הילדים שמתו בשכם,קורבנות השלום....

ארי ש

New member
הילדים שמתו בשכם,קורבנות השלום....

אז מה ?? מה קרה אם עוד כמה מחבלים לעתיד מתו ?? להזכירכם ,לא מזמן נרצחו אצלנו 20 ילדים שעמדו בתור למועדון לילה,2 הילדים בשכם שהו בתוך בנין עם מחבלים,אז טוב שמתו וחבל שרק 2 !!!

לביא1

New member
100 אחוז נכון!....

תשמכעמ וות של כל ערבי זה טוב כולם מחבלים בפוטנציה כולם רוצחים וכולם צריכים למות זה הכל וגם אם הם ילדים לא מזיז לי שערה משערותי. מצידי גם שיפציצו להם גן ילדים.

^nurv^

New member
האנושיות שבכם דועכת

זה עצוב לי לראות את זה. מותם רק יביא לנקמה ולפיגועים ולעוד הרוגים. חבל שאתם לא מבינים את זה

מי שלא מבין זה אתה...

פיגועים יהיו בלי כל קשר לחיסול המחבלים, מתי תבינו את זה? חבורה של תמימים. הם אומרים שהם ינקמו אך ורק כתירוץ להמשך הפיגועים, גם אם לא נכה בהם הפיגועים ימשכו ואף יתחזקו! אבל כאשר נכה בהם ללא הרף, נהרוס את תשתית הטרור ונחזיר לצה"ל את כח ההרתעה שהוא איבד!

^nurv^

New member
אני תמים?

אתה כאן התמים והנאיבי בכך שאתה חושב שאפשר לחסל טרור ע"י עוד טרור. טרור אי אפשר לחסל באלימות. זה מעולם לא עבד, באף מדינה, באף מלחמה. טרור ניזון מדעת קהל בעיקר. בגלל שכרגע דעת הקהל של הפלשתינאים מופנית נגדנו בעקבות הכיבוש ופעולות האלימות שאנחנו מפעילים כנגד אוכלוסיה אזרחית, הטרור ממשיך להתקיים. אתה אומר שזה בסדר לחסל ילדים בגלל שהם מחבלים לעתיד. ויש ערבים שאומרים שזה בסדר להרוג ילדים בגלל שהם חיילי כיבוש לעתיד. אז אל תרעיש פעם הבאה שנהרג ילד בצד שלך, כי להם יש את אותו תירוץ שלך יש, אז אין לך שום זכות. לך ולערבים הקיצוניים יש את אותו היגיון...אז אתה צריך להבין אותם.

" נורב " תבין...

ישנה פה בעיה אחרת הפלסטינאים ובכלל הערבים הם אנטישמים ואני בטוח שאתה יודע שהם רוצים לחסל את העם היהודי, הם הרי מצהירים על זה כל הזמן, וזה כתוב בכל האמנות שלהם, אז אתה בא ומדבר איתי על "כיבוש" וכל מני תירוצים אחרים שמתאים לפלסטינאים להצהיר עליהם בשביל להמשיך בטרור, ולא ליהודים שאמורים להלחם על אדמתם! מה אתה רוצה לומר לי שאתה עדיין מאמין בשלום, ברצינות ,השמאל אינו רוצה להתעשת ולהבין שהאויב שעומד מולו, רוצה בחיסולו. ורק אחרי ניצחון מוחץ של ישראל אז אולי נוכל לחזור למו"מ!

^nurv^

New member
הוא לא מצודק אבל

אני מבין אותו. מבין ממה הוא נובע.

מה אתה מבין...

ממה הוא נובע? אני אגיד לך ממה הוא נובע, הוא נובע מהרצון של הפלסטינאצים לחסל את העם היהודי או לגרשו מאדמתו הקדושה!!

האמנם אתה באמת מנסה להתדיין איתם?

אתה באמת חושב שאותה קבוצת אנשים זועמת זו, הרואה בטרור המוסלמי מודל חיקוי להתנהגותם - יכולה להבין טיעונים שקולים כשלך??? רמז - אולי אם תנסה להוכיח להם שהם לא משיגים יתרון בחיקוי התרבות המקורית המיזרחית שלהם את הערבים האותנטיים - אז אולי ורק אולי הם יתחילו לחשוב בדרך נאורה יותר..

