היכן יש צבא ומדינה כזאת בעולם......

ellale

New member
לא, לפי ההגיון שלי

מדינה לא יכולה לפנות שטח שחושף חלקים ממנה לפגיעה עתידית לטובת אויב שלא הפסיק לתקוף אותה לרגע, אפילו לא לצורך מראית עין של מוכנות לשלום

לפי דכעתי לא יהיה שלום במזה"ת

כפי שכתבת בתגובה אחרת מה שמביא להפסקת העויונות הוא אי הרצון להפסיד משהו.
לפלסטינים אין מה להפסיד ומעולם לא היה להם.

הם גם באו בטענות לירדנים ואפילו התנקשו במלך עבדללה שחשב לספח את הגדה.

ellale

New member
ועוד איך יש להם מה להפסיד

רק שלמנהיגיםשלנו איןל את האומץ.
אם כל מחבל היה יודע שכל משפחתו תגורש מכאן, כולל הורים סיעודיים ואחיינים קטינים, היה לו מה להפסיד.
אם מחבל היה יודע שישיבה בכלא זה לא הזדמנות ללימודים אקדמאיים, לא למאכלי גורמה ולא למקלחת יומיומית במים חמים, היה לו מה להפסיד.
ויש עוד דרכים, חבל שאין אומץ.

תגורש לאן? הרסנו להם את הבתים

הרגנו בהם שחקנו אותם ופגענו בכבודם והם ממשיכים להילחם.
למה?

הבריטים גרשו אותנו שמו מחסומים הרסו בתים הרגו בנו ותלו אותנו....הפסקנו?
בני אדם נולדו שווים, אם הם רוצים מדינה הם צריכים לקבל, זה יהיה צדק היסטורי בדיוק כמו שאנחנו ביקשנו.

ellale

New member
בני אדם נולדים שווים

עם זכות לחיים, בריאות וחופש.
אף אחד לא נולד עם הזכות למדינה ואף אחד לא מקבל כל מה שהוא רוצה.

שוב כמה שטויות אמוציונאליות ולא אחת

רציונאלית.

מה תעשה לתושבים הערבים בארץ ישראל תאזרח אותם או תגרש אותם?
מצחיק שהימינים הקיצונים מביאים את הנרטיב הערבי השקרי...תל אביב כולה נמצאת בשטח ישראל גם בהצעת החלוקה המקורית מ47.

ellale

New member
מה זה הצעת החלוקה?

להזכירך, הערבים סרבו לה, לכן התחילה מלחמה. הם לרגע לא ויתרו על תל אביב או כל מקום אחר.
על מה אעשה לערבים כתבתי בתגובה אחרת.

אבל אנחנו הסכמנו.

אותי לא מעניין מה הערבים אומרים אותי מעניין מה היהודים עושים.

לא ענית לי מה תעשי לתושבים הערבים? איפה?

ellale

New member
היהודים הסכימו לחלוקה

והערבים לא הפסיקו לתקוף אותם מאז ולצערינו עד היום. נגיד שניתן להם את קוי החלוקה והם יבואו אחר כך ויגידו (כבר היום הם אומרים את זה) שהם רוצים גם את תל אביב, מה אנחנו אמורים לעשות? לבכות לאו"ם? לקבל בהבנה פיגועי התאבדות ופדאיונים? מה?

ellale

New member
אני לא רוצה לסכן את בטחוני

ואם לצורך כך אני חייבת לדלוט בהם, אז בעיני המטרה מקדשת את האמצעי

קישקוש, את מנסה להצדיק את החזון המשיחי

של ההתנחלויות המיותרות.

אפשר וניתן לשלוט על השטח מבלי לשלוט באוכלוסיה ומבלי להתנחל.

ellale

New member
אי אפשר

תקרא על מה מצא צהל בחומת מגן בג'נין והמסקנות שלו בעקבות במבצע ואולי תבין

את חיה את עולם האתמול נסי קצת היום

ואולי גם מחר.
מה שלא היה אפשרי בתנאים ההם יכול להיות אפשרי בתנאים של היום.
יש לך מושג למה הפיגועים היו"ש ירדו פלאים, ניסית לקשר את זה לשיתוף פעולה?

ellale

New member
ניסית לקשר את זה לחומת ההפרדה?

