היי לכם

גאמי

New member
כן, מאוד מסכימה לגבי המוניטין

רק שקורה לי משהו מוזר והזוי לחלוטין, לא יודעת איך להסביר, אך כמעט כל פוסט בזמן שאני כותבת יוצא מאיזה שהוא מקום פנימי וכל כך נכון לי באותם רגעים וכמובן האימפולסיביות שלי מנצחת אותי כל פעם מחדש ואני מוצאת את עצמי כותבת על הפוסט בפורום השכן, ולו רק על מנת שאתם (כי זה אתם שם) תקראו אותי, יש לי תחושה שגם הנרדף שלנו פועל בדיוק מהמקום הזה, הפנימי, אז בזמן אמת המוניטין שלי (שאין לי מושג אם הוא מפוקפק או שלא) מפנה מקומו לצדדים ילדותיים שלי שדורשים, עכשיו אני, כי ההוא הלך, עכשיו אני כי הייתי מוכרח....חסר לכם אדיוט? ועלומה, לא הבנתי למה התכוונת ב"עברי המפוקפק", קורים דברים שאינני ערה להם?

ע ל ו מ ה

New member
יפה כתבת

"כמעט כל פוסט יוצא מאיזשהו מקום פנימי וכל-כך נכון לי". צודקת. גם אני הייתי משוויצה כך ברשומות שלך, מאותה סיבה. ו... כן...
כנראה גם הוא עושה זאת מסיבה דומה, ובכל זאת משהו בהבנת העולם החברתי עושה את הצעדים שלך נכונים יותר. ב"עברי המפוקפק" התכוונתי למה שעוד יש לו שאריות בבלוג שלי, 2 רשומות אחורה, וגם פה היה על זה דיון קל באותו זמן. הרוב היה במסרים, אבל יש לי תחושה שהיא בין שמירת טינה לבין הדור שלא ידע את יוסף... (וכיוון שיוסף גם כותב הרבה פחות, אז כבר אין הרבה סיכוי שידעו אותו...
).

גאמי

New member
קודם כל, תודה תודה, תודה

כל כך הייתי זקוקה לחיזוק הזה, כל כך. ובאשר לתחושות שלך, כל כך נורא להסתובב עם תחושה כזו, הלוואי ויכולתי לעשות משהו כדי להוכיח לך שאת טועה, אך כנראה ששוב אינני בקיאה ביותר בכל הדברים הנעשים מאחורי הקלעים. אני מצטערת מעומק לב שכך את חשה, זה נורא לדעתי.

ayala26

New member
כל פוסט?

אני לא. קודם כל יש לי קוראים קבועים וגם אנשים מגיעים אלי לרוב מגוגל, תגיות ופורומים שאני כותבת בהם. אני לא חושבת שלכל פוסט שלי יש עניין לציבור הרחב. היו כאלו שחשבתי שכן ושמתי הודעה בשרשור המומלצים. כל פוסט כזה (אני חושבת שהיו 5 כאלו) הגיע גם לעמוד השער.. וגם תמיד עם התקציר שאני כתבתי לו כך שאני מניחה ששיקול הדעת שלי מוצלח!

גאמי

New member
../images/Emo140.gifכנראה ששיקול הדעת שלך באמת מוצלח!

אני לא מנסה להפעיל שיקול דעת, אימפולסיבית לגמרי לפחות בכל הקשור בבלוגיה, כאן אני מתפרקת, שזה אחד מיתרונות הוירטואל, לכן פחות עסוקה בלקלוע לטעם הציבור הרחב.

ayala26

New member
נראה לי שלא הבנת את מה שכתבתי

לא דיברתי על הפעלת שיקול דעת בכתיבת הרשומות אלא על הפעלת שיקול דעת בהמלצה על רשומות במקום להמליץ על כל רשומה שזה מה שאמרת שאת עושה - מפרסמת כל פוסט. הבלוג שלי אישי. מה שאני כותבת לא מעניין את הציבור הרחב. אלא בדרך כלל מי שכותב בלוגים באותו נושא ומשתתפים בפורומים שאני משתתפת בהם. על כמה פוסטים שחשבתי שיכולים לעניין ציבור יותר רחב מציבור קוראי המלצתי והיו גם כאלו שנבחרו על ידי עורכי השער של תפוז. ומדובר בערך ב-5-7 פוסטים ויש לי יותר ממאה. שיקול הדעת שאני מפעילה הוא האם אני חושבת שלרשומה הזו שכתבתי בבלוג האישי שלי ולא על מנת לפרסם יכולה גם במקרה לעניין את הציבור הרחב.

