היי....

לא הבנתי את הביטוי

"הליכה על תהום". ובסדר, אני מקבל את טענתך, אבל הגמרא היא פיסה אחת מני רבות בתרבות היהודית.

Huan

New member
ספרי הדת הם רוב התרבות היהודית.

אני אמרתי שאם אתה מאמין שיש תהום, אתה תתפשר ותלך אליה?

בת יפתח

New member
אגב...

ישנם חרדים שמתגייסים לצבא בארה"ב קנדה ועוד מדינות . שם הם מקבלים את התנאים המתאימים להם . ( מקווה, כשרות גבוה וכו') אם בישראל היו באמת רוצים לגייס אותם , היינו יכולים בקלות לקמבן גם לחרדים אצלנו את התנאים האלה, וכך לא יהיה להם תרוץ . אבל לא עושים את זה גם כשמפלגת שינוי בממשלה. אז תסלחו לי, זבשכ"ם. רוצים גיוס, תנו תנאים מתאימים.

ESU Boscorelli

New member
תנאים מתאימים??? זה טמטום!

כל אחד יבוא וידרוש את התנאים שמתאימים לו! האחד ידרוש אוטו צמוד השני פלאפון על חשבון הצבא והשלישי כבר ירצה טיסה כל חודשיים! ולמה לאשר להוא כן ולאחר לא? בגלל שצריך לתת לו הטבות שיתגייס???? למה מי הוא בכלל?!?! להתגייס זאת חובה ולא זכות! ומה הקשר ללכת לתאום לא הבנתי.... לדבר עם דתי מלב אל לב???? כן! במקרה יש איתי בתחנת כיבוי 2 מתנדבים דתיים וגם איתם דיברתי והרבבבבבבה..... אבל עדיין לא מצאתי אצלהם סיבה מוצדקת ועדיין לא מצאתי את התירוץ למה לוותר להם על גיוס.... הגישה שלי לא מוצאת חן בעינייך??? DEAL WITH IT!!! כי לפי הדיבורים שלך אני מבין שגם אתה לא עשית צבא ככה שאני שם עלייך פס מפה עד לירושליים! לא צריך לתת לאף אחד תנאים מיוחדים ולאף אחד קומבינות! לא נוח לך? חבל! אתה תשרוד! רק מקווה שתהיה לנו ממשלה שתתעשת ותעיף כך מיני חוקים דבילים כמו אי מכירת חמץ וסגירת עסקים בשבתות ו 9 באב מי אתם בכלל שתסגרו לי בית קולנוע בשבת???? למה מה???? ביום שלישי כי בא לי אני בא וסוגר לכם ישיבות?!??!?!? לא!!!!! אז תתקעו את האף בעניינים שלכם ואל תפריעו לכל הארץ לבלות כמו חבורת כפויי טובה משליטי טרור!!!!!

למעלה