הילדים שמתו בשכם,קורבנות השלום....

לביא1

New member
אני אומר שבתגובה על כל פיגוע...

צריך לפוצץ להם גני ילדים ובתי ספר הם מפוצצים מועדונים ותחנות אוטובוסים אנחנו נפוצץ בתי ספר וגני ילדים. ונפוצץ כל מה שזז שם. ולא זו לא הגזמה הם לאמ ענייניםאותי העם שלי מעניי ןאותי ואפ להרוג את כולם ימנע הרוג אחד ישראלי, מבחינתי זה שווה את זה המציל נפש אחת מישראל כאילו הציל עולם ומלואו.

shlomikli

New member
לביא, אתה לא שפוי

תשמע, אין לי שום בעיה עם זה שצה"ל יזום פעולות מחושבות שיפגעו גם באנשים חפים מפשע(כמו הפעולה של היום), אבל יחזקו את כח ההרתעה הישראלי ויצילו חיי ישראלים. אבל לרצוח עשרות ילדים סתם ככה בשביל ההרג? אתה נורמלי!? אני מציע לך למתן את דעותיך, אפילו כהנא לא אמר דברים כמו שאתה כותב כאן.

לביא1

New member
לא בשביל ההרג...

כשבן אדם צורח מוות לערבים הכוונה היא לכולם. אני מזכיר לך שיש אנשים שצועקים את זה מה ההבדל בין מה שאני אומר פה למה שהם אומרים אני פשוט ממקד את זה יותר. אני לא ראיתי שלערבים איכפת להרוג לנו ילדיםלהיפך הם רוצים בזההם יודעים שבמלחמה אין חוקים דבר שאתם לא לומדים. ההבדל ביני לבינך זה שאתה והלך לפי מה שאנשים אמרו לפניך ולפי הדעות שלהם אני לא אני הולך לפי הדעת שלי אני גם לא קורא בלפאשיזם בדיוק אני קורא למשטר דיקטטורי משופר על בסיס של חוקים פאשיסטים אני לא אמתן את דעותיי אני יודע שאני צודק. והזמן יוכיח שצדקתי.

עוד פעם...

את והתמימות שלך, אם הילדים היו בתוך בניין של מפקדת החמאס, הם בטח מחבלים עתידיים, ובמוקדם ובמאוחר היו פוגעים ביהודים. יש להם בעיה שהם מערבים ילדים במלחמה ונותנים להם להיות בנקודות עוינות! ואנחנו לא צריכים כלל להצטדק מי שהיה במפקדה זו חוסל וטוב שכך!

רק כך

New member
יש בזה משהו

ילדים שנמצאים במפקדת חמאס הם לא ילדים תמימים וחפים מפשע ככל בני גילם. בטח ובטח לא כמו הילדים שהערבים הרגו לנו, שהיו ב-א-מ-ת חפים מפשע וטהורים, ועל הרג כזה הם שמחים וחוגגים.

אבל הילדים שמתו בדולפינריום

לא היו מהעם היהודי שלך הם היו מהעם היהודי שמאמין שהתורה מגנה רצח, הומנית, ולא מושתת על אותם ערכים של הקיתונים המוסלמים ובינינו הרי אתה גם ככה לא הכי חושב שהרוסים הם שייכים לעמך, ותקן אותי אם אני טועה נ.ב נישקת כבר היום את המזוזה?

YOSAPEL

New member
אם דיברת אלי?....

אז ככה ואגב שוב אני לביא. הממ אני אומר לךשהרוןסים הם יהודים כמוני וכמוך ויש לי הרבה ידידים רוסים לא אבל אכלתי הרבה סושי היום ואתה נישקת כבר את סואה אישתך?

לביא1

New member
מה קרה אוהבים קוטלים....

השתתקת? בלעת את הלשון? אנ יעוד אגרום לך לבלוע את הביצים שאין לך.

האוהבים קוטלים הזה...

הוא חתיכת אפס מאופס שונא יהודים ובמיוחד יהודים מזרחיים שימכור את אמא שלו בשביל שאויב יסתכל לכוון שלו בכלל, אדם חסר כבוד ואהבה למדינה היהודית אשר בטח משתייך לארגון הנתעב "שלום עכשיו" שהאנשים שמשתיכים לארגון זה, בזמן מלחמה יברחו מהארץ כמו שפנים עלובים או שילכו לעזור לאויב להלחם באחיהם היהודים!! או שהוא ערבי מתחזה!

yotam.s

New member
ועוד איך היו מהעם שלנו!

הילדים שנרצחו(ולא מתו),על ידי בני עוולה צמאי דם, היו ועוד איך היו מהעם שלנו הם היו יהודים לכל דבר בדיוק כמוני וכמוך, אומנם הםלא קיימו תורה ומצוות, וניתקו אותם מהמסורת היהודית העניפה(בזדון או בשגגה) וחבל על כך, אבל בכל אופן הם היו יהודים לכל דבר, ובניגוד למה שכתבת בהודעה שלך לא ניראה לי שהם האמינו בתורה כלשהיא, ובודאי שלא בתורת העם היהודי. ובאמת לא ניראה לי שמישהו מאמין שהרוסים הם מהעם שלנו הרוסים הם רוסים ולא יהודים ועם במקרה התכוונת ליהודי רוסיה שעלו ארצה אז למה אתה קורה להם רוסים? מהיכן צץ הקיטלוג המבזה הזה? אתה גזען לא קטן או כמו שכבר אמרו חז"ל:"הפוסל במומו פוסל" ודי לחכימא ברמיזא.

אין פה מנהל פורום??אגב את צודקת

בתנאי שנתחיל במתחזים הערבים, כלומר , בשחורים היהודים בעלי הכיפות המדרים כברברים פרימיטיווים. רוצחי נשים ,נהגים עבריינים, סוטים ומטונפים

דור*

New member
ומי אתה בכלל?

מדוע אתה לא מספר לאיזה מגזר אתה משתייך? לדעתי אתה בכלל ערבי (זאת לא ירידה, אל תעלב) - מדוע אתה לא מספר מי אתה?

אני בן אדם

שלא מסוגל לסבול את צביעות הימין והשמאל באשר דיבורים גזעניים נגד ערבים באופן כולל - מתקבלים בהבנה, גם ה"שמאלנים" שחולקים על דיעות הימין - רק חולקים עליהם ולא מבינים שמדובר בגזענות גורפת, כולל התעות השמדה קוקטיביות ושמחה כאשר נהרגים אזרחים פלשתנאים. אז אני שואל: מדוע כאשר אני מביע דיעה קולקטיבית מבוססת על מיזרחיים אני מייד מקבל טונות של גינויים - ואפילו לקריאה להשמדה של הברברים - לא קראתי???

למעלה