היי

amb2

New member
הנה עוד קצת חכמת חיים תקראו חברים יקרים

"תבין איך כל הדברים שנראים לך דרמטיים הם הכל דברים חולפים, דברים זמניים. איך גם אתה זמני. תבין ששום דבר לא שווה לכעוס בעבורו, כי הוא לא אין סופי. תבין שעליך לנצל את המצרך היקר ביותר שיש לך שהוא זמנך בצורה הטובה ביותר, דהיינו על ידי שמחה ואושר מהזמן שאתה חי".

הלומהX

New member
אם לדייק

משהו שממש מוגדר כסטוץ - היה לי פעם אחת. אבל אני לא חושבת שמגיע לסטוציונרים למות. אם כבר, אז מגיע לאנסים, לבהמתיים שובניסטים ומגבילי חופש הפרט - למות.

הלומהX

New member
אה וגם

אם זה היה תלוי בי, אז עונש ללקוחות של זונות. וגם זה בצורת טיפול פסיכולוגי מאסיבי, הם הרי לא מבינים לאיזה נזק מזעזע הם גורמים.

Berethor

New member
הם לא מבינים

בטח שהם מבינים, פשוט זה לא מעניין והם מתעלמים. ואם כבר אז קודם לעניש תסרסורים. הסלחנות לעברות מין ולזנות היא כזאת בגלל יחסי הציבור של הסרסורים, בסיגנון "מין זה כמו אוכל".

הלומהX

New member
לצערי הם לא מבינים

הם עוד חושבים שהם עוזרים להן ( "מה קרה לך היא עושה ים כסף", "היא נהנת מזה", "היא בחרה בזה", "אני עוזר לה" ולא חסר זבלים מפגרים ומטומטמים) וגם גברים נאורים יחסית לא מבינים מה הנזק בללכת לזונה ואיזה גלגל של דיכוי וסבל זה יוצר. לא יודעת מה יותר גרוע, שהם לא מודעים לסבל של הזונה ולתיעוב שהיא חשה כלפיהם, לחיים שהביאו אותה לזה ולמה שעוברות רובן או שהם מודעים ומפיקים מזה עינוג/לא אכפת להם. מה שכן, חלקם (אלה שהמצפון מדגדג להם) תמיד מוצאים איזו זונה אחת שהתראיינה ואמרה שזה מבחירה וכו', ואז מרגישים ממש ממש טוב עם המצפון שלהם

Xylophone

New member
שאלה לי אלייך

איך בכול זאת קיימת יחסי מין ועוד סוערים אם איבר המין כול כך מגעיל אותך ומה שיוצא ממנו? הרי זה בטוח "יצא" בזמן קיום יחסי המין. כאילו, איך התמודדת עם זה? נשמע שממש יש לך טראומה מאיבר המין הזכרי, אך עדיין את מסוגלת לשאת אותו. מוזר... אצלנו פה בפורום יש הרבה א-מיניים שבטח גם לא יכולים לשאת את כול זה, אך זה לא גורם להם בכול זאת לעיתים (גם אם רחוקות) לקיים יחסי מין.

snoopytush

New member
אני עם ראש פתוח

איכשהו אני תמיד פוגשת אנשים שיש להם סיפור מוזר עם המיניות גם פגשתי סטרייטים מוזרים...

Berethor

New member
יש לזה תשובה

מין אוראלי. עכשיו תביני מאיפה באו הטראומות. מצד אחד "רק אם יש בהם משיכה עזה ואלמנט רומנטי" מצד שני "אחרי סקס, אני רק רוצה שהוא ילך, פשוט ילך כבר חיחי, לא יכולה לסבול אותו לעוד שניה" רומנטיקה במלוא הדרה אם נשפוט לפי מה שמוגדר רומנטי בעניה(אובייקטים מיניים, סקס סוער וגרוש) נראה שהעולם מלא באנשים רומנטיים.

