הילדה והאסטרונאוט המסתורי

A L1

New member
שזה זיוף על הפנים

בתמונה המקורית פשוט רואים שה"אסטרונאוט" באמת היה שם והוא חלק מהתמונה.

A L1

New member
אם הייתה מדביק את האסטרונאוט

על תמונה יותר איכותית זה היה מתאים... כי יש הבדל גדול בין האיכות של האסטרונאוט שהדבקת לבין שאר התמונה.

A L1

New member
האבא בסך הכל הלך לטייל עם המשפחה

וצילם את הילדה... הוא צריך להיות בן אדם מאוד מאוד מאוד משוגע, דפוק וחולה במוח כדי להזמין איזה מישהו שיתחפש לאסטרונאוט ויקפץ מאחורי הבת שלו בזמן שהוא מצלם אותה. כך שאני מאמין שמדובר בחוצן אמיתי שהיה בלתי ניראה, ולדעתי הייתה פעילות חוצנית באיזור.

HUhybrid

New member
לי אישית דמות האסטרונאוט

דווקא מזכירה מאוד בובה. היכן זה תולם בדיוק? ייתכן ובובות כאלו היו שכיחות אז בחנויות באותה תקופה.

כריסטין

New member
חברה מה קורה לכם ?

בובה ? תנסה להצטלם עם בובה מאחוריך זה ממש לא יראה כך , גם אם תתלה אותה איפהשוא זה עדיין יראה כלא אמין , שנית כל אם אכן זו היתה בובה מוכרת , כבר היה מישהו אחד שהיה חושף את כל הזיוף במידה והתמונה אכן היתה מזוייפת .

Obisidian

New member
הוא יכל להלביש משהו על הבובה

לא ? תראה , בעולם העב"מים יש הרבה מאוד זיופים . צריך להיות בטוחים ב- 100% לפני שמכריזים על הוכחה כלשהי כבלתי ניתנת להסבר .

תיזהרו במה שאתם אומרים!

חוצן-יצור שלא מכדור הארץ עב"ם-עצם בלתי מזוהה-זאתמרת יכול להיות בכל מקום לא רק בשמיים וגם יכול להיות שהוא גם בא מכדור הארץ אבל הוא פשוט לא מזוהה! אני חושב שאתם מתכוונים להגיד שמה שהדבר הזה היה אז הוא לא היה אנושי....לא חוצן! זה יכול להיות עוד איזה חיה שלא מוכרת למדע באמת שתקפידו על מושגים ותיזהרו מכך...

כריסטין

New member
אגב למנהלת הפורום

כדאי להכניס את האשכול לטאגליינס , הוא אחד האשכולות המעניינים שהיו בפורום
, התמונה הזאת ממש מסקרנת

gozlan8

New member
נכון מעניינת ועדיין

מזכירה לי את בז שנות אור 2000 משהו.

הא! יש פה !

יש פה משהו מסריח ביותר ותראו אותו בדיוק פה -> ->->->->->->->->->->->->->->->->->->->->->-> שימו לב להבדלי הבהירות והצבע!

Nirrr212

New member
לא הבנתי מה הקטע פה...

אתה יכול להסביר מה מסריח בדיוק בשתי התמונות? ששניהם קיבלו שיזוף יותר?

A L1

New member
מה אתה לא מבין?!?!?!?

הוכח שזה לא מזוייף!! זה ניבדק על ידי חוקרים מקצועיים! התמונה לא מזוייפת ולא הודבק עליה שום דבר, כל מה שניראה בתמונה היה במקום בזמן הצילום! לא בובה ולא אדם שלובש תחפושת!, היות באיזור התנהגו מוזר, "גברים בשחור" בקרו את הבן אדם, דייג שגר באיזור אמר שהוא ראה הרבה דברים מוזרים בשמיים בזמן האחרון. חבר'ה מה עוד אתם רוצים?! זה חוצן ב- 100%

HUhybrid

New member
יש לך קישור לפרטים נוספים

על המקרה, כמו היכן זה צולם? יש לי כמה השערות נועזות לפי שעה...

