הימין לא למד???

menax

New member
שום דבר לא טוב

אז היו רוצחים יהודים וגם היום רוצחים יהודים אותם ארגונים שאתה כה תומך בהם רצחו והמשיכו לרצוח לאחר הנסיגה אין פה מצב יותר טוב

מה אתה אומר

המצב לא ישתפר?4 שנים אנשים כבר לא ירדו למקלטים?מספר ההרוגים ירד בצורה משמעותית אז אל תבלבל תמוח שהמצב לא ישתפר.

menax

New member
אז היו נרצחים

והיום יש נרצחים רק שהיום הנרצחים יכולים להיות מחיפה והסביבה אבל לך בטח לא אכפת אתה תשב לך בשינקין ותתנתק מהעולם נכון?

אני לא גר בשנקין

אלא בפרדס-כץ.ותאמין לי שפרדס-כץ זה מעוז של הימין הקיצוני.ותסביר לי למה שהיה כיבוש בלבנון היה ירי קטיושות?ועשיו אין כבר? אולי תסביר לי כבוד הרמטכ"ל?ועכשיו צכ"ל ברצועת עזה, ובכל זאת יש ירי קסמים אז כנראה זה לא ממש עוזר שצכ"ל כובש שטחים.מי שחי בסרט, וחושב שהוא יכול לשלול זכיות, לדכא, להרוג ולכבוש מ4 מליון בני אדם מבלי שזה יניב טרור הוא זה שחי בסרט.

menax

New member
אז בוא נברח נכון?

בוא ניקח את התאוריה שלך הורידו עלינו קטיושות מלבנון אז אנחנו ברחנו משם ובתמורה קיבלנו משגרי טילים לחיפה יורים עלינו מעזה ואתה רוצה לברוח משם ובתמורה נקבל קאסמים משופרים שיכולים להכיל חומרים כימיים וביולוגיים מה השלב הבא? יירו עלינו מת"א אז נברח מת"א? אולי נברח מהארץ וזהו?

לא פשוט

צריכים לצאת ממקומות שהצבא כבש בברוטליות אלימה.ושוב פעם אני לא רואה טילי סקאד מלבנו,ן מה מונע בעדם לירות?לעומת זאת ברצועת עזה כל יום יש עשרות מרגמות וקסמים.העובדה היא שיורים עליך מפלסטין אבל לא מלבנון. מצטער שהרסתי את התאוריה שלך.

menax

New member
יורים קאסמים

מעזה כי חושבים שכך נברח משם כמו שברחנו מלבנון תאוריית קורי העכביש של נסראללה בגלל זה גם התחילה האינתיפאדה

התאוריה שאתה

מדבר עליה,אפילו נסראללה כבר הבין שזה בולשיט. ואני הייתי בעד לצאת מהשטחים עוד לפני שירו את הטיל הראשון. מה לעשות שמדית ישראל מבינה רק כוח?

menax

New member
אז אתה מצדיק את מסע הרצח

הערבי? ישראל מבינה רק כוח, אמריקה מבינה רק כוח ספרד מבינה רק כוח וכו' נסראללה הבין שזה בולשיט? יש לך הוכחות לתאוריה הזאת? בינתיים כל מה שהוא לימד את אחיו הפלסטינים מיושם

לא אמרתי שאני מצדיק מסע רצח

"ערבי" כמו שאני לא מצדיק את מסע הרצח "הציוני".רק אמרתי שכל עוד יש כיבוש יש גם טרור!ולא משנה איפה הכיבוש הים זה בפלסטין או בעירק או בויאטנאם.כיבוש הוא תשתית הטרור!!!

menax

New member
האם יש כיבוש בארה"ב שקשור לערבים?

האם יש כיבוש באוזבקיסטאן? באנגליה? בספרד? אתה מדבר כמו ילד קטן אני נורא מצטער אבל השטויות שאתה מוציא מהפה שלך זה פשוט תת רמה של ילד קטן מתי התחיל מסע הרצח? לפני מאה שנה!

לא אין כיבוש באנגליה וספרד

אבל אנגליה וספרד,הם מדינות כובשות,שפלשו לארץ לא שלהם,ורצחו,והשפילו,וגנבו מהאוכלוסיה המקומית.

menax

New member
וארה"ב?

אתה פשוט נהנה להצדיק טרור לדעתי אם זה היה תלוי בך סאדם היה עכשיו עדיין בשלטון

menax

New member
זה ממש פשע

להוריד את הדיקטטור שרצח מליון איש נכון? ומה עם היטלר? גם בעלות הברית היו פושעות?

תגיד לי

סאדם היה הדיקטטור היחיד בכדור הארץ?תאמין לי שיש דיקטטורים הרבה יותר גרועים מסאדם.אבל אתה יודע למה נכנסו לעירק ולא לדיקטטוריות האחרות?אני אתן לך שלוש אפשריות:1.נפט 2.נפט 3.נפט מענין אם תמצא את התשובה?

menax

New member
נכון יש הרבה דיקטטורים

מן הסתם רובם ערבים... אבל לא כולם רצחו מליון איש ועשו ניסויים באנשים מהעם שלהם וריססו אותם בחומר כימי אין ספק שלנפט משקל כבד בכניסה לעיראק אבל מסתבר שסאדאם לא היה צדיק כל כך אם שכחתם

רוב הדיקטטוריות בעולם לא ערביות!

ואתה רוצה רשימה של דיקטטוריות שרצחו יותר ממליון.צפון קוריאה 2.סין 3.סומליה(כיום)4.רואנדה 5.איראן. אתה רוצה רשימה של דיקטטוריות שארצות הברית תמכה בהם למרות שהם רצחו מליון?צ'ילה של פינושה,ברוני הסמים בקולומביה,הברית הצפונית באפגניסטן. והרשימה עוד ארוכה. אבל אתה יודע למה פלשו לעירק ולא למדינות הללו?יפה ניחשתה נכון הנפט.

menax

New member
גם באיראן יש נפט

לא רק בעירק סופם של כל המשטרים האלה קרב בוש צריך לסיים את הדיקטטורה בעולם

באיראן יש הרבה פחות נפט

מאשר בעירק.אני באמת מקוה שסופם של הדיקטטוריות קרוב(בין אם זה אירן צפון קוריאה או ישראל וארצות הברית)

למעלה