גאמי

New member
כן, כן הבנתי היטב איילה

זו סוגיה שקשורה בנושאי הכתיבה. כמובן שיש בלוגרים שכותבים על דברים אישיים יותר ואז באמת אין המקום להמליץ אך הכתיבה שלי גם אם לכאורה אישית, הרי שבדרך כלל אני מנסה להציג תמונה הקשורה להתנהגות אנושית גלובלית, כך שה"פרטיות" של הנושאים, זו רק קוסמטיקה, בדרך כלל הדברים הם דברים המתרחשים בדרך זו או אחרת למרבית האנשים, אם בדרך התחושתית, התגובתית וכו', קצת דומה לסטנדאפ, מדוע מצחיק אותנו? כי אנו מוצאים שם את עצמנו. כן רשומות אישיות לא יגיעו אצלי לפורום לשם המלצה. שבת שלום לך גלית

ayala26

New member
אי הבנה../images/Emo140.gif

בגלל הודעתך הקודמת שבה נראה שפרשת את הפעלת שיקול הדעת שציינתי כ "עסוקה בלקלוע לטעם הציבור הרחב" וזה לא מה שאני עושה. אני ממש לא מתעסקת בזה, לא שזה רע אבל זה לא מעניין אותי להתעסק בזה. לפעמים אני כן ממליצה על הודעה שלי על ידי קישור בהודעה אבל לא בפורום הבלוגיה אלא בפורום שקשור לנושא למשל פורום הורות טבעית.

suki da yo

New member
../images/Emo140.gif תרגישי בנוח ..

הרי כולנו כאן בשביל הפידבק. יומן אישי סודי וכמוס אפשר לכתוב בלי לפרסם. מי שבוחר לפרסם עושה את זה בשביל ההכרה, בשביל התגובות, ובשביל האגו. זה ממש לא דבר רע. מי שמשקיע בבלוג, בעיצוב ובתוכן, ובאמת נותן מעצמו, מן הראוי שיקבל "תמורה", ובמקרה הזה התמורה היא התגובות, ההקלקות, ה"אהבתי" שעושים את הכל ליותר נחמד....

חהמן

New member
חה!

לנו אין שום בעיה לפרסם את עצמנו שם. למען האמת אנחנו עושים את זה כל יום. אם להיות באמת כנים, בצלאל היה צריך לבקש מאיתנו לחכות שהוא ייפתח את השירשור ולא לפתוח אותו בעצמנו כל בוקר. מצד שני, אנחנו באמת מפרסמים קומיקס חדש כל יום, וזה לא סתם רשומת "מה נשמע אנשים? תגיבו!" וחוץ מזה, לנו אין שום בעיה עם לצעוק "זאב זאב!" אנחנו חושבים שזה די מצחיק לצעוק את זה. אנחנו ממליצים לכולם לנסות את זה. במיוחד במקום ציבורי, איפה שהרבה אנשים ישמעו אתכם צועקים! חה! אנשי חה!

גאמי

New member
חה, חה, חה: זאב, זאב!../images/Emo107.gif

נו טוב היה רק אייקון כזה, אבל הכל נשאר במשפחה. גמרתם אותי עם פתיחת השרשור אצל בצלאל ושוב הוכחתם שטירוף יכול להיות דוקא דבר חיינני עד מאוד.

TaxiMedia

New member
תרגישי טוב.

