הילדה והאסטרונאוט המסתורי

AdonAsda

New member
אתה לא ענית לשום לשאלה

קרא שוב, זה בעברית. לא ביקשתי שתצטט לי סיפור מאתר כלשהו.

A L1

New member
איך

תוכיח לי שאתה זה AdonAsda. - אולי אתה מתחזה, אי אפשר לדעת. תן הוכחה שזה אכן אתה. - איך אפשר לדעת שזה מה שבאמת כתבה? אולי מנהל הפורום שינה את תוכן ההודעה. - אולי אתה זה לא אתה, יש לך מסמכים? תעודת זהות? שלך לי בדואר, בצירוף תמונת פספורט. - תן לי את ה- IP שלך כדי שאוכל לבדוק ולאשר שאכן אתה גולש פה בפורום וכותב הודעות. זה בדיוק אותו סגנון של שאלות ששאלת אותי... זה אפשרי לענות על זה?

AdonAsda

New member
אז אני מבין שאין לך תשובות.

די מפתיע לשמוע את זה מאחד שטען לא מזמן "זה חוצן ב- 100%" בגלל מעשיה כלשהי שלא אוששה בשום צורה, ותמונה עם בובות אסטרונאוט.

מה אתה סח?

שאולי מנהלת הפורום היא בכירה מהמוסד שמוחקת ראיות אמיתיות ומשנה כתבות? הא! עליתי על קונספירציית הפורום!

אממ...אני אולי אגיד משו שהוא לא כ"כ

קשור לדברים שלכם...אבל.. אם הם הגיע לפה....לא משנה באיזו דרך...זה אומר שהם...יותר מפותחים מאיתנו בכמה תחומים...וזה מאוד יכול לעזור לנו...מפחינה תכנולוגית... ומצד שני...אולי הם לא חוצנים...אלה...טופעות טבע...שאפ אחד לא ידעה עליהם...ובלה בלה בלה.... מי יודע...אבל אני מסכם לגמרי שמה ש AL1 אמר/ה כי....כביכול אנחנו עוד לא יודעים מה קורה על הכוכב שלנו...בוודעות....ואנחנו (האנושות) כבר "פולשים" לחקור את החלל.... זה כמו להתחיל משו חדש מבלי לסיים משו אחד...

למעלה