 דקות במקום ללכת לישון? מסניפה קצת משוב...
).

siv30

New member
../images/Emo6.gif שתדעי לך שאני רואה אותך כדמות

מרכזית בפורומים של הבלוגים והתרומה שלך באה לידי ביטוי לאו דווקא בבלוג אלא בנוכחות שלך שתורמת לכוון את הדיונים למקומות פוריים.

siv30

New member
אוף ואחרי ששלחתי שלא תעלבי

חלילה כי אין הדברים שלי באים להוריד מערך הבלוג שאת כותבת כמובן.

ע ל ו מ ה

New member
תודה ../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

(וכלל לא נעלבתי בשם הבלוג... מקומו בחיי אכן הצטמצם לו באופן טבעי ולכן גם נוכחותי בו)

siv30

New member
../images/Emo178.gif תודה

לרגע חששתי שפגעתי בך וזו לא היתה כוונתי

למעלה