הילדים שמתו בשכם,קורבנות השלום....

yotam.s

New member
אבל מה עם האמת?

תסכים איתי שישנה רק אמת אחת(אם לא תסכים אני פשוט יוכיח לך את זה),כך שאם ישנה רק אמת אחת אתה לא יכול לומר שלך יש את האמת שלך ולהם יש את האמת שלהם ושניכם צודקים הרי כל אמת סותרת את השניה ולכן אתה צריך לשבת לברר ולהחליט איזו אמת אמיתית מבין מהשתיים ואיזו "אמת" שקרית,ולאחר שתעשה זאת תפעל לפי האמת שלך אבל אל תגיד שלהם יש את האמת שלהם כי זו לא אמת הרי אתה ישבת ובררת זאת! ולכן אין כזה דבר ללכת לפי מה שטוב לי או לעם שלי אלא ללכת לפי האמת!!!

לביא1

New member
לא אסכים...

יש מציאות אחת ואיך אתה מפרש את המציאות הזאת זו כבר החלטה שלך יש פרושים שונים לכל מציאות. אתה מבין. עכשיו אני מפרש את העובדות איך שאני רואה שהן יטיבו עמי ום העם שלי וככה אני עושה וככה עושים הפלשתינאצים וככה לא עושים השמאלנאצים.

yotam.s

New member
תאלץ להסכים...

בוא נלך צעד אחר צעד: 1.יש אמת אחת(עם זה כבר הסכמת),ולא שתיים! 2.לא יכול להיות שגם אתה וגם הפלסטינאים צודקים אם כל אחד אומר משהו שסותר את השני ז"א מישהו משניכם טועה(או ששניכם טועים),(אני מקווה שגם עם זה אתה מסכים או שיש לנו בעיה חמורה מאוד). 3.אם יש מישהו שטוען שהאמת בידו(למשל אתה) עליו מוטלת חובת ההוכחה כי הוא רוצה להשיג עם האמת שלו משהו(למשל את ארץ ישראל),(אני מקווה שאתה עדיין מסכים איתי). 4.ואם אתה טוען שהאמת שלך היא הנכונה כי היא יותר נוחה לך אז תאלץ להסכים איתי שאמת בוחרים לא לפי נוחות אלא לפי אמיתותה של האמת!!! ולכן האמת שלך לא שווה הרבה!!!

yotam.s

New member
אולי תסביר לי...

אם אתה הולך לפי המח ה"ראציונלי" תסביר לי לפי המדע ה"רציונלי" שלך אתה נולדת? ואיך אבא שלך נולד? ואיך נוצר העולם? ואת משמעות הרגש(אהבה,שנאה,קנאה וכו´)! ויש עוד...

אלמונימי אתה טועה ../images/Emo20.gif

חיות הן הרבה טריטוריאליות מבני אדם. החיה שומרת על הטריטוריה שלה ותוקפת את מי שנכנס אליה ואפילו בטעות

מה שעושה את האדם מטורף לחלוטין.

תכיר לי בבקשה את האריה שיש לו טריטוריה מספיקה לכל צרכיו ומזון מספיק, ובכל זאת יתקוף אריות אחרים כדי לשדוד מהם את מזונם והטריטוריה שלהם. הוא יהיה מטורף בכל קנה מידה ביולוגי.

מה שעושה את האדם מטורף לחלוטין.

תכיר לי בבקשה את האריה שיש לו טריטוריה מספיקה לכל צרכיו ומזון מספיק, ובכל זאת יתקוף אריות אחרים כדי לשדוד מהם את מזונם והטריטוריה שלהם. הוא יהיה מטורף בכל קנה מידה ביולוגי.

ולנו אסור לנקום?

הילדים שנהרגו בפיגוע בדולפינריום,באוטובוס בכפר דרום ואחרים , האם הם לא דורשים נקמה? הם נהרגו בכוונה תחילה ולא בטעות כפי שילדי הפלשתינים נשלחים לההרג על מנת שאתה תאמר את מה שאמרת. אם אתה יהודי , אז אתה בוגד בעמך.

^nurv^

New member
במה הנקמה תתרום?

חוץ מלהביא לעוד הרג ולעוד שפיכות דמים ולהרחבת מעגל האלימות הזה שאתם מסרבים לשבור? אני לא מאמין בנקמה. ?An Eye For An Eye. Will the world go blind

^nurv^

New member
מעולם לא הצדקתי נקמה.

תזכיר לי מתי אמרתי דבר הדומה לזה

נורב...

