היי

wild orchid

New member
לא בציניות, בחיי.

באותה מידה אני יכולה לשאול אם את יכולה לעשות לבד כל מה שאת עושה עם בן זוג במגורים משותפים, למה את צריכה בן זוג גר איתך?

Anna Vasserman

New member
לבד אני לא יכולה:

לישון כפיות
לא לשטוף את הכלים היום (כי תורו לשטוף היום)
לנקות רק חצי דירה (כי את החצי השני הוא ינקה)
לגור בדירה שעולה X , ולשלם רק חצי X (כי הוא משלם את החצי השני)
לבשל ביחד ארוחת ערב
לאכול ביחד ארוחת ערב
להתכרבל ביחד בספה תוך צפיה בטלוויזיה/סרט לפני השינה

ואני יכולה להמשיך עוד ועוד...

עכשיו תורך

Anna Vasserman

New member
ושכחתי את אחד התענוגות הגדולים...

להתעורר ביחד

להתעורר ולראות את הפנים היפות שלו.
להתעורר ולגלות שהוא מחבק אותך.

להתעורר ולתת לו נשיקה
(ולא, זה לא מסריח - כי אנחנו מצחצחים שיניים לפני השינה... אגב, ביחד...)
ואז לקטר ביחד על זה שצריך לקום לעבודה

ואז בזמן שהוא מכין לנו קפה, אני חותכת את הבגט ומוציאה את הגבינות והריבות מהמקרר, ואז אנחנו אוכלים לנו ארוחת בוקר נחמדה

מתארגנים,
ורגע לפני שאיש איש פונה לעבודתו - הוא מחבק אותי, נותן לי נשיקה ומאחל לי יום מוצלח.

זו הדרך נפלאה להתחיל בוקר של יום חולין. זה עושה לי את היום.

אני מרגישה כמוך. אבל יש אנשים

שמרגישים אחרת.
אין הרבה מה להסביר פה - כל אחד ומה שעושה לו טוב

wild orchid

New member
אז זהו שלי כל זה לא חשוב וממש לא נחוץ או חסר.

לישון כפיות אני לא ממש אוהבת, מבחינתי להרדם בכפיות ואחרי זה כל אחד לפינה שלו, לא אוהבת שמישהו נדבק אליי במהלך הלילה ו\או דוחק אותי לפינה ו\או גונב לי שמיכה או נוחר. זה נחמד לי פעם עד שלוש פעמים בשבוע אבל לא מעבר לזה. אותו כנ"ל לגבי סרטים, זה נחמד פה ושם אבל לא מעבר. כבן אדם היפראקטיבי (מאוד) אין לי יותר מדי סבלנות לכרבולים ודביקויות דומות, אני מהר מאוד מאבדת עניין ואיתו את כל היכולת ואת הסבלנות לרבוץ על הספה. גם זה נחמד לי לזמן מאוד מוגבל. ארוחות אנחנו יכולים בכייך לבשל ביחד וגם לנקות את כל מה נשאר לאחר מכן וממש נוח לי שזה קורה אחת ל...
כאמור, אני היפר. אני מתעוררת מאוד מהר ובקלות, קמה בבוקר מפוצצת אנרגיה. אני "עפה" בבית כמו הוריקן, אני רועשת גועשת, מתארגנת קפה, ארוחת בוקר, אימונים וכו'... מאוד קשה לי להיות עם בן אדם שמתעורר לאט ולוקח לו זמן להתחיל לתפקד. להתעורר לצד בן אדם שבקושי זז בבוקר מטריף לי את הקופסה. אגב, האנרגיות שלי מקשות על רוב האנשים סביבי ואני מודעת לזה. אני אוהבת להיכנס למקלחת ולהיתקע שם עם שיגרת הטיפוח שלי כמה שצריך בלי שמישהו ידפוק לי בדלת כי הוא צריך פיפי\קקה\ כל דבר אחר.

אני אוהבת לחזור הביתה מהעבודה העמוסה שלי ולא לראות ולשמוע שם אף אחד, במיוחד לא כאלה שחופרים כל היום. שוב, נחמד לי פה ושם שהוא מחכה לי בבית אבל ממש לא מתאים לי שזה יהפוך לדרך קבע. באופן כללי, שיגרה חונקת והורגת אותי. ומהר מאוד אני ממתחילה להרגיש כלואה ומתחילה לחפש מילוט.
הייתי במערכות יחסים ארוכות, 3 שנים גרתי עם בן זוגי ועוד 3 שנים שלא גרתי עם בן זוג (אחר). את האחרון אהבתי עד אין סוף וממש לא הייתה לי שום פנטזיה על מגורים משותפים, חתונה, בטח ובטח לא ילדים. זה הקשר גם עבד הכי טוב עבורי.

מקווה שהסברתי את עצמי

wild orchid

New member
אין לי שום כוונות להביא ילדים, כך שזה לא

באמת מעניין אותי.

דעתי היא שאנחנו בני אדם שונים

ורואים את זה היטב בשרשור הזה. יש אנשים שהדרך הזו תהיה אידאלית עבורם ויש מי שלא. לי אישית- לא... כיף לי לגור עם בעלי, אני נהנית מהנוכחות שלו... גם ככה 99.9999% מהזמן הוא בעבודה ובשאר העיסוקים שלו וכל מה שנשאר זה לישון ביחד בלילה- אין סיכוי שהייתי מוותרת על זה.
אם את מרגישה שקשר כזה מתאים לך אז לכי על זה, אלה החיים שלך.

זה שונה מזוג לזוג.

יש גם זוגות במערכת יחסים פתוחה. מה את אומרת על זה?
אם מתאים לך לגור בבית נפרד- אז תמשיכי כך.
אצלי ספציפית יש רצון לעבור לגור איתו, ולא לישון פעם כן ופעם לא.
אני רוצה לקום איתו וללכת לישון איתו כל ערב.

למעלה