היכן יש צבא ומדינה כזאת בעולם......

טל688

New member
אני מת על האנלוגיות השמאלניות\ערביות.

זה ממש משעשע... פשוט תגיד טוז על כל דבר, למה לנסות בכלל?

מצחיק לבוא עם טיעונים מפגרים של ילד בגן

ולבקש לנהל דיון רציני.

בוא תענה לי על השאלה, מה תעשה עם התושבים הערבים בארץ ישראל השלמה, תתן להם אזרחות או תגרש אותם?

טל688

New member
על אילו "טיעונים מפגרים" אתה מדבר בדיוק...?

ולשאלתך - כמובן שהייתי מאזרח אותם. אם אני מספח, עליי לאזרח. זה ברור, לא?

ככה תביא לסיומה של המדינה היהודית

ותהפכה למדינת לכל אזרחיה. לא תודה אני לא מעוניין בזה.
אני רוצה לשמור על צביונה היהודי של מדינת ישראל, שתהיה בעלת רוב ברור של יהודים על פני לאומים אחרים שיחיו כשווה זכויות.

טל688

New member
ברור, במדינה בגודל של חצי ניו יורק

תוכל לצמוח דמוגרפית עוד שנים רבות וטובות. אתה חי בסרט.

פואד1946

New member
ידידי ארצות ערב שמנית הם שמנעו את חלוקת הארץ.

לפי החלטת האו"ם...כשהעם הפלסטיני לא היה ידוע בלשון הערבית..מדינות ערב כפו על מדינת ישראל מלחמות כדי להשמידה ולא בכדי לתת מתנה ועל מגש הכסף לערביי ישראל.

ההיסטוריה ידועה לך היטב ...מדינה ריבונית זאת לא אומרת הפסקת מלחמה או רצונם של הפלסטינים להכיר בישראל ולא לשוב ליפו,עכו,ירושלים ואפילו לצפת וחיפה...גם סוריה,מצרים,וירדן היו מדינות ריבוניות ומי עצר בהם כמה וכמה מלחמות בישראל?...מדינות מצרים,ירדן,וסוריה הם שגזלו מהפלסטינם את אדמותיהם עד שישראל שיחררה אותם בשנת 67..אילמלא שיחררה ישראל את השטחים הכבושים על ידי ארצות ערב היו עד היום ואולי עד דור אחרון חלק בלתי נפרד ממצרים,ירדן וסוריה.....בבקשה ידידי בוא ותשנה את ההיסטוריה ומי כבש את מי....משנת 67 ואפילו משנת 48 קרא בן גוריון וממשלות שאחריו לסיום מצב המלחמה והושטת יד לשלום....ותשובה לך ידידי בוודאי ידועה כמי שנלחם במלחמות ישראל....לו נתנו לנו לחיות בשקט ושלווה מ48 היה המזרח התיכון גן עדן פורח....אך הערבים יודעים רק אחת אוו כולהה אוו אלכאלב יאכולה...וסאללמה עליכ ורחמת אללא וברכתו.

בגלל שנהגו בטיפשות אנחנו צריכים להעניש עצמנו

השליטה על עם שלא רוצה בזה היא עונש.
שתהיה להם מדינה ויחיו בה איך שבא להם, למה אני צריך את הדאגות שלהם על ראשי?

ellale

New member
אף אחד לא רוצה לדאוג לבעיות של השני

הבעיה היא שאם נעזוב את יו"ש, נקבל אותה בטילים לגוש דן. סע לך בהרי השומרון, תראה את תל אביב פרושה לפניך, ותבין איזה יתרון אסרטגי יהיה למי שישב שם עם משגר טילים. וזה בלי להכנס לשיקולים לאומיים של ארץ ישראל השלמה או לשיקולים של מי שהתחיל במלחמה, שלא יבכה כשהוא הפסיד.

ellale

New member
תספר את זה לתושבי עוטף עזה

ולבני משפחתי שחיים בקרית מלאכי ויש להם ילדים שמתעוררים מסיוטים בלילה.
חכם לומד מהניסיון של עצמו. תכלס, אחרי פינוי עזה, התחילו לעוף משם קסאמים, למה שזה לא יקרה ביו"ש?

אל תמכור לי את השטויות הדביקות האלה

שנים שתושבי קריית שמונה ונהריה חטפו מלבנון, שנים שישובי עמק אחולה חטפו מהסורים, שנים שתושבי המרכז חטפו מחבלים מתאבדים וסקאדים.
כל הארץ חזית, אין לי מה לספר לתושבי עוטף עזה.

ellale

New member
כל הארץ חזית

נכון, אז אני בעד להרחיק את החזית כמה שיותר.
מה הפסיק את הירי על קרית שמונה, נהריה ועמק החולה? מה מונע היום הגעה של מחבלים מתאבדים לתל אביב?

טל688

New member
הסכמי אוסלו, כמובן....

טל688

New member
לא-לא, את הירי הפסיק ברוב חוצפתו

הכיבוש האכזרי של רמת הגולן הסורית ע"י צבא הכיבוש הציוני. תוחזר רמת הגולן הכבושה לסוריה, וישע"ק!!!!!

אתה בעד לכבוש את טהרן במהרה בימנו?

כמה אידיוטי לחשוב במושגים של בית שני כקנאי שמביא את החורבן לתנאים של היום.

ellale

New member
אני בעד להפנים

שאם אנחנו לא נדאג לעצמינו אף אחד לא ידאג לנו.
בעולם שכולו אינטרסים, ברגע שנהיה חלשים ונזדקק לעזרה, כולם יפנו לנו גב. ולכן עלינו לעשות מה שטוב לנו ולשים פס על העולם.

למה אתה חושב שאני לא חושב ככה

כמה ריק הויכוח איך.

אני אפנה אותך לסמל צה"ל אולי תבין משהו...עלה של זית סמל לשלום וחרב חדה מאחור.

ellale

New member
נכון, גם אני שואפת לשלום

אבל שלא יהיה לך ספק, בטבע, גם בטבע האנושי, החזק שורד. בשביל שלום, קודם כל צריך הרתעה וצריך להיות חזקים. תראה לדוגמא מה שהיה עם סוריה מ '73 ועד היום.

למעלה