אתה חושב שאם ישראל תפסיק להגיב כמו שעשתה זמן רב אז האלימות מצד הפלסתינאצים תופסק, אתה ראית שבזמן שהפסקנו להגיב ,מעגל האלימות רק הלך וגבר. מה אתה עיוור? או שאתה עומד לצד האויב בכל מחיר.

^nurv^

New member
דווקא בתחילת מדיניות

"ההבלגה" (השקרית) רמת האלימות פחתה. עכשיו שרון מחרחר מלחמה וסתם גורם להסלמה, במקום להתחיל בצעדים בוני אמון. אבל בכל מקרה, אין סיכוי עם שרון. בגלל זה המלחמה הבאה מתקרבת.

נורב אתה פשוט לא שפוי.

יש לנו מזל גדול שאנשים כמוך לא מנהלים את המדינה, אתה פשוט אפס מאופס שמוכן לקבל שלום מדומה בכל מחיר. אתה מוכן שבני עמך יהרגו, ולא תטפל ברוצחים כי זה "חירחור מלחמה" כמו שאתה קורא לזה, וזה לא צעד הומני להרוג מחבלים שפלים. אתה מוכן שערפאת ישטה בנו ללא הפסק, ונמשיך לרוץ אחריו ולהתחנן שיפסיק את האש. אתה מוכן שיחלקו את המדינה ויחזירו שטחים שדם יהודי נשפך בהם בכדי להציל את העם מתקיפת האויב הערבי השפל, ובעוד 20 שנה תהפוך מדינת ישראל למדינה ערבית כתוצאה מהריבוי הטבעי המהיר של אויב נתעב זה. אתה מוכן שהחכי"ם הערבים יבגדו במדינה יגרמו להסתה, ישבו עם אויבי ישראל ויביעו תמיכה במעשיהם, ויבצעו עוד פשעים נגד המדינה ועדיין ימשיכו לכהן כחברי כנסת, כי "זכותם להתבטות נגד המדינה", כי זו מדינה מופקרת לדעתך. בקיצור אתה מוכן לעשות כל דבר בשביל לחסל את מדינת היהודים. תסלח לי אתה אדם חולה שאין לו זכות קיום במדינת היהודים ומזל שאנשים כמוך הם כבר מיעוט בעם. לגבי מה שכתבת על רמת האלימות שהיא פחתה, לפחות על תכתוב דברים שקריים, אני מבין שאתה עומד לצד האויב בכל מחיר, אבל לפחות אל תשקר למי שמעודכן בדברים. וכך הצעה אישית ממני - תעבור לגור בסוריה, שם זה מקום שמתאים לאדם שפל כמוך, ושם האויב יקבל אותך בידיים פתוחות ינצל אותך ואח"כ יחסל גם אותך!

רק כך

New member
בדיוק!!!

אמרת שאתה מבין למה הערבים רוצים להפעיל עלינו טרור. אפשר לחשוב מה עשינו להם- מה הם בכלל היו היום אלמלא היינו כאן לפתח ולקדם אותם? אבל אינך מאמין שעלינו לנקום על מות אנשים וילדים חפים מפשע שנהרגים לא בגלל שהם נמצאים בשדה קרב וזורקים אבנים אלא כי יצאו לטייל או לבלות? Give me a break

^nurv^

New member
לא. במה נקמה תתרום?

היא תחזיר לך את הילדים האלה? לא. היא רק תגרום לעוד סבל, ולעוד נקמה, ולמעגל אלימות שלא ייפסק. ובקשר למצבם של הפלשתינאים....וואי, אתה ממש צודק. אני לא מבין למה הם לא עסוקים בלנשק לנו את התחת כל היום אחרי כ-ל מה שעשינו בשבילם.

^nurv^

New member
במה הנקמה תתרום?

חוץ מלהביא לעוד הרג ולעוד שפיכות דמים ולהרחבת מעגל האלימות הזה שאתם מסרבים לשבור? אני לא מאמין בנקמה. ?An Eye For An Eye. Will the world go blind

ארי אני מסכים איתך...

הילדים האלה הם דור המחבלים העתידי, וחבל באמת שנהרגו רק 2 מחבלים קטנים.

הגזמת

היום נהרגו שני ילדים אתם קולטים את זה ילדים אין לכם טיפת רחמנות הילדים לא היו צריכים להיות שם זה נכון , והפיצוף היה במקום וטוב שנעשה אבל לקרוא לפיצוץ גן ילדים זה כבר מוגזם

למעלה