הלומהX

New member
בכלל לא דיברתי שם על רומנטיקה

הפרדתי לחלוטין בין הדברים. אתה חי בסרט שמין אוראלי הוא דבר נדיר, למרות שהוא נורא נפוץ (ואגב אני לא יורדת:) התגובות שלך רק מוכיחות כמה אתה אדיוט:)

Berethor

New member
סתם ילדה מעצבנת

מזה החיוכים האלה כל משפט והקללות. יופי שלא דברת על רומנטיקה, רק שהזכרת "אלמנט רומנטי". כדי להבין תטימטום שלך ותמהות של מה שאת אומרת צריך רק לדלג על הבולשיט. "משיכה עזה זה רומנטי", "אחרי סקס, לא יכולה לסבול אותו לעוד שניה." זה הכל סטוצרית נימפמנית. אין ספק שאת יורדת, לכן זה לא נראה טוב ומגעיל אותך מה שיוצא. זה נדיר ובזוי, אבל במקרה שלך זה רק כדי שתשתקי.

הלומהX

New member
אתה רוצה להגיד לי

שאם אתה רוצה זוגיות, אז אתה יותר טוב/בריא/נכון/צודק ממישהו שלא רוצה זוגיות או לא רוצה קשרים בכלל/לתקופות ארוכות היו פה נדמה לי 2, לפחות בחורה אחת ובחור אחד שאמרו שהם בכלל לא מעוניינים - לא בסקס, לא בזוגיות ולא בכלום. אני האמנתי להם לגמרי, כי מה לעשות - זה אפשרי. לא כולם מעוניינים באותם דברים. לא כולם תלותיים מגעילים שלא יכולים להסתדר בעצמם (בלי לפגוע באלה שיש להם באמת קשר רומנטי) וצריכים איזה מבשלת/משריצה/מנקה. אז יש כאלה שזקוקים מאוד לסקס (גם לי קשה מאוד להבין אותם), יש כאלה שאובססיבים לזוגיות ועוברים מקשר זוגי ארוך למשנהו, בלי להיות טיפה לבד יש כאלה שנמשכים לגברים ומתאהבים בנשים, נמשים לנשים ומתאהבים בגברים יש בחורות שרק רוצות שיתאהבו בהן ויש בחורות שמכורות להתאהבות. יש אנשים שלא זקוקים לסקס, אבל הוא לא מעורר בהם גועל. יש אנשים שלא זקוקים לו, אבל יכולים להנות ממנו. יש אנשים שסקס מעורר בהם גועל, יש כאלה שזוגיות מעוררת בהם גועל, יש כאלה שאיברי מין מעוררים בהם גועל יש כאלו שאוהבות לרחף ברומנטיקה ולא אוהבות זוגיות, יש שלא חושבות כלל על כל התחומים האלה. קודם כל תפנים שכל האופציות האלה קיימות ותהיה בטוח שגם אופציות המשלבות משיכה-דחיה גם יחד מכל אלו. ומה שאתה קורא לו "לדלג על הבולשיט" - אלה דווקא הדברים הכי חשובים שכתבתי, זו הסיבה שאתה מתעלם מהם.

Berethor

New member
ברור שזוגיות יותר טובה מסטוצים

קודם כל אני לא צריך ולא חייב זוגיות, אני יכול לחיות טוב מאוד לבד, בלי זוגיות ובלי מין, לא צריך כלום. מישהו שלא רוצה מין וזוגיות זה לגיטימי ובסדר גמור, אבל מישהי שרוצה רק סקס ולא זוגיות, זאת סטוצרית מופקרת. אל תנסי לכנס לקבוצה שלא רוצה כלום, כל מה שאת רוצה זה סקס מזדמן, הדבר הכי נדוש ולא חשוב לא-מיניים. אז כן אם כבר מין ואם כבר זוגיות אז בצורה נורמלית ואנושית ולא בצורה תת אנושית,חייתית ומופקרת. את מנסה להיות הכל מהכל אבל את בעצם כלום. "צריכים איזה מבשלת/משריצה/מנקה" כמה שאת עלובה, אם זה הדעות שלך על זוגיות לא פלא שאת סטוציונרית. מה גם שזוגיות אצלך זה לסקס. מה הקשר להסתדר לבד, אם את חושבת שזאת הסיבה לזוגיות אז את ממש טפשה ושטחית. בתור אחת שמטיפה על שובניזם, את בעלת דעות מאוד שובניסטיות בעצמך, נראה שזה מהות של קשר, או זה או סקס. לא כולם מחפשים שפחה, חלק רוצים בת זוג. אף אחד לא זקוק לסקס, זה רק מיתוס, התמכרות ושקר. כל הרשימה הזאת לא מעניינת, לא אכפת לי מזה , אצלי הכל יותר פשוט. אני מתעלם ממה שבא לי, את רגילה לזה במלא, הבנת אותי.

