היי לכם

../images/Emo13.gif נץץץץץץ

ככה אתה מסדר את הפורום? תעביר את ההודעות הנ"ל לשרשור של מפגש הפורום. אני אבוא למפגש אם עלומה תבוא (לחץ חברתי)... אני אביא מצלמה ואחשוף את התעלומה.

היה עד עכשיו בקושי מפגש אחד..

ואתם כבר קופצים לירושלים! על גבי הפורום אתם ממש מהירים.

ע ל ו מ ה

New member
../images/Emo122.gif לירושלים?!?! ../images/Emo6.gif

וואו, ואם אני לא אבוא את לא תבואי ולא יהיה ראיון?!?! איך אוכל לקחת אחריות כזו על מצפוני?! ומצד שני... ירושלים... זה נורא רחוק... אבל המצפון... אבל המרחק... בואי'נה! מרוב לבטים אני בסוף אשכח שזה יעשה לי אאוטינג!

TaxiMedia

New member
במזבלה קיבלתי מספיק כבוד

וגם אצלך... ובלי קשר, אם את שואלת אותי, המזבלה הוא בלוג הקריאטיב הכי טוב שיש ברשת. ואחד מבלוגי הוורדפרס שמנצל כמעט עד למקסימום את היתרונות של וורדפרס על מערכות בלוגים אחרים. כדאי להיכנס ולהתרשם. ואם כבר להיכנס אליהם אז עדיף להיכנס לפרינט שהם הכינו לי. חוצ'מזה, אני לא עוסק בפרסום אלא בשיווק. וכן, פרסום טוב גומר לי לגמור!

siv30

New member
../images/Emo6.gif שני את הורגת אותי

אני כבר לא יכולה להמתין לתשובה של טקסי.

Tali1912

New member
ידה ידה ידה

בקשר לפרסום רשומה בעדכוניישיין היומי, פעם הייתי מביאה אותה בלינקוששש נכון לעכשיו וקצת לאחור אחור כמעט ולא. אני רושמת רשומה עושה פרסם ויאלללה על הבאבבב אללללה. טוב להתראותים הולכת להיות חיילה
של חיל האוויר לכמה שעות < כתבתי באחד רשומות שלי , טוב מי שנכנס
יודע על מה מדובר
>
ג'וד שבייס

mary lou

New member
משום מה יש לי תחושה...

שכבר שמעתי את השיחה הזו פעם נו מילא, אולי זה היה בתוך הראש שלי. אני זוכרת, לפני שנים רבות, כשעוד היינו צעירים ופעורים, היית מאוד נבוכה להמליץ על עצמך תקני אותי אם אני טועה אבל לאט לאט יצאת מזה גם בפורום וגם במסרים לנעמה (או שזו לא היית את? הייתה פה מישהי כזו, נו) אני חושבת שאם ההמלצה (כמו שנאמר) נעשתה בשיקול דעת ולא סתם כפעולה שגרתית וקבועה, אין שום סיבה לחוש חוסר נוחות. ואם את חשה חוסר נוחות (או חשה שאת צריכה לחוש חוסר נוחות, או חשה שאת צריכה לחוש שאת חשה חוסר נוחות וכו') את כדאי פשוט להמליץ על קצת פחות. העיקר שאת תהיי שלמה עם זה*
*תגובה זו אינה תקפה לטרולים וחבריהם (ונכתבה מתוך ידיעה שזה לא המקרה).

גאמי

New member
אז בסדר אם ככה!!!!

אחלה המלצה, להקטין מינונים, נשמע הגיוני, רק מה.....אוף אני בחורה לא הגיונית לחלוטין, אבל טוב ננסה...אתאפק שעה שעתיים, מקסימום אתאשפז מרצון יחד עם הגבר הנרדף.....עושה רושם ששנינו סידרתיים. ננסה, בסדר....מבטיחה לנסות ולא לקיים (אני כבר מכירה את הפאטיש שלי).

mary lou

New member
לא אמרתי להקטין P:

אמרתי שתפרסמי במינון שירגיש לך נוח ונחמד :)

בעבר נהגתי להמליץ על כל פוסט שלי

וזה כי ישבתי ועבדתי על כל פוסט ופוסט המון המון זמן.. עכשיו המצב השתנה (מרצון) ואחרי שהשגתי פחות או יותר את קהל הקוראים שאני רוצה, אני נוהג פחות להמליץ על עצמי למעט מקרים חריגים בהם אני רואה לנכון להמליץ על עצמי. בכללי אני חושב שלא הייתי ממליץ על פוסט שלי שלדעתי הוא לא ראוי להמלצה - בסוף זה יאבד מהטעם שלו ולא תהיה להמלצה כל משמעות. זו דעתי לפחות.. אבל את לא צריכה להגיש לא בנוח - אם את רואה לנכון להמליץ, אף אחד לא ימנע זאת ממך!

גאמי

New member
תודה נץ כחול../images/Emo140.gif

לא ממליצה סתם
אני חושבת שחשוב לי להבהיר את הנקודה למען הסר ספק.

suki da yo

New member
ואגב, אם כבר משהו מפריע לי באמת

זה אנשים כתובים בענק "אהבתם?!?! לחצו כאן" בתוספת חץ ענק. זה לא שונה מחלוטין מחלונית התגובה הפתוחה של תפוז שנועדה להזכיר לאנשים מה הם יכולים לעשות, ואין ספק שזה עובד, כי המון מהפוסטים ברשומות אהובות הם כאלה שביקשו\התחננו שנסמן שאהבנו.... אבל עם כל כמה שאני שמחה שאוהבים אותי, לבקש את זה נראה לי נמוך יותר משאני מוכנה לרדת..... זה כי אני מוזרה? או שמישהו מבין על מה אני מדברת?

למעלה