הילדה והאסטרונאוט המסתורי

נשמע מטומתם אבל עדיין....

אולי....אם אתם אומרים שזה ....חייזר...הוא מאוד מהיר...והעין לא תופסת אותו... אבל...בזמן צילום...הכל קופא....ואולי בדיוק בזמן הצילום ה..."יצור" הזה עלה לה על הראש...ונתפס בתמונה...? מה אתם אומרים...? אהה ושחכתי להציג את עצמי.... אני מקסים...בן 16...מפ"ת....לא כ"כ מאמין בחייזרים...אבל עדיין מאמין...

Majestic12

New member
דרך אגב - לגבי צילום של חוצנים...

קיימים עוד כמה צילומים (ואיני מתייחס למזוייפים) שבהם צולמו יצורים מוזרים, ועד לימנו לא ניתן עדיין לפתור את השאלה מה צולם שם...

כריסטין

New member
רעיון טוב בהזדמנות נעלה את כל

התמונות של החוצנים למינהם וננתח תמונה תמונה

Obisidian

New member
באמת דבר מוזר

החוצן הזה נראה כמו אסטרונאוט הלבוש בבגדים שהיו קיימים באותה תקופה . זה באמת מאוד מוזר . אולי , באמת אולי האיש הזה זה זייף את התמונה בכוונה ? אי אפשר לשלול את זה .

A L1

New member
מדובר בחוצן ב- 100%

שללו שמדובר בזיוף. חוץ מזה גם בעלי החיים בסביבה התנהגו מוזר.

כריסטין

New member
רגע אז זה אומר שהחוצנים למעשה

נמצאים ממש לידנו ואנחנו לא רואים אותם ! זה בדיוק כמו שאדריאן דביר ז"ל אמר בזמנו שהחוצנים נמצאים סביבנו הם פשוט במימד אחר שעין רגילה לא מבחינה בהם והוא כן הבחין... הוא היה אדם שהיה ממש בקיא בתחום והוא כל כך חסר לתחום העב"מים ..

זה גרם לי לחשוב על משהו מעניין...

מישהו מכם ראה את "החוש השישי" ואת "האחרים"? אם כן, אז יש לשני הסרטים האלה אותו פאנצ'ליין. (ולא רק בגלל שאותו במאי ביים אותם..) אז תארו לעצמכם שאנחנו חיים בסרט כזה, ובעצם אנחנו החייזרים, ואלו שאנו מכנים "חוצנים" בעצם היו כאן לפנינו, ואנחנו הגורם שמפריע להם לחיות את חייהם בשלווה. ייתכן ואנו רואים אותם במצבים מסויימים בלבד מסיבות מסויימות, אבל למעשה הם כאן סביבנו כל הזמן.

כריסטין

New member
טוב שמעתי שאותו איש חלל הופיע גם

במקומות אחרים עולם . משהו מוזר מסתתר מאחורי זה...

Obisidian

New member
...

אני לא מדבר על זיוף טכני . אני מדבר שהוא צילם את זה ביודעין שיש שם מישהו שלובש חליפת חלל בסגנון של חליפות בשנות ה- 60. החיות התנהגו מוזר ? זה מה שהוא אומר אני יכול להגיד שיש לי אריה בבית .

כריסטין

New member
שים לב....

תסתכל היטב על התמונה הבן אדם מאחורי הילדה מרחף זה גם שמוזר בתמונה הזאת
זה לא שסתם מישהו עבר במקרה עם תחפושת..... מה הבן אדם חולה נפש?

Obisidian

New member
תשים לב למשהו

בתמונה נראה יצור אנושי העומד אחורה (לפי כיוון היד) . קודם כל זה לא טועם לכל תיאורי החייזרים שקיימים עד כה שנית , מרחף ? כל- כך קשה ליצור אפקט של ריחוף בתמונה ? לעזאזל , הוא יכל אפילו לקפוץ , שלא נדבר שהוא עומד מאחורי הילדה בזווית כזאת שכמעט כל הגוף שלו לא נראה . שלישית , התמונה נלקחה לפני הפרסום הראשון של "האפורים", נכון ? בשנו ה- 60 החייזרים היו מן אסטורנאוטים מוזרים או איזה רובוטים , אפשר לראות לזה דוגמה בכל הסרטים שיצאו אז . תקראו לי משוגע , אבל זה שבתמונה מזכיר לי מאוד את החייזרים מסרטי המדע בדיוני של שנות ה- 60 . עכשיו , אל תבינו אותי לא נכון . אני לא בא ללגלג פה על אף- אחד אני פשוט טוען טענה הגיונית . כל התמונה הזאת יכולה להיות תרמית אחת גדולה . פשוט בני אדם חושבים שבגלל מישהו אומר ככה וככה אז זאת האמת המוחלטת ובלתי ניתנת לערעור . בדיוק עם הסרט של ביגפוט , קיים עד האומר כי ביגפוט זה סה"כ איש בתחפושת קוף . רק תחשבו על זה . אחרי הכל , זאת גם אופציה ולא צריך ישר לקפוץ למסקנות

למעלה