amb2

New member
כדי לעמוד מאחורי דיעות כאלה נחרצות

צריך להיות אדם עם אופי מאוד חזק. כזה שלא דופק חשבון מה יגידו כולם ושלם עצמו מאוד איש כזה יהיה ממש מאושר בחיים שגם ככה הם זמניים

Berethor

New member
גם כדי להבין את זה צריך להיות אדם חזק וחכם

אני שונא צביעות ופוליטיקלי קורקט, הנשים כאן נזהרות שלא לפגוע ופוחדות להגיד מה שהן באמת חושבות, אנשים כמונו אומרים מה שהם חושבים, שיש שאלה יש תשובה, תמיד צריך לבחור ולהחליט, לא לברוח מהחלטות ואמירות של מה נכון ומה לא נכון. מי שלא מוצא חן בעניו כנות שילך לעזזל.

הלומהX

New member
הן דווקא אומרות לך בדיוק מה שהן חושבות

רק לא רוצות שזה ידרדר לתת רמה .

הלומהX

New member
עובדה שרוב החיים

אני לא רוצה כלום בהקשר הזה. לא סקס, ובטח לא זוגיות. בניגוד אליך, שאתה כן מאוד מעוניין במשפחה. אתה פשוט מנסה להטיף לאנשים שלא רוצים זוגיות, לטעון שהם - טועים, נמפומנים ומופקרים, גם אם הם האנשים הכי עדינים, הכי רגישים והכי ישרים. תאמין לי, שגם אם הם יכנסו לזוגיות בניגוד לרצונם, הם יסבלו עמוק בפנים, כי מדובר בריצוי החברה ולא ריצוי עצמם (שוחחתי עם נשים שהיו בזוגיות 3-4 שנים והגיעו למסקנה שזה היה למעשה ריצוי של תבנית חיצונית ורק ציער אותן, אבל יש אנשים שיודעים זאת גם בלי לנסות). כמו שא-מיניות היא אבולוציונית, גם הפיכת הסקס לתענוג עילאי שלא קשור להתעברות, זוגיות ומה לא, היא אבולוציונית. אני לא מנסה להיות הל מהכל, אלא מתארת את התחושות שלי, כי לא מעניין אותי להיות מי שאני לא. יש אנשים שמודעים לרצונות שלהם, בניגוד אליך. הלוואי ואני לא אינדיבידואלית, הלוואי ויש המון כמוני, זה יעזור לאנשים להבין אותי. אני לא מנסה להיות חלק מקבוצה מסוימת (שמתי לב שמה שהכי מעניין אותך זה להוציא אותי מתחום שיוך לקבוצות), וגם לא מנסה להיות אינדיבידואל, אלא מטיפה לאינדיבידואל וקבלת השוני. אולי תסביר לי מה מופקר בקשר שבו אני ממעטת בפגישות, לעומת אנשים שנמצאים בקשר עם מגורים משותפים ואין להם לאן לברוח - דווקא הם המופקרים, במובן של מופקרים בידי מישהו (ואני שומעת לא אחת על מקרים כאלה), שלא נדבר על העובדה שהם כמעט תמיד בוגדים אחד בשני, זו הדרך שלהם להתמודד עם המצב האבסורדי כנראה, כ"כ מגעיל אותי שהם מעדיפים/ות לבגוד מאשר להיות לבד ולתפקד ביושרה. ברור שאני לא מתכוונת לרצון אמיתי של 2 אנשים, אלא מה שקורה עם הרוב. תהיה בטוח שרוב הזוגות האלה שחיים יחד, היו מאוהבים הרבה יותר ורומנטים הרבה יותר, אם לא היו חיים יחד. אז אתה ממש לא בעד רומנטיקה, אלא בעד משהו שגרתי שיסדר את החיים תבניתית, בלי קושיות, בלי תאוריות ובלי לקבל את הטבע הנשי-המעגלי והמשתנה.

למעלה