הימין לא למד???

אף אחד לא רוצח ילדים?

באמת הנתונים מראים אחרת! בנוגע למלחמה שהפלסטינים הכריזו על ישראל,בבקשה אל תצחיק אותי,ברגע שישראל שוללת זכיות של 4 מליון אנשים ומפלא אותם לרעה,אז היא מכריזה מלחמה על העם הפלסטיני.

menax

New member
זה מסוג הרגעים שאני אומר לעצמי

שחבל שצה"ל עושה את כל המאמצים שלא לפגוע בחפים מפשע מה אנחנו חייבים להם משהו? הם הכריזו מלחמה והם גיבורים לפי ערפאת אז שימותו רק שלך כנראה לא מספיקים המאמצים העילאיים שישראל עושה כדי לא לפגוע בילדים שכליים גם ביטול פעילויות בשניה האחרונה אז אולי כדאי שישראל תפסיק עם זה בקשר למלחמה שהפלסטינים הכריזו עלינו אני רוצה לתקן את עצמי המלחמה הוכרזה כבר לפני 100 שנה פשוט לאחר אוסלו הם קיבלו אמצעים ויכולת שנוספו לרצון שכבר היה קיים לרצוח אותנו

כו נכון

אתה צודק בוא נהרוג את כל הערבים זה הפתרון הכי קל לא? רגע יש לי רעיון יותר טוב,בוא נכניס אותם לגטאות אופס...כבר הכנסנו אותם לגטאות,אז נשער לנו רק לשלוח אותם לתאי הגזעים. הרעיון הכי טוב והכי פשוט,אתה לא מסכים אתי?

menax

New member
בטח שאני מסכים

הרי אתה טוען שאנחנו רוצחים אותם (כמו חמאסניק מצוי) אז אולי באמת כדאי שנרצח אותם לא ככה?

menax

New member
מגן על המדינה

אם צה"ל היה רוצח את הילדים הפלסטינים לא היו היום ילדים פלסטינים אולי כדאי שצה"ל יתחיל לרצוח אותם כדי שתבין את ההבדל? אולי כדאי שזה יקרה

מה אתה מטומטם לגמרי

לפי מה שאתה אומר החמאס לא רוצח ילדים ישראלים!למה איך יש ילדים ישראלים הם החמאס רוצח אותם? שלא תחשוב שאני בא להגן על החמאס כי זה ממש לא הכוונה שלי. לפי דעתי החמאס הוא ארגון רצחני פשיסטי(על גבול הנאצי)ופומנטלסטי איסלמי. אבל גם צכ"ל הוא ארגון רצחני,וארגון טרור!

menax

New member
אם אתה אפילו רומז שצה"ל

רוצח ילדים בכוונה תחילה אתה לא פחות גרוע ממכחיש שואה המטרה של צה"ל בניגוד לארגוני הרצח הערביים היא לא לרצוח ילדים אלא לעצור כל מי שמאיים על קיום המדינה היהודית בין אם זה מחבלים כמו הערבים או בין אם זה אתה וחבריך

אני לא אמרתי

שצכ"ל רוצח בכונה,אבל צריך להיות טיפש בשביל לירות טיל של טון חומר נפץ,ולחשוב שלא ימותו ילדים! אבל אותו טיפשות שהם לא מבינים שהכיבוש הוא תשתית הטרור,ולא יעזור להם כל הסיכולים והרצח,כל עוד יש כיבוש יהיה גם טרור!

menax

New member
כל עוד יש איסלאם יש טרור

ויעידו על ישראל רוסיה ארה"ב ספרד סודן עירק מרוקו אוזבקיסטאן וכו' צריך להיות טיפש אם אתה חושב שאתה תהיה חסין ומוגן אם תתחבא מאחורי ילדים למרות שרצחת מאות יהודים

רשמי

ארצות הברית ורוסיה הם חפות מפשע?אתה יודע מה אין לי כוח להתוכח אתך.שמישהו מהעולם המערבי רוצח ילדים ונשים אז זה בסדר אצלך,אבל שמישהו מהעולם הערבי עושה אותו דבר הוא טרוריסט נאצי מסריח.צבוע זה מה שאתה. אני מתנגד לרצח בין אם זה חייל מערבי ובין אם זה חייל ערבי.

menax

New member
זה הטמטום שלך

שאתה לא יכול להבחין בין הגנה עצמית (העולם הנאור) לבין רצח עם בכוונה תחילה (העולם הערבי) כמעט כל מנהיג מוסלמי רוצח אנשים גם מהעם שלו

למה ג'ורג בוש לא רוצח מהעם שלו?

