היי לכם

siv30

New member
../images/Emo6.gif טקסי

אתה יכול לכתוב ברחל בתך הקטנה שסיו חשבה...אני לא אכה אותך נמרצות
למרות שלדעתי יש הבדל בין עיסוק בסטטיסטיקות יומיות לבין עיסוק בפרסום וקידום בשער. זה נראה אותו דבר, אבל לא לגמרי זהה. ואני שמחה לדעת שהיית מקדם אותי

גאמי

New member
טקסי מדיה!

אני חושבת שאתה בחור מבריק, הכתיבה שלך אינטליגנטית ואני מסכימה עם כל החלק הראשון שכתבת אני גם חושבת שזה אחלה רעיון שרשור אוף לפוסטים, בעיקר לכאלה שמפרסמים באופן קבוע והרבה, אבל.....וזה אבל גדול, . אני חושבת שמה שעשית בחלק השני של התגובה, הוא פשוט לא הוגן, אני מצטערת, כך אני חשה.....הרגשתי חוסר נוחות מאוד גדולה כשקראתי את דבריך, לא כי אני טיפוס שמנסה לשמור על סטטוס קוו, אלא כי אני לא טיפוס שסוגר חשבון בפרהסיה, רציתי שתתייחס לדבריי ולא תיקח אותם למקום כזה, הופתעתי לאמיתו של דבר..

siv30

New member
גאמי על מנת להחזיר את קור רוחך

ולהסיר את אי נחת רוחך, תרשי לי לספר לך שהיהודים בכלל הם עם שכל היום עוסק בבוכלטריה קטנה. בל נשכח שהמקצוע נעוץ בתפקידם משחר ההיסטוריה כמלווים בריבית (לפעמים קצוצה ולפעמים לא). אז פנקסנות, הוא תחביב לאומי הייתי אומרת. אני פשוט דילגתי על הקטע הספציפי הזה והגעתי לשורה התחתונה
שבת שלום

גאמי

New member
../images/Emo6.gifרשמתי (רואה? גם לי יש פנקס)

ומאז הבלוג, גם סוג של יומן אישי.... ממני פנקסנית....שרושמת המון על החשבון.

TaxiMedia

New member
גאמי

קודם כול אני לא הראשון שהתייחס בתגובתו אלייך למשהו אחר. לאמיתו של דבר אני חיזקתי דברים של מישהי אחרת שהגיבה לך. שנית, זה המקום היחיד שאפשר להעביר בו ביקורת ולצערי זו התחושה שלי. שלישית, אני מבין את אי ההסכמה שלך.

גאמי

New member
../images/Emo141.gifאז הנה ציטוט של סיון: אז אנחנו בסדר../images/Emo13.gif

mary lou

New member
רק טקסימדיה יביא שלום../images/Emo70.gif

טוב, אני לא אגיד את דעתי הלא חשובה על אף אחד, ולו מפני שאני לא רוצה שמי מקוראי תגובה זו יסגור איתי חשבונות ביום מן הימים כשהוא יהיה מנהל הבלוגיה/תפוז/האינטרנט. אבל אחלה גילוי נאות. אני בעד שתגלה גם את השכר...

mary lou

New member
אוח, נו...

אי אפשר להתעשר משום דבר מהנה בעולם הזה לעזאזל העבודה הקשה :)

TaxiMedia

New member
את סקרנית שזה משהו.

מן הסתם קצת יותר. מן הסתם אני עובד באזור מגוריי ואני לא נזקק להתייצב בבניין תפוז על גבול רמת גן בני ברק. חוצ'מזה, שבמסגרת עבודתי אני מקבל רכב ועוד כמה תנאים שלא הציעו לי כאן. רוצה לראיין אותי? יאללה, את מוזמנת לירושלים!

וואו עד ירושלים

את מרי לו פגשתי בעזריאלי. שווה לגור בעיר הקודש, אוויר הרים צלול כיין וריח אורנים... נראה לי שבמזבלה צריכים לראיין אותך, לא? אבל עזוב כמה אתה מרויח, יותר מעניין אותי לדעת איך הגעת להרויח את זה? האם למדת קודם פירסום או שהתברגת לשם בדרך פלא?

siv30

New member
תפגשי אותו בתחנה המרכזית החדשה

גם אני אבוא

TaxiMedia

New member
יאללה, מפגש בלוגרים ירושלמי?

הכניסה לזקנים בלבד. מגיל 21 ומעלה
.

למעלה