בושה וחרפה... (לאוהבים קוטלים)

שאדם כמוך מעיז להציג את דבריו בפומבי, איך אתה מעיז לטעון שכאשר המדינה מחסלת מחבלים טרוריסטים נתעבים, בכדי שיומיים אח"כ לא יהרגו אזרחים וילדים יהודים תמימים ע"י מחבלים אלה, היא מחכה את הטרור המוסלמי, אתה פשוט אנטישמי אם אינך מצדיק הצלת חיי יהודים. ועוד ברוב חוצפתך אתה גם מערב את נושא העדות וטוען שהתרבות של יהודי המזרח היא ברברית, (ואל תכתוב לי שלא התכוונת לזה) יחתיכת גזען! אתם בשמאל חושבים שה"טיעונים השקולים" שלכם הם הפתרון לסיכסוך ומוכנים שאחיכם היהודים יהרגו ולא יגנו על עצמם וימכרו את המדינה, ובקיצור יהפכו את מדינת ישראל למדינת ישמעאל, אבל העיקר שהאויב יהיה מרוצה והעולם יגיד: "וואו היהודים האלה שקולים חבל על הזמן הם מוכנים לההרג לתת את אדמתם למען השלום המזויף". זה מה שמעניין אתכם, חבורה של אומללים, אתם חושבים שלמישהו בעולם איכפת מכם? הכל אינטרסים, ואם נאבד את מדינתינו האחת והיחידה, את אף אחד בעולם זה לא יעניין, אבל אתם בשלכם, מוכנים למכור את אמא שלכם בשביל שלום מזויף!

אבל למה זה תרתח??ולמה תקלל ותשמיץ??

מפני שאתה בדיוק כמוהם,. עובדה! אולי רק בעגה הלשונית שלך אתה לא אומר "ב" במקום "פ" (אם כי ה - חחחית וה - עעעין עדיין שרירים וקיימים, נכון אחחי?) אבל חוץ מזה אתה בדיוק בדיוק כמוהם רק שאתה מעיז להגדיר אותי כיהודי פחות טוב - גרוע מכך כ -אנטישמי??? מי כאן האנטישמי מי שרוצה שבנינו יחיו חיים נאורים (סליחה שהמילה הזו לא אהובה עליך) או זה שרוצה שאחיו יהרגו וירטשו בהמוניהם במלחמה? (על שום מה "אחיו"? - על שום שרובכם ממילא לא תשתתפו במלחמה אולי כנהגים או טבחים או עריקים...) בכבוד אחח שלי!!

רק כך

New member
אוהבים קוטלים הוא זבל גזען

שונא "שחורים" אבל אוהב ערבים שנסחף לכאן כי בפורום אקטואליה אף אחד לא סובל אותו, וכל מילה שלו מלווה באיחולי מוות מהיר. אם החרמתו שם גרמה לו להתעופף משם, אני מציעה לעשות את אותו הדבר כאן.

לביא1

New member
אתה מתעסק עם איש לא חמוש....

בוא תתעסק איתי אנ יחמוש ומזומן לקרב ומחזיק אני את חרבי ומגני ושריון העור שעל קטפי ומוכן אני ללחום בך עד זוב דם או עד שנוס תנוס מהפורום!. המתנחלים שמהווים אחוז וחצי במדינה מספקים 13 אחוז מהטייסים. הידעת את זה אתה חתיכת דביל המתנחלים ברובם הולכים לקרבי יא מסומם משתמט. אתה מעז לפתוח חפיך . חיים נאורים מה זה נאורים מתאבדים על מזבח השלום? אם כך תיהיה אתה נאור אבל תיהיה נאור במדינה אחרת. אני לא מפחד ליהיות דומה להם כי במילחמה אין חוקים ואם ברצונך לנצח אז מנצחים בכך שהורגים את האוייב את ילדיו ומשפחותיו ולא בכך שמוותרים ומבליגים The Dragon Lies Bleeding Ride through the valley in thunder and rain the battle is raging, redeem this domain The Castle of Eden lies silent above darkness surrounded us, away we must go I look through the eyes of the world I see there´s a Stranger among us. Awaiting a sign from above to conquer the power and the glory Enter the battle, our will to enchain bringing us forward, defeating the pain into the meeting with swords made of steel we´re standing together the secret reveals I look through the eyes of the world I know who´s the Stranger among us Awaiting a sign from above to conquer the power and glory Come across to the Promised Land close your eyes, I will take your hand Through the river of steel we´ll go When the dragon lies bleeding Above the glory we´ll carry on now the time has come to return back home The setting sun illuminates the dead the battlefield field is shining red. Silent lies Eden on top of the moor we´re fighting with honor protecting our Lord The last one survivor lies bleeding. I kneel into his heart I settle the steel I look through the eyes of the world I see there´s a Stranger among us. Awaiting a sign from above to conquer the power and the glory Come across to the Promised Land close your eyes, I will take your hand Through the river of steel we´ll go When the dragon lies bleeding

לביא1

New member
צמא דם יכול ליהיות....

אני לא עפ כיפה והסרטנים שאכלתי היום היו נורא דתיים ואנ ילא חושב שלבעליהכיפות יש במה להתבייש כל הכבוד להם שהם מסוגלים לשמור ומאמיני םאנ יאישית לא מאמין ולא מסוגל לשמור אבל אני מכבד את חגי היהדות ואת אבלי היהדות ואתהת פסיק לרדת עליהם הםאנשים נהדרים אלפי מונים משמאלנאצי כמוך

ברבר עילג, אתה יודע מה זה נאצי?

חרפה שזבל ימיני קיצוני עוד משתמש בשם גנאי של "נאצי" השם ישמור

למעלה