הילדים שמתו בשכם,קורבנות השלום....

דור*

New member
הנה הנודניק עכשיו גם פה...

חברי הפורום הזה, לידיעתכם מדובר באדם (?) מטורף , אגב אני מדבר על זה שמכנה עצמו אוהבים קוטלים - הוא אדם אכול שנאה עצמית.

אתה סותר את עצמך

בתגובות קודמות אתה היית נגד טרור ועכשיו אתה בעד אז אולי תחליט

לביא1

New member
אם הם ידעו שעל כל פיגוע...

אנחנו נשמיד להם גן ילדים תאמין ל יההורים יתחילו לדאוג שהפגועים יפסקו וגם נצמצם ככה את שעור ההיתרבות שלהם.

לביא1

New member
אפאופו אנושיות....

הטבע האנושי הוא כיבוש טרטוריות הישרדות הגנים שלך והשמדת הגנים של האחר אם מישהו איבד את האנושיות זה כל האנשים ההומניטריים

החלטתי פעם אחת ולתמיד להשיב...

לרטוריקה הנאצית שלך. וזאת משום שיהיה זה חטא לאמת לכנות את בשמות אחרים - אתה יודונאצי ואם אני קולט אותך נכון אתה גם די גאה בזה. הבעיה בתפיסה שלך היא שקיימת בה סתירה פנימית עזה. הפאשיזם תופס את האדם במונחים בהמיים פרימיטיבים של חיות הנאבקות על משאבים (מה שמתאים במיוחד לטבעם האלים של חסידיו) ולכן הוא מקדש אלימות ברברית של קבוצה אחת כנגד אחרת בנימוקים דארוויניסטים. אלא שמה שמייחד אותנו כבני אנוש הוא בדיוק ההיפך, יכולתנו להתעלות ולראות את המציאות ראיה מוסרית, ולערב בראיה זו שיקולי צדק. עצם כך שאתה מעלה לדרגת ערך את האלימות מראה שהיא לא באה לך "באופן טבעי". בקיצור אתה אדם שמנמק בנימוקים אנושיים את הצורך שלך להתנהג כבהמה במנותק מהשיקולים שבני אדם מעצם הווייתם מציבים לעצמם. יתר על כן, "כיבוש טריטוריות" הוא לא צורך אינדיווידואלי אלא פירוש מרושע שלך לתורת דארווין. חיה לא איכפת לה על כמה שטח היא שולטת ואין לה שום תשוקה להתעלל בחיות אחרות. לכן הפאשיזם הוא פשוט העלאת הסאדיזם למדרגת אידיאולוגיה. יתר על כן, המחקר ממשיך ומראה שנה לאחר שנה שהנסיבות הסביבתיות של אדם קובעות את אישיותו הרבה הרבה יותר מנסיבות גנטיות. מי שנתלה בגנטיקה כדי להצדיק אכזריות הוא בור ורשע גם יחד ונכשל בהבנת טבעו של האדם ויכולתו להעמיד לנגד עיניו שיקולים נוספים נוסף לשיקולי ההשרצה והאימפריאליזם. אני מקווה שאתה עוד צעיר ותצא מהטמטום המרושע שלך בסופו של דבר.

shlomikli

New member
חברה,כדאי שתתחילו להרגע עם ההודעות

שלכם... כי אני מתחיל למצוא את עצמי מסכים יותר ויותר עם הודעותיו של אלמונימי. יום אחד אני עוד אקום בבוקר ואמצא את עצמי חבר מערך...

שלומי...

עם כל הכבוד, אתה עדיין לא מנהל את הפורום! זכותם של אנשים להביע פה את דעותיהם!!

Charlie

New member
אלמונימי

חבל לך על הזמן. מה אתה מרצה להם על מהות הפאשיזם וכוונותיו. לא נראה לי שכאן המקום ואלו האנשים המתאימים לדון בתיאוריות שיטות שלטון מעולם מדעי המדינה. מי שיחפוץ בכך, מן הסתם יקח את הקורסים הללו לכשיגיע , אם יגיע, לשערי האקדמיה.

צודק. אבל יש לי הנימוקים שלי.

אחד מהם אני אכתוב לך פה - רק בשביל הסיכון שהקשקושים העלובים האלו שכבר הופרכו לפני דורות יקלטו אצל מישהו שרעב להגיון הפשטני שלהם. את הנימוק השני אני כתוב לך ביסק...

לביא1

New member
תרשה לי לגלג לך...