טוב העולם הנאור הצחקתה אותי.מי הטיל פצצת אטום?מי הרס ערים שלמות?מי כובש ופולש לכל מקום?טוב אם להרוג ילד ערבי זה הגנה עצמית,ולהרוג מערבי זה השמדת עם. אז אתה פשוט טיפש.

menax

New member
הטיפש הוא זה שלא מבין

מהו ההבדל משטר בוש לא דוגל במטרה לרצוח ערבים בניגוד למה שאתה חושב בעוד שמשטרי הערבים/מוסלמים כן דוגלים ברצח יהודים ואמריקנים מי שלא מבחין בהתבטאויותיהם הוא אדם אומךך וטיפש למה הטילו פצצת אטום אתה יודע? סתם בשביל הכיף?

משטר בוש

הוא משטר קפיטליסטי,ומשטר מסוג זה נועד להיות עבור בעלי הון! עכשיו בעלי ההון שואפים להשתלט תמיד על מקומות אם משאפים(כמו דלק למשל). כך זה גם מגדיל להם את כוח העבודה הזול,וכך גם הם עושים מנופול על הדלק. למה מחירי הדלק קפצו בזמן האחרון אתה יודע?בגלל שהחברה הרוסית פשטה את הרגל כתוצאה מעורדת המחירים של הדלק האמריקני,עכשיו יש לאמרקקים ולבנות בריתם מונופול על הדלק,צפה שמחירי הדלק יעלו עוד בזמן הקרוב. בגלל כל הסיבות הללו הם פןלשים לארצות לא בגלל הדיקטטריות! ארצות הברית העלתה מספיק דיקטטוריות,כמו פינושה בצי'לה כמו ברוני הסמים בקולומביה,כמו את המשטר הצבעי שהיה בבוליביה. היא גם תמכה במשטר הצבעי בארגנטינה.שלא לדבר על הברית הצפונית וסעודיה.לארצות הברית לא אכפת שיהיה דקטטוריות בעולם,כל עוד הם קפיטלסטית ונאמנות לה.

עוד משהו

לקפיטליסטים,לא אכפת באמת כמה אנשים ימותו,וכמה אנשים יגוועו ברעב,העיקר שאם ישיגו את ההון שלהם. לראיה לכך תבדוק כמה אנשים מתים מרעב רק בארצות הברית. נ.ב.תתעלם מהשגיאות כתיב בהודעה הזאת ובהודעה הקודמת,פשוט רשמתי את ההודעה מאוחר בלילה,ואני מת מעיפות.

menax

New member
זאת אומרת

שסאדם תמים? הווא מנהיג שוחר שלום? אל תבלבל ת'מוח טוב? אין פה שום עניין של קפיטליזם-סוציאליזם יש פה רק את עניין המלחמה בטרור

אני לא מגן

לא על סאדם ולא ועל הטאליבןולא על שום דיקטטוריה,פשוט אני לא צבוע ואני גם שונא דיקטטורית מערביות קפיטלסטיות,כמו ארה"ב לדוגמא. אפילו אם הדיקטטרית הללו הם פרו-ישראליות. ויש כאן אינטרסים קפיטליסטים,ואל תבלבל את המוח.עלאק מלחמה בטרור,הטרור שארצות הברית מפעילה הוא טרור גרוע ואפילו יותר מן הטרור האיסלאמי!

menax

New member
אולי באמת חבל

שבוש לא פועל נגד הטרור כפי שהטרור פועל נגדו כלומר אם הכניסו כמה מטוסים לכמה בניינים ורצחו כ4000 איש אולי כדאי שבוש ייקח כמה מטוסי אף 16 וידפוק אותם במרכזי אוכלוסין במדינה מוסלמית אולי הפיתרון שלך עדיף

אני שמח

שמצאת פיתרון,רק חבל שבצצניה,באפגניסטן(אם ברה"מ)בעוד מקומות,הפיתרון שלך לא עזר אלא החריף את הבעיה.

למעלה