היי

Berethor

New member
לא מעוניין בכלום

את לא יכולה גם להיות סטוציונרית, גם לטעון שסקס זה 'תענוג עילאי' ואז להגיד שסקס לא מעניין אותך. את נמצאת עם אנשים זרים למטרות סקס חד פעמי, ואז רוצה שיעופו לך מהעניים, אם גבר היה רושם דבר כזה מעניין איזה תגובה זה היה גורר. אני לא מנסה להטיף לכלום, אני בניגוד עליך לא מאמין שאת יכולה לשתנות, אני יודע שזה מחלת נפש חשוכת מרפא. אני מבקש לדייק, לא אנשים שלא רוצים רוצים זוגיות אלה אנשים שרוצים סטוצים וסקס עם אנשים רבים ככל שאפשר. לא מעניין אותי אם את עדינה ורגישה, זה לא סותר תעובדה שאת מופקרת, והחברות שלך נימפוניות, בטח קשה לשתייך לקבוצה כזאת מופקרת ומכורה למין מזדמן עם חשק נמוך כמו שלך. לפעמיים נדמה שאת לא בצלחת שלך ושפשוט נגררת. ריצוי החברה ולא ריצוי עצמם, כאילו שאת יודעת מה הם רוצים, מבחינת כולם צריכים לרצות מין חד פעמי עם כל המי ומי. החברה זה מה שיש, אנשים כמוך בשוליים של החברה, אפילו אצל מיניים, על אחת כמה וכמה אצל א-מיניים. "הלוואי ואני לא אינדיבידואלית, הלוואי ויש המון כמוני, זה יעזור לאנשים להבין אותי" רק זה חסר לנו, עוד מופקרות, פרוצות לא חסר. בגלל אנשים כמוך החברה מדרדרת. לקבל תשוני, אני לא מקבל סטוצרים. הפקרת, סוטי מין וחולי נפש, זה מה שיש. אני יסביר לך מה מופקר, מופקר שאת מחפשת כל פעם מישהו אחר לשכב איתו, מופקר שאת שוכבת עם כולם. הרי זה לא שאת נפגשת קבוע עם מישהו אחד, את מחפשת כל הזמן מישהו אחר, התנהגות זנותית. אנשים שחיים ביחד הם עם בן זוג קבוע והם לא צריכים לברוח לשום מקום, את בורחת מהצל של עצמך, חושבת שאם את מופקרת ושוכבת עם כמה שיותר זה הופך אותך לחופשית, אבל את לא חופשית את פרוצה, כאן ההבדל. בגידות זה נושא אחר בכלל, לא טענתי שאת בוגדת, מישהו שלא מחוייב לכלום לא יכול לבגוד. אבל זה לא חוכמה, כי אין לך אפשרות בכלל, את בוגדת רק בעצמך. את לא אינדיבידואלית. יש מיניים כמוך. "תהיה בטוח שרוב הזוגות האלה שחיים יחד, היו מאוהבים הרבה יותר ורומנטים הרבה יותר, אם לא היו חיים יחד. אז אתה ממש לא בעד רומנטיקה" היו מאוהבים בהרבה יותר, נא לדייק, ורומנטיקה אמיתית היא רק עם אדם אחד, מה רומנטי בלהיות כל פעם עם אחר, רומנטיקה של כלבים. כן אני בעד שיגרה ובעד משהו קבוע, לא בחיים כפולים וחיפוש אחרי כמה שיותר פרטנרים. רומנטי זה זוגיות, שום דבר רומנטי אין בהפקרות שלך ובחוסר החלטיות. ואגב אני לא מעוניין במשפחה, אני פשוט לא מעניין בהפקרות שלך, אם הייתי רוצה להיות עם מישהי אז הייתי נשאר איתה, לא מחפש כל יום מישהי אחרת בשביל סקס. הבעיה היא אצלך, לסטוצרים יש שריטה עמוקה, וזה לא קשור לחשק המיני הנמוך שלך. מה שאת אומרת לא קשור לטבע הנשי, סטוצרים יש משני המינים, וגברים יש הרבה יותר. זוגיות זה במיוחד לנשים, אבל לא לפרוצות אגואיסטיות. משתנה זה לא החלטתי.