השוני של האדם הוא במוסריות ובצדק שלו חיחיחיחיחי האדם הוא חיה! אנחנו חיה! תלמד את זה תודה בזה! צדק? מה זה צדק?הצדק שלי פשוט שונה משלך צדק זה לא ערך קבוע זה ערך משתנה מנקודת ראות אין כזה דבר צדק כנ"ל לגבי מוסר ולגבי כל הבולשיט ההומניטרי האחר. הערך היחיד שקבוע ומשתמר זה ערך ההישרדות. אאתה ומה שכומך עושים זה משחיטים את הטבע האנושי ועל ידי השחתתו ואי קבלת היותנו חיות אתם מקרבים את הקץ של הגזע האנושי ושל עם ישראל בפרט. להגיד לך מה ההבדל בין האדם לחיות אחרות? יש לנו שכל יותר מפותח נקודה. בטח שלחייה אכפת כמה שטח יש לה ואיזה טרטוריה אם זו טרטוריה פורייה וכו תראה נמרים. נמר חלש מקבל טרטוריה קטנה ולא פורייה ולכן קשה לו יותר להתקיים ולצוד לעומת זאת נמר זק בדיוק להפך. ככה זה כל חייה אחרת עדריםמחפשים שטחי מראה טובים ומגנים עליהםמעדרים אחריםאו שטחים עם מיים וכו ככה זה ההבדל ביני לבינך הוא שאתה לא מקבל את הטבע ונלחם נגדו, וכשנלחמים נגד הטבע מפסדים,ואני אני מקבל את הטבע טבענו אנו לא נלחם נגדו ומרוצה ממנו. קרא לזה איךשבא לך לא ממש מענייןאותיאבל זה מה שזה. בקשר לכינוייך כלפיי כיודונאצי אתה ממש אידיוט הנאצי היחידי פה שלאאכפתו מהעם שלו זה אתה ישמאלנאצי שכמוך.

yotam.s

New member
אנחנו חיות???

איזו שטות זה לחשוב שאנחנו זה כמו כל שאר בעלי החיים,הרי ידוע שישנם ארבעה קומות של נפשות בעולם,והם:1.דומם 2.צומח 3.חי 4.מדבר(לא ניכנס לעניין של קומת היהודי).וכמו שכלב זה לא כלנית מפותחת כך גם אנו לא פרה מפותחת אנו קומה חדשה לגמרי אין ביננו שום דבר משותף חוץ משיתוף השם בלבד (ראה שמונה פרקים לרמב"ם פרק א´ פיסקה ג´).מה גם שלחיות אין מוסר כלל הכל נובע משיקולים אגוצנטריים טהורים כי זה הטבע שלה,אין החיה יכולה לחוש פגיעה כלשהיא של מישהו אחר לעומתה כל אדם באשר הוא אדם יכול לחוש את חוסר הצדק שנגרם לזולתו(אפילו הערבים).אני מקווה שהטיעונים הללו יספקו אותך למרות שאם תרצה אני יכול לתת לך מקורות נוספים לעיין בהם.

לביא1

New member
טוב אנ יהולך לפי מוח רציונאלי...

אני לא הולך לפי מה שאנשי דת רושמים אלא מה המדע קובע. האדם הוא חייה נקודה ההבדל בין האדם לחיות אחרות זה המוח המפותח שמספק לנו כל מני יכולות מיוחדות שלא אפרטפה ושחלקם לא אני ולא אףאחד אחר גילו

למעשה אתה הולך הפוך בדיוק למדע...

רשמתי לך הודעה ארוכה אבל משום מה זה יצא לי באמצע אז אני אחזור בתמצות: חיה לא יכולה להסתכל על עצמה בכלים מוסריים, היא לא יכולה להגיד "זה טוב וזה רע", היא יכולה רק להסתכל על האינטרס העצמי שלה. לכן חיה, למשל, שהיתה מסתכלת על מדינת ישראל היתה אומרת לעצמה, רמת החיים שלהם גבוהה הם חיים בחברת שפע ומתענגים על כל טוב המערב, ובכל זאת יש אצלם כמה מסובבים על כל הראש שרוצים לכבוש עוד שטחים ולהרוג אחרים. אריה שטורף אילה לא ילך מיד לטרוף עוד אחת בשביל הכיף אלא יאכל את מה שיש לו. ועוד משהו, בתור בן אדם אני יכול להגיד לעצמי "זה טוב וזה רע" אני יכול להחליט שלמרות שאני ממש מת על בשר אני אהיה צמחוני. למה? משום שאני רואה את זה כטוב. (אני, אגב, לא צמחוני אבל לא משנה). אמרת משהו בנוסח "לכל אחד יש הצדק שלו", כביכול כל אחד יכול להמציא לו צדק בפני עצמו ואין שום בעיה עם זה. לפי ההגיון הזה אני יכול לומר שהצדק שלי הוא להיכנס לבית שלך לפוצץ אותך במכות ולקחת לך את הרכוש. האם זה נראה לך צודק? למה לא? הרי אם אני יותר חזק ממך - החזק שורד, החלש נופל, וזה מגיע לך... גברים חזקים יותר מנשים, למה לא להתיר אונס בחוק? הרי לחלש מגיע שיתעללו בו... מי שרוצה דארוויניזם - שלא יהיה צבוע, לך עם זה ע-ד ה-ס-ו-ף. ואגב, אתה מתעלם לגמרי מענף מדעי שלם ששמו פסיכולוגיה אז די לקשקש על ה"מדעיות" שלך לעומת ההומניזם השמאלני התבוסתני העלוב שלנו.