ולנוכחות מוגברת של השב"כ?
ושוב, חכם לומד מהניסיון של עצמו ואינשטיין זה שאמר שרק חמור(? לא זוכרת את המילה המדוייקת) חוזר על אותן פעולות ומצפה לקבל תוצאה שונה.
ושלמה המלך לימד אותנו כלל חוב ביותר: אין חדש תחת השמש ומה שהיה הוא שיהיה, מי שרצח את סבא שלי כשהייתה לו הזדמנות, יעשה לי את אותו הדבר כשיתאפשר לו.
פרשתי לישון, מחר, בל"נ, אעבור על השרשור ואאסוף לך את רשימת השאלות שלא קבלתי עליהן תשובה.
לילה טוב

טל688

New member
הירדנים, הסורים, הלבנונים והמצרים

להזכירך, לא נשלטים ע"י קיצונים שמדקלמים פאתוות מצוצות מהאצבע שקוראות להשמדת כל היהודים. הפלסטינים - כן.

זה, ואפקט הפחד המובנה {והמוצדק} שנטוע במנהיגי מדינות ערב למה לא כדאי להם לצאת למלחמה כוללת בישראל. אז מפעילים ארגוני טרור, שיילחמו בשבילם.

איזה שטויות, מי שזוכר את ההפגנות בכל בירות

ערב מלחמת ששת הימים לא ידבר בבורות שכזו.

איזה אירגון טרור מפעילה ירדן עלינו? אולי סעודיה? עיראק?

טל688

New member
קודם כל, בתור אחד מפולטי השטויות

המרכזיים בפורום הזה הייתי מציע לך לקחת פסק זמן קצר ולהקשיב לעצמך. הפחד המובנה במדינות ערב מפני מלחמה עם ישראל הושרש ב ע ק ב ו ת מלחמת ששת הימים, אם אתה זקוק לתקציר המלחמה אשמח לתת לך אותו, על אף בורותי המתקדמת. מצרים, סוריה ולבנון הן תומכות טרור פעילות לכל דבר ועניין - מי שנותן יד לארגונים כמו חמאס, הג'יהאד האיסלאמי, חיזבאללה וכדומה הוא תומך טרור מובהק. את סעודיה ועיראק אנחנו פשוט לא מעניינים, הם מתעסקים בשלהם בלי הצורך לתלות בנו כל אשמה אפשרית. ירדן כיום תלויה יותר מדי בהסכמי סחר איתנו ועם המערב בכלל, כך שהטרור ירד מראש סדר היום כמה מקומות אחורה - וגם שם, כזכור, יש 60% ומשהו פלסטינים שהיו רוצחים אותנו בשמחה ובששון. אבל חבל שלא להזכיר את המקלט שהעניקה הממלכה ההאשמית בזמנו לאש"ף, כשזה התאים לה.

אצל הערבים, לא משנה מה דעת הקהל ברחוב אומרת - משנה מה המנהיג מחליט, והפגנות אנטישמיות ואנטי ישראליות זועמות היו לכל אורך השנים בקהיר בימי מובארק העליזים, והרי זה פלא - אף טיל לא נורה מעבר תעלת סואץ לשטחנו. כך גם בסוריה, ובלבנון - אף על פי ששם חיזבאללה מחזיק את האצבע על ההדק. אצלם פשוט אפקט הפחד גדול וטרי מאצל אחרים, אז על אף הפונדמנטליזם הם שולטים בעצמם.

אין שום סיבה שבעולם לוותר כהוא-זה על סנטימטר אחד ויחיד לטובת "מדינת" פלסטין - ניסינו את זה כמה פעמים יותר מדי ובכל פעם אכלנו חרא. ולמה? כיוון שתאוות הרצח המושרשת בחינוך הממלכתי הפלסטיני כלפי ישראלים ויהודים לא תאפשר יותר לעולם דו קיום בשלום. ממי שהמציאו את פיגועי ההתאבדות אין סיבה לצפות לפשרות. אז נמשיך לחיות על החרב, אין מה לעשות. הפלסטינים לא יכולים לאיים על קיומנו בשום אופן, מקסימום להוות מטרד ובמטרדים אפשר לטפל. זה מה יש.

למעלה