הלומהX

New member
אין שום דבר

שהוא יותר נכון בזוגיות מאשר ברביעיה ושמיניה (גם זה מספר זוגי) אין לי בעיה ספציפית עם הזוגיות של היום (אבל רק מודרנית), יותר מאשר עם רביעיה. אני פשוט לא נמשכת, לא לזה ולא לזה (אלא אם כן תקרא לזה שאני בקשר קרוב עם מישהו - זוגיות) תחשוב טוב ותבין שאין שוב הבדל, אם זה מבחירה, וכמובן שאין משהו נכון או צודק יותר בזוג, מאשר במספר 1 או 3. נסה לתת טיעון אחד למה 2 זה יותר נכון/טוב מ1 או 3 ולעולם לא תצליח. (אלא אם יש לזה יתרונות מבחינת אדם ספציפי, כמו למשל שלך זה מסתדר יותר מבחינה הגיונית). אתה מדבר שטויות, זורק המצאות ושקרים חסרי תכלית, כדי שאז תוכל לזעוק נגד אותן טענות שקריות. הרי אם היית מנסה להגיב לעניין, לא היית מוצא כל רע במה שאני רושמת. גם דוגמאות שמביאים לך, אתה ישר בטוח שזו צורת החיים שלי, וזו התערבות גסה, כי זה לא עניינך מה אני עושה בחיי הפרטיים, אבל עדיין גורם לך ממש לכעוס ולהיות מלא זעם על כך שמישהו חי חיים אחרים ורוצה בחוויות אחרות מהחוויות האוטיסטיות שלך. זה בדיוק כמו שעכשיו אתחיל לצרוח עליך שאתה עומד לעשות מעשה מחליא ולהיות בזוגיות עם מישהי, כי בעיני זה חולני ועוד להקים משפחה (וכמקבילות לטענות שלך כלפיי, אטען שזה שאתה רוצה משפחה וילדים, אומר שאתה פדופיל, מופקר, חולה שליטה, וכל דבר אחר שלא חייב להיות קשור לעניין) תפנים, אם בעיניך לאהוב 2 אנשים זו מחלת נפש, אז מבחינתי להקים משפחה זו פדופיליה והתעללות חולנית בילדים. אין שום הבדל, לא משנה כמה תגמגם.

Berethor

New member
הכל אצלך פעמיים, גם ההודעות

ההבדל שניים זה אחד ועוד אחד, שני ישיות, וקבוצה זה קבוצה. את 'אוהבת' את כולם אבל בעצם את לא אוהבת אף אחד.

הלומהX

New member
אני לא אוהבת את כולם

זו עוד טענה חסרת שחר שלך אני גם לא שונאת את כולם. הייתי שמחה אם תגיב פעם אחת בלי להמציא סיפורים בדיוניים ושטניים. כנראה אתה חושב שגם הנשים הנשואות צריכות/חייבות להשאר עם מישהו קבוע שהן לא נמשככות אליו, או לא אוהבות אותו, או סובלות משעמום ודכאון איתו, רק כי לדעתך זה עדיף מאשר לחוות גברים אחרים ומשיככה אחרת. מבחינתך, בכל מקרה עדיף שהן ישארו ב"זוגיות" שלהן כי רק שם צריך לחוות את ה"אמת". גברים כמוך הם הסיבה שרבנים עושים לנשים את המוות לפני שהם נותנים להן להתגרש, והרי מי הם בכלל שיחליטו למישהי עם מי לחיות ומה לעשות גברים כמוך הם הסיבה שהיו קיימים חוקים כמו סקילה לבוגדות, או סקילה לרווקה שהיתה קצת חרמנית. זה החלק השלילי של המוח הגברי, חוסר הבנה בסיסית בזכויות.

הלומהX

New member
אני לא מחפשת סטוצים

ולא מחפשת זוגיות. אני מגיעה לקשרים במקרה וכל קשר שונה לחלוטין מהאחר. רוב הזמן בלי שום סוג של קשר, עם אף אחד. אני לא מחפשת לשכב עם כמה שיותר, כי אני לא חרמנית. אבל אם הייתי חרמנית ורוצה, זה בדיוק מה שהייתי עושה! ויש המון נשים כאלה, כמובן שמבחינתך ראוי לשלוח אותן למשרפות. הטבע הנשי כן קשור ליותר שינויים במצבי רוח ומעגליות (יש אפילו מחקרים שטוענים שבתחילת המחזור נשים נמשכות לסוג אחר לחלוטין של גברים מאשר בתקופת הביוץ וזו דוג' שולית) זה לא בהכרח קשור לסטוצים יש אנשים שיכולים להנות מסטוצים, ועדיין זה לא גורם להם לחפש סטוצים. ומה הקשר לאגואיזם הרי גם הבחירה שלך היא אגואיסטית באותה המידה. אתה לא יכול להגיד שהבחירה שלך היא אלטרואיסטית ואין לה קשר לרצונות שלך. ומה שאמרת לגביי בגידה בעצמי, אז האמת שאם אלך לפי הדרישות שלך, או אעשה סקס כמו שסטנדרטים עושים, או אגור עם מישהו, או עם שלישיה - אז זו תהיה בגידה מושלמת בעצמי.