לביא1

New member
לא מאמין בפסיכולוגיה...

שוב החוקי "מוסר" כביכול שהצגת פה כגון אונס תראה גםבטבע יש חוקי חיזור ואם היית מבין קצת הייתה יודע שגם בטבע יש הליך חיזור ואין אונס. רע וטוב? שוב זה החלטה שלך מה זה רע וטוב בגדר הגנים שלך ובגדר מה אתה צריך לשרוד ושוב הקטע של הצמחונים זה עוד עובדהלהתנוונות המין האנושי.

התעלמת מרוב מה שאמרתי...

ואני לא מאשים אותך, אין לך הרבה מה לענות. בטבע המלחמות בין פרטים הן קשות ומתמידות, למה שאני לא אכנס לך לבית אקרע אותך במכות אשדוד את רכושך ואקח לעצמי את אישתך? אם אני יותר חזק זו הרי זכותי... קח אדם כמו הוקינג (מחבר "קיצור תולדות הזמן") הבנאדם משותק לגמרי וחסר כל יכולות פיזיות - לפי התורה שלך הוא יושמד וימנע ממנו ריבוי נכון? ובכל זאת מדובר בגאון שהשפיע וישפיע על המין האנושי פי מיליון ממה שכל שרירן אלים ישפיע. אלו רק כמה נקודות למחשבה, אישית נראה לי שמישהו עבד עליך טוב טוב והמוח שלך שטוף היטב.

YOSAPEL

New member
יש לי תשובה לך זה אני לביא במחשב...

של אחי פשוט סקיצור מה שאני מדבר עליו זה גנים ולא רק על חוזק פיזי אלא גם גנים חזקים בתכום השיכלי ולכן נשמור אעל הגנים של הוקינג בתחום השכלי ונשלב עם גנים של איזה בריון ולאט לא טנקבל גזע משופר.

YOSAPEL

New member
לא התחמקתי זה פשוט אידיוטי...

כי שוב להשוות משטר שלם לאידיוט שמחטיף מכו וחוטף את אישתך נו באמת אגב יש ערסים שבאמת עושים את זה כי זה חוקי הטבע:)

yotam.s

New member
לביא אתה סותר את עצמך!

מצחיק לשמוע ממך דעה פלורליסטית,כי אם אתה כזה פלורליסט דגול ואתה אומר שכל דעה אקויולנטית לזולתה אז למה אתה חושב שאתה רשאי לשבת בארץ הזו, הרי כמו שאתה מביע את דעתך כך הערבים מביעים דעה שונה ואתה הרי פלורליסט ז"א אתה אומר: כל אחד והאמת שלו, והערבי לעומת זאת אומר דעה הפוכה אז למה שהאמת שלך תהיה יותר צודקת מהאמת שלו?כי אתה יהודי?(חתיכת גזען)ובל נשכח שהערבים הם רחוקים מלהיות פלורליסטים להיפך הם הפאנטים(ה"א הידיעה) ואם שניים אוחזים בטלית זה אומר כולה שלי וזה אומר חציה שלי זה מקבל שלוש רבעים וזה מקבל רבע,ועוד על הרבע שלך נשוב ונתווכח! מה עוד שלא יכולה להיות יותר מאמת אחת כי אם ישנם שתי אמיתויות אז אחת סותרת את השנייה ולכן אחת מהן לא נכונה וצריך לחפש ולמצוא את האמת האחת.כמו בעולם המדעי ששם כידוע ישנה אמת אחת בלבד (ואמת זו היא האמת שכוללת יותר תופעות=אם לא הבנת אני יכול לתת לך דוגמא) כך גם בעולם הרוח ישנה רק אמת אחת!!!

YOSAPEL

New member
אתה לא קראת את כל הודעותיי...

אני אומר שאולי לערבים יש את האמת שלהם ואולי מבחינצתם הם צודקים אבל לי יש את האמת שלי ומבחינתי למרות שאנ ייכול להסתכל מהצד שלהם הם לא מעניינים אותי מה שמעניין אותי זה העם שלי ולא העם שלהם כמו שאותם לא מעניין העם שלי אלא שלהם אתה מבין אני מסיכים איתך שהם מסתכלים על זה בצורה שונה ומבחינתם זה צודק אבל אותי זה פששוט לא מעניין חוק ראשון במעלה הוא הישרדות!!!!

למעלה