כבר מזמן אמרתי, גם בפורום הזה וגם אצלי בבלוג, שאנשים כותבים בלוג פומבי בעיקר בשביל הפידבק שהם מקבלים בחזרה. תגובות/ מנויים/תנועה וכו'. מנחם אותי לראות איך פתאום כולם מסכימים שהטריגר הזה אכן קיים (ראי התגובות שקיבלת) למרות שבזמנו, כשנלחמתי על דעתי הזאת היו שניסו להציג אותי כאובססן לפרסום בגלל הדעות שהפרחתי לאוויר. כמו כן, בזמנו, גם אני נהגתי לפרסם רשומות בפורום הבלוגיה והייתה לי תקופה שפירסמתי גם בפורום המומלצים. כשפירסמתי באחד משני הפורומים האלו זה היה יותר בגלל שחיפשתי פלטפורמה שניתן לפרסם בה רשומות מבלי לעבור על חוקי הפורום. עם הזמן, הורדתי גז. בעיקר בגלל שהרגשתי "לא נעים" כפי שאת מרגישה וגם בגלל שראיתי תנועה בבלוג מבלי שנזקקתי לפרסם אותו. רוצה לאמר, לדעתי אין פה ממש קטע של שיקול דעת משום שאת מפרסמת שם לאו דוקא בשביל שמישהו יקדם את הרשומה, אלא משום שאת מעוניינת שעוד מספר אנשים ייחשפו אליה. לכן, אולי כדאי שהפורום הזה או הפורום ההוא ירימו את הכפפה ויציעו OFF שבועי או יומי שתכליתו פרסום רשומות. לאו דוקא מומלצות... פשוט להשמיט את המילה "מומלצים" ולהכשיר את מה שגורם לך ולי ולבלוגרים אחרים להרגיש לא נוח, לא נעים, שלא בצדק. בקשר לתהיית "עלומה" על כך שהמנהל הנוכחי עדיין לא קידם אותה ושאולי הוא מתחשבן איתה על משהו אחר, כול שאני יכול לאמר למרות שיש לי הרבה מה לאמר, זה להגיד בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים, ש.... אני מסכים עם כול מילה שלה. גם לטעמי, הוא חשבונאי לא קטן בניגוד למנהלים אחרים שראו רק את טובת הבלוגיה... אגב, קבלו סקופ. כול "המפרגנים והאוהבים" שלי, לפני שסגרו עם בצלאל על ניהול הבלוגיה התפקיד הוצע לי על ידי מישהו מאוד בכיר מתפוז. מפאת כבוד המציע/ה אני מנוע מלפרט את כלל השיחה שנערכה בינינו ואת זהותו/זהותה. למה לא הלכתי על זה? זה פשוט לא התאים לי וסירבתי (בעיקר השכר שהוצע והתחום שאני עוסק בו כיום). למה אני מזכיר את זה? רק בגלל דבר אחד, אני בטוח שאם הייתי לוקח את התפקיד אף אחד לא היה טוען שאני מתחשבן איתו. גם את ההוא וההיא הייתי מקדם. לילה טוב. * הערה - כול מה שכתבתי כאן + הסקופ, הכול אמת. ואין שום קשר בין מה שכתבתי לעובדה שאני סטלן לא קטן ולשעה המאוחרת.

TaxiMedia

New member
תיקון קטן

"למה הזכרתי את זה? רק בגלל דבר אחד". לא נכון. למען הגילוי הנאות, הזכרתי את זה בעיקר בגלל האגו. סורי.

חחח... הממ...../images/Emo6.gif

מתחיל להיות מענין פה מרגע לרגע. אני בחורה, אני נסחפת אחרי רכילות מרושעת.

וילה אם כבר פתחנו את זה

אז לי בצלאל הציע לכתוב טור מומלצים בפורום הבלוגיה. שאלתי אותו "וכמה כסף אני אקבל על זה?" אז הוא ענה לי 0 שקלים מאופסים. עניתי לו שאני מסרבת כי התשלום נמוך מידי. חוץ מזה שכשחושבים על זה זה הרעת תנאים, ועל הרעת תנאים צריך לשלם. הרי בבלוגיה אני אאלץ להמליץ רק על בלוגים מתפוז. אני אהיה מחויבת ל"תפוז" ול"פורום". בקיצור אני אעשה את התפקיד של בצלאל, הוא ינוח, ואני אעבוד קשה בשביל אפס שקלים. אם האתר היה התנדבותי, אז מילא, אבל תפוז הם אתר מסחרי! ייתכן שבגלל זה אני מותרת על כמה כניסות שיכולתי לקבל מהפורום. ייתכן שגם העלבתי את בצלאל והוא כועס עלי, אין לי מושג. בכל מקרה אני לא מצפה שימליצו עלי בתפוז, גם בגלל שאני לא נאמנה לאתר, וגם בגלל נושאי הפוסטים שלי. לדוגמא, לא את כולם מענין לקרוא ביקורת לבלוג של מישהו אחר. אם אני מחליטה שאני לא מסתמכת על הפירסום התפוזי, נפתחות לי הרבה דרכי פירסום אחרות. דרכי פירסום שיותר מתאימות באופן אישי לנושא הבלוג שלי. ואם כבר פתחנו את זה, סיב הרבה מהרשומות הטובות שלך, הם מאמרים בהיסטוריה אומנות וספרות. הם לא מתאימות לפרסום בדף הראשי של הבלוגיה. זה לא מכובד לשים רשומה בהיסטוריה לצד רשומה על סקס, או על הנשיא קצב. זה לא אומר שאין לה מקום. פשוט צריך לפרסם אותה במקום אחר. במקום בו כן מפרסמים רשומות מקצועיות, באיזה אתר של פרופסורים או משהו כזה.

siv30

New member
../images/Emo123.gif רק אני לא קיבלתי הצעה

אני מתחילה להרגיש שתמיד דופקים את השחורים

למעלה