Berethor

New member
מה כל כך קשה להודות

'הקשרים' שלך זה סטוצים, את מחפשת גברים שונים וזרים למטרות סקס. בטח שונה לגמרי, עם מי עוד לא שכבת. חרמנות לא מצדיקה כלום, את לא חרמנית אבל את עדיין מופקרת, את חושבת שאם יש לך משיכה או חשק אז מותר לך הכל. את יותר גרועה מחיה, המשיכה וחרמנות שלך לא מצדיקה כלום, זה לא מעניין אף אחד, וכן מצידי פרוצות וסוטים צריכים לשרף בכיכר העיר, ממש קראת לי תמחשבות. מה שנקרא צדק אמיתי וחוק. אני ראיתי נימפומנית אחת שנאמנה לחבר שלה אבל את בדיוק ההפך, למרות שאין לך כמעט חשק את בוחרת להיות מופקרת. אל תבלבלי תשכל על 'טבע' הנשי או על טבע בכלל כדי להסביר תהתנהגות שלך ושל החברות המופקרות והנימפומניות שלך, גם יש הטוענים שה'טבע' הגברי זה לשכב עם כמה שיותר, טענה הרבה יותר פופולרית. שני הטענות האלה שיקריות וחייתיות, מצבי רוח, עגולים ומשולשים לא מצדיקים בגידה והפקרות.

הלומהX

New member
מסכימה רק לעובדה

שהרבה טענות פופולריות הן שקריות ומטופשות.

AL212

New member
למה לדבר על טבע נשי?

למה לא לדבר על הטבע שלך? איך את יודעת מה הטבע של אנשים שאינם את? אני די נהנה לקרוא את ההודעות שלך, עד שזה מגיע להכללות שנגועות בשוביניזם.

amb2

New member
סבבה מה שאתה חושב berethor

ואני מעריך את הדיעה שלך ואתה בחור חכם. אני גם אומר שלא צריך זוגיות ומיישם את זה על עצמי בשביל להיות ככה צריך להיות בן אדם חזק שייש לו חיים מענינים. אתה חושב שתחשוב ככה גם בעתיד? berethor

amb2

New member
הדיעות שלי על זוגיות מאוד דומות לשלך

לא חייבים זוגיות אפשר לחיות טוב גם ככה ולבד ואנחנו שלא צריכים מין זה אידיאלי צרף לזה אופי חזק וקיבלת סופרמן אנושי

הלומהX

New member
קנאי אפגני

בחיים לא ירדתי. תפקידם של גברים לרדת:) וכן, עכשיו זה מובן - הסיבה היחידה שאתה כותב כאן - היא כי שאר העולם רוצה שתשתוק ו...

Berethor

New member
אבא שלך אפגני

אוליי תפסיקי להשוות אותי למוסלמים רק בגלל שאני נגד הפקרות, חוץ מזה אני נגד פוליגמיה. אפגנים לא מקנאים אפגנים ישר הורגים. אין סיבה שהקנא בפרוצה, ובטח שלא במי שלא איתי, היית מתה שמישהו יקנא בגללך. תהי בטוחה שהסיבה שאני כותב כאן לא קשורה עליך, לכי...

הלומהX

New member
אשאל שאלה

מה תגיד על מצב שבו אני בקשר עם 2 גברים ויש לי רגשות לשניהם והכל בתהליך סובלני, רגיש, חסר מופקרות וחסר סקס כמעט למה זה פחות נכון מאשר זוגיות כמו של רוב האנשים (המלאה בסקס, שקרים, בגידות..) זו רק דוגמא

Berethor

New member
הנה התגלה פרצופך האמיתי

יצורה בוגדנית שרוקדת על שני חתונות. אם זה תלוי בך אז היה פוליאנדריה. לחיות חיים כפולים ולרמות בני זוג זה הכי הפקרות שיש, מה הקשר לסובלנות ורגישות. 'חסר סקס כמעט', הכמעט הוא מספיק. גם את בוגדת, בזה שנהלת מערכת יחסים כפולה, כמה סקס שלא היה בזוגיות, הסקס שלך עם מספר אנשים הוא ההפקרות האמיתית. לא אכפת לי איך הראש המעוות שלך עובד, אבל יש הבדל בין זוג לבין אורגיה/משולש רומנטי. את מנסה לערער תזוגיות כדי להצדיק תהפקרות שלך. זה הכל.