AdonAsda

New member
איך

איך אתה יודע מה היו תוצאות הבדיקה של החוקרים? האם יש בידך את מסקנות הבדיקה? איך קבעת שזו לא בובה? האם יש בידך הפרכה לטענה זו?("זה לא ניראה לי" לא נחשב להפרכה.) איך אתה יודע שהחיות התנהגו מוזר? היית שם? האם האדם שטוען כי החיות התנהגו מוזר, יודע מהי התנהגות מוזרה של חיות? איך אתה יודע שהאיש בוקר על ידי "גברים בשחור"? האם יש מסמכים שמאשרים זאת? אולי הוא משקר? או אולי הוא בכלל בוקר על ידי חיזרים בתחפושת
? "זה חוצן ב- 100%" אם כך האם אתה ממליץ להפסיק את הפרויקטים של נאס"א לחיפוש חיים אחרים ביקום? על סמך צילום מטושטש משנות 60?

A L1

New member
תגובה

"סמוך לאותו מקום בו שהתה המשפחה היו בסביבה גם כבשים ופרות שהתנהגו באופן מוזר והיו חסרי מנוחה . מזג האוויר היה חמים ושטוף שמש , בתו של טמפלטון התיישבה על הדשא עם שמלתה החדשה ואביה החל לצלם אותה בסדרה של תמונות . מספר ימים לאחר מכן , ניגש אביה לקחת את התמונות מהפיתוח שם נמסר לו כי חבל שהתמונה הכי יפה של אליזבת המחזיקה פרחים בידייה נהרסה בגלל אדם שחלף באותו רגע בזמן הצילום . תגובתו של טים היתה מופתעת , הוא הביט בתמונה וטען כי לא ראה את אותו איש חולף במקום במיוחד לאור העובדה גם שהוא לובש חליפה לבנה ומוזרה . גם אשתו ובתו טענו כי אותו איש בחליפת חלל לא דרך בכלל במקום . המקרה דווח למשטרה וחברת הצילום "קודאק" הכריזה כי תעניק פילים חינם לכל החיים לכל מי שיפענח את התעלומה , באותו זמן הזמינה החברה מומחי צילום רבים שבדקו את הצילום והתשליל ומצאו את התמונה אמינה ללא הסבר לתופעת האיש המסתורי בתצלום . כלי התקשורת פרסמו את התמונה בצירוף הסיפור המוזר אודות הופעתו של איש החלל בתצלום . כאשר שאלו את טים אם יצא לו לראות בזמן הצילום תופעה חריגה בשמיים , סיפר כי הפרות והכבשים התנהגו כחסרי מנוחה אבל לא הבחין בדבר חריג בשמיים ועוד הוסיף כי עב"מים לא ממש עניינו אותו למרות ששמע על דייגים אשר סיפרו לו על עצמים מוזרים בשמיים ותופעות חריגות ." "אם כך האם אתה ממליץ להפסיק את הפרויקטים של נאס"א לחיפוש חיים אחרים ביקום? על סמך צילום מטושטש משנות 60?" כן הייתי ממליץ להפסיק את הפרוייקט של נאס"א לחיפוש אחר חייזרים על סמך אלפי צילומים שהוכחו כתופעה שהיא אינה ארצית. אני חושב שהפרוייקטים של נאס"א זה בזבוז כסף!!! ביזבוז של מיליארדים! יש סימני נחיתה, יש חומרים מסתוריים שנימצאים באותם מקומות, יש אנשים שטוענים שנחטפו, יש צילומים (גיל בר). כך שלא צריך לחפש בחלל החוצנים נימצאים פה. במקום לשלוח פחי זבל מרובעים שעולים מיליארדים לחלל, צריך לנסות לתקשר איתם על פני כדור הארץ. ועוד דבר: למה לבזבז כל כך הרבה כסף על חקר החלל, כשאפשר לנסות וליצור קשר עם תרבות חוצנית מתקדמת מאיתנו שתקדם אותנו טכנולוגית ונחסוך הרבה כסף ומאמץ.

למעלה