עובדה שרוב החיים
אני לא רוצה כלום בהקשר הזה. לא סקס, ובטח לא זוגיות. בניגוד אליך, שאתה כן מאוד מעוניין במשפחה. אתה פשוט מנסה להטיף לאנשים שלא רוצים זוגיות, לטעון שהם - טועים, נמפומנים ומופקרים, גם אם הם האנשים הכי עדינים, הכי רגישים והכי ישרים. תאמין לי, שגם אם הם יכנסו לזוגיות בניגוד לרצונם, הם יסבלו עמוק בפנים, כי מדובר בריצוי החברה ולא ריצוי עצמם (שוחחתי עם נשים שהיו בזוגיות 3-4 שנים והגיעו למסקנה שזה היה למעשה ריצוי של תבנית חיצונית ורק ציער אותן, אבל יש אנשים שיודעים זאת גם בלי לנסות). כמו שא-מיניות היא אבולוציונית, גם הפיכת הסקס לתענוג עילאי שלא קשור להתעברות, זוגיות ומה לא, היא אבולוציונית. אני לא מנסה להיות הל מהכל, אלא מתארת את התחושות שלי, כי לא מעניין אותי להיות מי שאני לא. יש אנשים שמודעים לרצונות שלהם, בניגוד אליך. הלוואי ואני לא אינדיבידואלית, הלוואי ויש המון כמוני, זה יעזור לאנשים להבין אותי. אני לא מנסה להיות חלק מקבוצה מסוימת (שמתי לב שמה שהכי מעניין אותך זה להוציא אותי מתחום שיוך לקבוצות), וגם לא מנסה להיות אינדיבידואל, אלא מטיפה לאינדיבידואל וקבלת השוני. אולי תסביר לי מה מופקר בקשר שבו אני ממעטת בפגישות, לעומת אנשים שנמצאים בקשר עם מגורים משותפים ואין להם לאן לברוח - דווקא הם המופקרים, במובן של מופקרים בידי מישהו (ואני שומעת לא אחת על מקרים כאלה), שלא נדבר על העובדה שהם כמעט תמיד בוגדים אחד בשני, זו הדרך שלהם להתמודד עם המצב האבסורדי כנראה, כ"כ מגעיל אותי שהם מעדיפים/ות לבגוד מאשר להיות לבד ולתפקד ביושרה. ברור שאני לא מתכוונת לרצון אמיתי של 2 אנשים, אלא מה שקורה עם הרוב. תהיה בטוח שרוב הזוגות האלה שחיים יחד, היו מאוהבים הרבה יותר ורומנטים הרבה יותר, אם לא היו חיים יחד. אז אתה ממש לא בעד רומנטיקה, אלא בעד משהו שגרתי שיסדר את החיים תבניתית, בלי קושיות, בלי תאוריות ובלי לקבל את הטבע הנשי-המעגלי והמשתנה.