הלומהX

New member
אין שום דבר

שהוא יותר נכון בזוגיות מאשר ברביעיה ושמיניה (גם זה מספר זוגי) אין לי בעיה ספציפית עם זוגיות של היום (אבל רק מודרנית), יותר מאשר עם רביעיה. תחשוב טוב ותבין שאין שוב הבדל, אם זה מבחירה, וכמובן שאין משהו נכון או צודק יותר בזוג, מאשר במספר 1 או 3. נסה לתת טיעון אחד למה 2 זה יותר נכון/טוב מ1 או 3 ולעולם לא תצליח. (אלא אם יש לזה יתרונות מבחינת אדם ספציפי, כמו למשל שלך זה מסתדר יותר מבינה הגיונית). אתה מדבר שטויות, זורק המצאות ושקרים חסרי תכלית, כדי שאז תוכל לזעוק נגד אותן טענות שקריות. הרי אם היית מנסה להגיב לעניין, לא היית מוצא כל רע במה שאני רושמת. גם דוגמאות שמביאים לך, אתה ישר בטוח שזו צורת החיים שלי, וזו התערבות גסה, כי זה לא עניינך מה אני עושה בחיי הפרטיים, אבל עדיין גורם לך ממש לכעוס ולהיות מלא זעם על כך שמישהו חי חיים אחרים ורוצה בחוויות אחרות מהחוויות האוטיסטיות שלך. זה בדיוק כמו שעכשיו אתחיל לצרוח עליך שאתה עומד לעשות מעשה מחליא ולהיות בזוגיות עם מישהי, כי בעיני זה חולני ועוד להקים משפחה (וכמקביל לטענות שלך כלפי, אטען שזה שאתה רוצה משפחה וילדים, אומר שאתה פדופילי, מופקר, חולה שליטה, וכל דבר אחר שלא חייב להיות קשור לעניין) תפנים, אם בעיניך לאהוב 2 אנשים זו מחלת נפש, אז מבחינתי להקים משפחה זו פדופיליה והתעללות חולנית בילדים. אין שום הבדל, לא משנה כמה תגמגם.

Berethor

New member
נראה שאת אחת מהנשים של בועל רצון

את באמת לא מסוגלת להבין תקשר האמיתי שיש בין שני אנשים להבדיל מקבוצה, מתאים לך לחיות באפגניסטן , ארבע נשים וגבר אחד. הטיעון שלי זה שבזוג יש קרבה גדולה ואמיתית. בכל אופן לכי לשמינייה שלך ואל תבלבלי לי תמוח. את חולת נפש מופקרת וחסרת תקנה.

הלומהX

New member
להגיד שבזוג יש קרבה

גדולה ואמיתית, זה כמו להגיד שבכל זוג יש קרבה גדולה ואמיתית. ולי נראה שאתה אחיו האובד של גועל רצון.

הלומהX

New member
אגב, פוליגמיה מגעילה אותי

כמו שאיבר מין גברי מגעיל אותי. לדעתי הגועל רצון הוא זבל מצחין. כל אחד והטעם שלו.

Berethor

New member
את סותרת את עצמך

לא טענתי שכל זוגיות יש קרבה גדולה, אבל יחסית ליחסים עם כמה אנשים ברור שיש יותר. חוץ מזה דברת על פוליגמיה ומונוגמיה בנשימה אחת ואפילו ציינת שמבחינתך אין הבדל כמה ולמה. בקיצור את נשמעת כמו אחת מהנשים של גועל רצון, וטוענת שאין הבדל בין שני אנשים לבין שמיניות ושלושים ושתיים. להכיר לך את גועל, נראה לי מתאים לך 'לשתף' ולא 'לקנאות' בו.

הלומהX

New member
טענתי ש

אין לי בעיה עם רביעיה יותר מאשר עם זוגיות, בתנאים מסוימים של בחירה אמיתית וכו', בלי פולחן, סגידה וחלוקה שרירותית לתפקידים. לעומת זאת כת הפוליגמיה של גואל היא מסטית ומסוכנת לדעתי. ובלי קשר, אנשים יכולים להתאהב ב2 אנשים, למרות שלהתאהב בריבוי אנשים פחות נפוץ, כי יש גבול לכמות הרגשות הרומנטיים שאנו יכולים להכיל. אם אתה קורא לזה פוליאנדריה, שיהיה אבל נראה לי שגם אתה יכול להתאהב מחר במישהי, ועוד שנה להתאהב בעוד מישהי, זה פשוט קורה ולא קשור למצב הזוגיות.

למעלה